От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 43 996
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
поръчката ми от 11.1 все още чака номер на кашон а в сайта на Ларедут  е на 7 стъпка имам и проследяваш номер     La Poste vous informe que votre colis N°6Q00488602482 expédié par LA REDOUTE est en cours d'acheminement et sera livré à l'adresse indiquée le 14/01/2012   но при СД нищо не ми излиза дали не са я загубили някъде?Писах им но нищо за сега 
Joy JoyВече е със статус в изпълнение

# 136
  • Бургас
Еее, най-накрая!
Най-накрая всичките ми поръчки са със статус "в изпълнение", до преди десет минути първата ми, от 13.01., чакаше номер на кашон.
Явно добре съм преценила датата на тръгване на курса от Франция, но не ми харесва това, че първите ми две поръчки са преседяли на адреса около 10-ина дни. Нали уж трябваше да се очаква пристигането им в БГ до десет дни от пристигането им на френски адрес?!  Mr. Green
Много мудна работа, много!

# 137
И моята последна е в статус "в изпълнение" най -накрая вече бях загубила надежда... Simple SmileСега да видим кога ще е в Бургас....

# 138
  • Варна
Момичета нека темата не се превръща в   спамо-чат.  Praynig
Получаването на поръчка и следенето на статуса и, не е повод за чак такова вълнение. Четенето на тази тема става все по-трудно, не знам, ако всеки реши да напише за своите поръчки ден по ден и час по час, къде са се намирали, какво ще се получи.  ooooh!

# 139
  • Бургас
Добре де, нали темата е за това?!
Обсъждаме превоза на покупките си от Франция (цитирам заглавието).
Иначе за какво ще си говорим тук?  Mr. Green

Извинете за спама!

# 140
  • София
Момичета, моля вземете под внимание постът на Хексе Hug
Мими, точно за това е темата! Но....някои потребители държат да съобщат 10 статусна на една поръчка, а забравят после да споделят впечетление от полученото в съседната тема Hug

# 141
  • Пловдив
Опитвам да проследя на сайта на СД 2 мои пратки с поръчки от 11.01, пратени на 14.01 от Ла редут - и все ми дава - няма намерен такъм пакет...
Доста време мина и почвам да се притеснявам - в профила ми в СД няма никакви нови пратки отбелязани, а от тези 2 поръчки съм получила само по няколко неща с предния курс, защото бяха разделени поръчките от Редута...

# 142
  • на морето
И аз мисля,че са полезни тези постове за състоянието на поръчките.Ето от тях съдя,че моята пратка от 7.01 наистина е запиляна някъде.Още чака номер на кашон,а на всички останали чета,че са в изпълнение,което ме навежда на мисълта,че са приключили с описването.Вече писах на Смарта ,ако изобщо ми отговорят.Добре,че другите ми пратки са с Франсето-дано там всичко да е ок.

# 143
Момичета, почакайте до края на деня, аз в 12:30 съм получила промяна на статуса на едната поръчка. За себе си съм направила изовд, че по никакъв начин не мога да следя какво се случва при СД  освен да чакам сами по някое време да се сетят да променят нещо по статуса.
Веднага се редактирам - в 13:30 имам добавена още една поръчка в изпълнение, още работят според мен.

# 144
  • Пловдив
При мен притеснителното е, че изобщо няма други поръчки в профила - нито чакащи номер - нищо  Cry

# 145
Момичета, отваряйте самите поръчки в СД. Аз имам поръчка с чака номер на кашон, но след като я отворя се появява информация за нея. Така че не гледайте какво изписва в история на поръчките, а проверявайте подробностите във виж повече.

# 146
  • София
-------------------------------------------------------------------------------

Статус курс 29.01.2012 - 02.02.2012 - пристигнал
статус обработка на курса: 70% обработени

Ако се вярва на това- има време  Peace

# 147
  • Пловдив
Момичета, отваряйте самите поръчки в СД. Аз имам поръчка с чака номер на кашон, но след като я отворя се появява информация за нея. Така че не гледайте какво изписва в история на поръчките, а проверявайте подробностите във виж повече.

Да, най-накрая им разгадах системата - със статус - Пристигнал във Франция са - дано това означава, че ще ги обработят скоро

# 148
  • на морето
При мен притеснителното е, че изобщо няма други поръчки в профила - нито чакащи номер - нищо  Cry

Змайче,да не си пропуснала да пратиш заявка за тези поръчки?
Отворих,но в статус пак си е "чака номер на кашон"

# 149
  • Пловдив
А, пратила съм, но ме е заблудило това разделение на поръчките на 2 от Редута - СД го смятат като една и съща поръчка...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт