От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 057
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
За една и съща стока - получаваме различно тегло
аз имам лилави ботуши = 1,400, друга мацка същите = 1,300  newsm78
Мисля да помоля в Еконт да ми премерят всеки пакет, за да сверя цените. Ако са ме натоварили от СД ще им пиша. Иначе аз съм си доволна от тях, досега проблеми не съм имала.

Каталогът колко тежи горе-долу, освен той да дава разлика от 100 гр /не помня в коя поръчка сложих един, не помня и как /

# 181
  • Сандански
И мен ме интересува колко тежи каталога  Praynig

# 182
Предния път католога тежеше 1.300.

# 183
Joy Явно не е той тази разлика в теглото, освен картонът на кутията ми да е различен, ще видим. То като цяло 100 гр не са кой знае колко, но умножени по десетки пратки си дават разлика.
Пакетите ми са обединени и са пътували като един с общо тегло. Grinning

# 184
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Joy Явно не е той тази разлика в теглото, освен картонът на кутията ми да е различен, ще видим. То като цяло 100 гр не са кой знае колко, но умножени по десетки пратки си дават разлика.
Пакетите ми са обединени и са пътували като един с общо тегло. Grinning

Есента при Франсето имах едни и същи поръчки с различен грамаж. разликата беше 100-150 гр.

# 185
Преди бях чела в темата, че превозвачите не теглят пакетите, пишат колкото е отразено върху пакета. Може би затова има разлика.

# 186
Преди бях чела в темата, че превозвачите не теглят пакетите, пишат колкото е отразено върху пакета. Може би затова има разлика.

И аз така бях прочела и по тази причина ги накарах да ми проверят пратката - казаха, че е толкова колкото са ми написали

# 187

И аз така бях прочела и по тази причина ги накарах да ми проверят пратката - казаха, че е толкова колкото са ми написали
ами остава сама да я провериш, ако имаш възможност  Peace

# 188

ами остава сама да я провериш, ако имаш възможност  Peace

ама аз не им искам каталогааа  #2gunfire
ако е това, поне още два ще си имам  #2gunfire

# 189
Тези от ЛР са много зле  ooooh! Като имат да пращат каталози, да вземат да пратят по един на акаунт и толкова, а те на някой по много, на други по нищо  ooooh!

# 190
  • София
Тези от ЛР са много зле  ooooh! Като имат да пращат каталози, да вземат да пратят по един на акаунт и толкова, а те на някой по много, на други по нищо  ooooh!

А ЛР от къде да знаят ,че ние имаме по няколко акаунта ? newsm78

# 191
tedichka07 те не знаят, обаче най-простата логика е 1 акаунт - 1 купувач - 1 каталог
обаче аз пазарувам от 2 акаунта и нямам нито един каталог - извода за мен е при тях логика няма

# 192
  • Пловдив
Теди пиши им за тази една доставка по еконт,дано ти я оправят,аз им писах за промяна още в началото на седмицата и ми опрвиха и трите поръчки пуснати тогава до еконт,сега и 4-те от този курс ще ми дойдат по БГпощи,и аз имам едни слони пакти-7 за 4 поръчки,ама викам да изчакам,че и при мен една съмнителна от 2,5 кг.,ама само болера,потници и блузки-7-8 по 300 грама да са най-вероятно Simple Smile Ама то пък не може да пускаме и после да искаме всичко да ни е лекичко Simple Smile

# 193
  • София
Теди пиши им за тази една доставка по еконт,дано ти я оправят,аз им писах за промяна още в началото на седмицата и ми опрвиха и трите поръчки пуснати тогава до еконт,сега и 4-те от този курс ще ми дойдат по БГпощи,и аз имам едни слони пакти-7 за 4 поръчки,ама викам да изчакам,че и при мен една съмнителна от 2,5 кг.,ама само болера,потници и блузки-7-8 по 300 грама да са най-вероятно Simple Smile Ама то пък не може да пускаме и после да искаме всичко да ни е лекичко Simple Smile

Сиси,писах им.   bouquetЧакам отговор. Peace

tedichka07 те не знаят, обаче най-простата логика е 1 акаунт - 1 купувач - 1 каталог
обаче аз пазарувам от 2 акаунта и нямам нито един каталог - извода за мен е при тях логика няма

Аз не твърдя ,че има логика.Мин.намаление имах 50 поръчки .Не ми изпратиха каталог.Сега се надявам поне 1 да получа при 20 поръчки/ не всички са мои  Grinning/. Peace

# 194

то не ме бърка, че ще е с еконт /имам да получавам 14.5 кг = 6 лв./, ама че плащам на превозвач за каталози по1.5 евро на кг

Общи условия

Активация на акаунт