От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 265
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Не съм поръчвала отдавна с Франсето.Гледам,че пратката ми е одшла,видях,че са пратили нещата с Еконт.Сега от Еконт ли ще разбера,че е пратена или да чакам и писмо от Даниела?
Еконт ще ти пуснат СМС-че да изприпкаш до тях Peace

# 271
  • София
А чудесно,утре ще наглеждам телефона  Party Тъкмо ще съчетая в сряда и Еконт, и СД в Дружба.

# 272
Francetobg
Пратките от последния ни курс са изпратени с Еконт. От Български Пощи ни уведомиха, че поради липса на интернет, пратките за клиентите ни, избрали да получат пратките си чрез тях, ще бъдат обработени и изпратени утре 07.02.2011. Пратките ни за клиентите ни от Русе са на разположение в соларно студио Casa del Sol.
Екипът на Francetobg Ви желае топла и спокойна вечер!

*
Курсът пристигна в петък, в понеделник го разпращат. Толкоз ли нямат един календар да видят, че е са почивни дни.  Laughing
newsm78  За какво им е календара, че не схванах?

Жалко, че от френските сайтове не изпращат календари и кантари като подарък... със сигурност щеше да се откъсне от сърцето на някого да подари по един и на двата превозвача, а.... Rolling Eyes

един календар от Виста принт аз мога да прижаля на превозвачи Joy

А с кантара е проблема, може ще съберем по 1 лев и купиме им кантар? защото нещо техните математика хич не ми харесва, разбирам че преписват от кашони, НО

както казват при нас "и на заборе *** написано, но его там никто не видел"
(на забор също пишат **** но никой не го виждал там)

Whistling

# 273
  • София
Не съм поръчвала отдавна с Франсето.Гледам,че пратката ми е одшла,видях,че са пратили нещата с Еконт.Сега от Еконт ли ще разбера,че е пратена или да чакам и писмо от Даниела?

Ако е пощенска пратка не пращат смс  Peace

# 274

Винаги получавам смс от Еконт, когато имам пратка, независимо че е с пощенската им тарифа.

# 275
  • София

Винаги получавам смс от Еконт, когато имам пратка, независимо че е с пощенската им тарифа.

Винаги съм получавала за пощенска пратка Peace

# 276
  • София

Получавала съм по други поводи пощенски пратки с Еконт, и съм получавала СМС.

# 277
На мен от Еконт ми казаха, че за пощенска пратка пращат смс само за София. Един път ми се бяха обадили, явно са били на зор да опразват офиса, ако е имало много пратки.
И аз получих мейл от Франсето и съм подразнена от тона му и те са зле като СД в това отношение.
Ако имат нещо да ми казват или обесняват, нека го напишат с нормален шрифт, без удивителни и оцветяване на буквите в червено. За мен този стил на писане на мейли е меко казано просташки  ooooh!
В крайна сметка искаха да си напиша и трите имена в профила на Ларедут, ама те отдавна са три, още от смяната на адресите  ooooh!

# 278
  • В полето, под тепето.
Винаги получавам СМС от Еконт и не съм от София. Peace

anbibian- емейла е шаблонен, не е личен, не че не е дразнещ. Wink  Честно казано аз гледам само таблицата със сумата Grinning, която този път е  Shocked. Чудя се колко ли са каталозите на брой newsm78

# 279
Някой беше споменал, че ако в поръчката има каталог, той е отразен в мейла, който пращат от ЛР. Аз веднъж съм получавала каталог, но отдавна съм изтрила мейла и не помня така ли беше  Thinking

# 280
  • Sofia
Да, при мен е отразен и си го получих.
Става дума за мейла, в който ми изброяват получаването на артикулите.

# 281
  • Пловдив
Момичета след колко време пристигат пратките с пощенската услуга на еконт? Като са пратени вчера има ли шанс днес да си ги взема?

# 282
  • София-Лагера
Момичета след колко време пристигат пратките с пощенската услуга на еконт? Като са пратени вчера има ли шанс днес да си ги взема?
1 ден.Днес можеш да си ги вземеш.
При мен не винаги пращат СМС за пощенска услуга.
От София съм ,ако това има значение.

# 283
  • София
От коя дата получавате претки със СД ?
Моята поръчка от Ла Реудт е от 18.01, би следвало да е на адреса във Фр на 26.01, а статуса й във СД е "чака номер на кашон"  Rolling Eyes.

# 284
  • В полето, под тепето.

По принцип да, но като гледам времето, може и да не са пристигнали. Нямам СМС, телефоните на Еконт дават заето..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт