От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 069
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • Сливен

инфо от сайта на  Smart Delivery

Статус курс 09.02.2012 - пътува

*поради тежката пътна обстановка не може да дадем дата на пристигане в България. Щв ви държим в течение веднага щом получим нова информация.

# 481
В другата тема никой не ме отрази,затов аи тук да питам  Blush От Ларедут имам поръчка,която беше изпратена до ФранстоБГ,сега гледам,че статуса в сювито ми е Mes Retours и не е доставена заради форсмажорни обстоятелстава,на Ларедут ли са я върнали директно или е с пощенската станция и Франсето ще я прибере оттам?

# 482
В другата тема никой не ме отрази,затов аи тук да питам  Blush От Ларедут имам поръчка,която беше изпратена до ФранстоБГ,сега гледам,че статуса в сювито ми е Mes Retours и не е доставена заради форсмажорни обстоятелстава,на Ларедут ли са я върнали директно или е с пощенската станция и Франсето ще я прибере оттам?

В Колисимо какво ти излиза?

# 483
  • Варна

Имах поръчка с такъв статус, която бях пратила погрешка на стар адрес на Франсето. От стария адрес са я върнали. Провери на какъв адрес си я пратила и как стои въпроса с плащането, да не са го променили "при доставка" и затова да е била върната.

# 484
Според мен са направили опит за доставка в СЪБОТА, когато няма никой на адреса. Днес или утре ще направят нов опит за доставка и всичко ще е ОК.
Спокойно  Peace И аз съм със същия статус поради тая причина.

# 485
Според мен са направили опит за доставка в СЪБОТА, когато няма никой на адреса. Днес или утре ще направят нов опит за доставка и всичко ще е ОК.

Дано да е това,адресът със сигурност е точен - вече съм получила доставки оттам,а в колисимото излиза " Върнато поради невъзможост за доставка заради форсмажорни обстоятелства" или нещо такова

# 486
Да, същия статус имах и аз до преди малко, вече пише, че е при превозвача. Спокойно  Hug

Дано да е това,адресът със сигурност е точен - вече съм получила доставки оттам,а в колисимото излиза " Върнато поради невъзможост за доставка заради форсмажорни обстоятелства" или нещо такова

# 487
На Франстубг още не им е пристигнал курса, а?!

# 488
Я ми кажете как да не мрънкам на превозвач? (смарт)
Има поръчка от Ларедут от 11.01 (платена с пейпал) с пресловути лилави ботушки.
Други поръчки и подаръци от тази дата престигнали с предният курс. А ботушки няма Sad - а по принцип те изпратени на същата дата (като и други неща)
Писала 3 пъти на смарт да проверят и да кажат има ли последната част от моята поръчка, те ми само отговарят, че на склада (в бг) за мен няма нищо друго.

Ама така аз мога и срок в пейпал изпусна, кога дойде техен курс, кога го обработят ooooh!

По какъв начин да ги накарам да проверят не загубило се ли нещо случайно в склада им в Франция? Whistling

# 489
  • София
По какъв начин да ги накарам да проверят не загубило се ли нещо случайно в склада им в Франция? Whistling
не се притеснявай, не се е изгубило, може да е "залежало" - я виж моята шапка как я откриха след 3 месеца, "залежала" в склада  Mr. Green

# 490
  • Къде ли не
Я ми кажете как да не мрънкам на превозвач? (смарт)
Има поръчка от Ларедут от 11.01 (платена с пейпал) с пресловути лилави ботушки.
Други поръчки и подаръци от тази дата престигнали с предният курс. А ботушки няма Sad - а по принцип те изпратени на същата дата (като и други неща)
Писала 3 пъти на смарт да проверят и да кажат има ли последната част от моята поръчка, те ми само отговарят, че на склада (в бг) за мен няма нищо друго.

Ама така аз мога и срок в пейпал изпусна, кога дойде техен курс, кога го обработят ooooh!

Като им се обадиш по телефона и настояваш! Няма друг начин. Те не обичат да си дават много зор изглежда!

# 491
Toва с забавените поръчки е неприятно, да  Rolling Eyes
Обаче аз пак ще похваля СД. Нали си бях на село, а имах да взимам 6 пакета (единх голям черен чувал  Mr. Green)
Та хората ме разбраха и вместо аз с тях и те с мен ми предложиха да ми пратят нещата в Дружба и да си ги вземам от там когато мога и искам. (говоря за предния курс).
Така и беше, чака си ме там чувала цяла седмица.
Освен това искам да ги похваля затова, че не крадат  Mr. Green.Единият плик беше скъсан и лепен на няколко места и все пак едната му стран беше изцяло отворена и нещата ми в насипно състояние в черни чувал. Обаче не липсва нищо.
Към мен са коректни, не мога да се оплача  Peace

# 492
На Франстубг още не им е пристигнал курса, а?!
И аз това гледах още вчера трябваше да е тук.

# 493
не се притеснявай, не се е изгубило, може да е "залежало" - я виж моята шапка как я откриха след 3 месеца, "залежала" в склада  Mr. Green
имам загубена поръчка от СД - изплатиха ми стойността ѝ до ст. - по тяхно предложение  Peace

# 494
  • София
Хайде малко стил мрън-мрън.  Mr. Green

Статус курс 09.02.2012 - пътува
*поради тежката пътна обстановка не може да дадем дата на пристигане в България. Ще ви държим в течение веднага щом получим нова информация.
[/b]

Не е ли време да дадат някаква информация вече? Пет дена минаха. Не е нещо жизненоважно, ма пусто много ме сърбят ръцете.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт