От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 048
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро! И аз с въпрос за проследяването. Какво трябва да пише в сайта за проследяване, когато пратката е пристигнала на адреса?

# 511
Добро утро! И аз с въпрос за проследяването. Какво трябва да пише в сайта за проследяване, когато пратката е пристигнала на адреса?

"Votre colis est livre"

# 512
Този надпис го имам, но отстрани до него пише Agence Seine - Saint - Denis и се притеснявам, пратките да не са пристигнали в някакъв пункт, вместо на адреса. Сигурна съм, че като поръчвах отбелязах Colissimo, а и най-отгоре си пише посочения адрес. Явно нищо не разбирам, но се надявам всичко да е наред.
Благодаря за отговора, BEHA  bouquet

# 513
Здравейте!Направих поръчка от Ла редут преди около месец и половина,доставчика ми писа емаил ,че е тук,но даде само три дена,в които аз не успях да си взема нещата.Звънях им да ми кажат работното си време,но те ми отговориха,че още нямат определени дати.Според вас правилно ли е да си поръчаш нещо,то да дойде след месец и половина и да не можеш да си го вземеш?На някой друг случвало ли му се е?

# 514
Този надпис го имам, но отстрани до него пише Agence Seine - Saint - Denis и се притеснявам, пратките да не са пристигнали в някакъв пункт, вместо на адреса. Сигурна съм, че като поръчвах отбелязах Colissimo, а и най-отгоре си пише посочения адрес. Явно нищо не разбирам, но се надявам всичко да е наред.
Благодаря за отговора, BEHA  bouquet
Така си пише отстрани.Доставена е. Peace

# 515
От Смарт:

Статус курс 09.02.2012 - пристигнал

Пратките се обработват. Раздаването за София най-вероятно ще бъде за петък и събота. За по-точна информация следете тук в края на деня (15.02) или утре.

# 516
  • Beyond the Frontiers
От Смарт:

Пратките се обработват. Раздаването за София най-вероятно ще бъде за петък и събота. За по-точна информация следете тук в края на деня (15.02) или утре.

Супер! Иде ми да ви разцелувам Hug....Детска радост, бенгалски огън  Embarassed

# 517
Точно щях да пиша , че част от поръчките ми са преминали в изпълнeние , да проверявате и вашите  Simple Smile

# 518
И аз не мога да се справя с праследяването на поръчката. Първата ми поръчка е от 28.01. и въобще не получих номер за проследяване на мейла, иначе статуса и на 4-те колета на които са я разделили е - доставен. Втората е от 31.01 с номер 8G....., тя се води доставена. В сайта на СД няма никаква информация по моите заявки. Нормално ли е? Как мога да получа повече информация?

# 519
  • София
От Смарт:

Супер! Иде ми да ви разцелувам Hug....Детска радост, бенгалски огън  Embarassed
newsm44 Юпиии!

# 520
Курсове - francetobg
2012-02-14 20:05

Поради усложнената пътна обстановка в Европа, курсовете ни е е възможно да имат известно забавяне в датите на отпътуване и пристигане.

Когато имаме актуална информация за движението им и евентуалните нови дати за отпътуване и пристигане, ще Ви информираме в секция Курсове.

Курсът, който отпътува от Франция на 06.02 се очаква да пристигне в Русе на 15.02. На 15.02 очакваме да отпътува и нов курс от Франция за България.

Read more: http://www.francetobg.net/news/kursovje/

# 521
  • София
Моля, още веднъж за линк към колисмото , където си проверявате пратките ...

# 522

http://www.colissimo.fr/portail_colissimo/suivre.do?language=fr_FR

# 523
  • София
мерси. и аз тук проверям - ама нъц. пише 13 -цифрен код, а моите са все 12 цифрени - напр. 8G1141481611  Rolling Eyes. нещо не схващам. Confused

# 524
мерси. и аз тук проверям - ама нъц. пише 13 -цифрен код, а моите са все 12 цифрени - напр. 8G1141481611  Rolling Eyes. нещо не схващам. Confused

Тогава пратката ти не е с Колисимо, а с Колиеко - не можем да я проверяваме и проследяваме.....Но ми направи впечатление от до сега получените пратки,че от датата на изписване в сайта на ЛР,че е тръгнала, до получаването на френски адрес - средно пътуват за 4 работни дни......Но това са мои наблюдения, не ангажирам никой с тях......

Общи условия

Активация на акаунт