Полярен студ и лед , и сняг - Клюки - 28

• 19 606
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Що пък в дървена ваканция, че не е толкова студено.

Ох тая Фиона, не мога да спра да се притеснявам за нея, а ако верно е отишла да спи при ситуацията  ooooh!.

Морг, моля сподели какви правила имаш при избор на хотел  Rolling Eyes

# 661
Що ми завиждаш , Морг ? ooooh!
Моята отпуска отива на кино , по-добре на работа да ходя , отколкото да си късам нервите в къщи ...

# 662
  • София
И аз така смятам, дай да си ходя на работа, вместо да ме нервират малките вкъщи с хленчения, тръшкания и рев  за розови понита

# 663
  • в моя свят на мир и любов
И аз така смятам, дай да си ходя на работа, вместо да ме нервират малките вкъщи с хленчения, тръшкания и рев  за розови понита
На мойте така съм им вдигнала мерника, че ще видят нова играчка ама друг път. За малко да изхвърля тези, които донесоха от баща си, трябваше да ми доказват, че са стари, а не нови  Naughty

Тук при нас се зарони един тих сняг, почти незабележим, пък за броени минути затрупва колата.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 16:35 от luda

# 664
Ако не е тайна, от кой град е Фиона? Може и на лични.

# 665
  • София
Хепи, щото нямаш да помагаш за домашни три тона, та затова...а аз полудявам...днес набример девойката треснала съчетанието "кьопъл хляб" Shocked Shocked Shocked като надлежно задраскала думата "топъл" като грешна  Crazy Crazy И баба й просто полудя  #Silly #Silly Сега аз си чакам ред за математика, английски и оХолен Цвят #Silly #Silly Та ваканцията си ми е баш точно на място Wink Wink Ама нъцки! Crossing Arms

Фури, за избиране на хотел. Ако можеш да си позволиш - някой от верига - Софител, Бест Уестърн, Шератон, Мариот, Радисън и т.н в зависимост от финансовата свобода. Ако не, то вече преценяваш. Да речем тризвезден в Турция и Южна Италия си е жив двузвезден и очаквай лекииники изненади. В Лондон не очаквай на 3 звезди голяма стая - там е кутийки и така..Ако имаш конкретно питане - дай на лични, да не спамим тук Laughing Laughing

# 666
  • София
Морг, мерси  Hug, само да спечеля от Тотото и ще пиша Simple Smile)))

# 667
  • София
Фури, айде де...де тоз късмет! Ти спечели, а после ще ти уредя някоя сгодна оферта. Hug Hug Hug

# 668
  • София
Simple Smile а де, от твоята уста в Божите уши, ама аз трябва да пусна фиш де, да не стане като във вица  hahaha

Гледах снимки от Фиониното населено място, почвам много сериозно да се притеснявам  newsm17 newsm17 newsm17

# 669
Ох , и аз това гледам ...
Горките хора ... newsm45 newsm45 newsm45

Фифи , кураж , мила ! Praynig Praynig Praynig

# 670
Фиф я няма, дали спи още или е евакуирана  newsm78
И аз четох до сега. Пише, че са евакуирани доста хора от крайречните улици. Дано са добре  Praynig

# 671
  • в моя свят на мир и любов
Фиф я няма, дали спи още или е евакуирана  newsm78
И аз четох до сега. Пише, че са евакуирани доста хора от крайречните улици. Дано са добре  Praynig

Щеше да се обади, ако е тръгнала да се евакуира. Thinking
Освен ако не са й спрели нета. Ама да спи в тая ситуация  newsm78

# 672
  • София
Искрено се надявам, че всичко е наред и тя и семейството и са добре, дано някой от вас има телефона и, че ако до довечера не се вясне тук да я чуем  Praynig Praynig Praynig

# 673
 smile3515 Първи работен ден след отпуската - всички ме гледат на кръв , колегата гледа в земята а колежките ме обявиха за шаврантия  smile3513 Студено е и съм мокра от главата до петите . Но не ми пука ! Такъв темерут и непукист не познават ! Живота е песен ей сега я запявам  Mr. Green

http://vbox7.com/play:bac491a9

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

П.П Фиф къде си ?

# 674
Как така те обявиха ?
Нещо казаха ли ? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт