Полярен студ и лед , и сняг - Клюки - 28

• 19 508
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Как така те обявиха ?
Нещо казаха ли ? Rolling Eyes
говориха си за мъже и жени половината ден и след изречението ''Мъжете искат само секс , жените искат повече ,но тея животни мъжете ...... '' аз си изказах мнението ''Вие пък що си мислите , че няма жени които да искат само секс , понякога ролите се разменят'' и те започнаха , че съм им запалила колегата , той бил толкова добро момче , а аз съм го зарязала ала бала и стигнаха до извода , че аз искам само ''тъпкачи'' аз им казах че няма какво да обяснявам за характера си и после дочух слухове от тук от там  Wink но нормално е ние сме 60 човека фирма ...... интриги колкото искаш

# 676
Намерих с какво да лекувам кЕлежката ! Mr. Green

# 677
  • Не от София.
Тук съм,бе момичета...какво ти спане..само влизам в нета да чета какво става..ей сега и до реката ходих-нали ви казах ,на един хвърлей място е...сантиметри й трябват и сме под вода.. Cry
Утрешния дъжд ще ни довърши..
Благодаря,че ме мислите... Heart Eyes
Приготвих чанта с документи...ще звъня да ме освобождават от работа тази вечер,детето ми е само,мъжът е на път,спрели са го до Харманли..от обяд е там..и чака!!
Момичета,няма да пиша много..и да не ви занимавам излишно,па и да не се самопанирам и аз..макар че то отвсякъде-по новините,по улиците..хаоса е пълен!!  ooooh!

# 678
  • София
Фиф, стискам палци и  Praynig Praynig Praynig Ще чакаме новини от теб когато можеш и пак ще се  Praynig Praynig Praynig да се оправят нещата.

Хепи, намери ти лекарство, знаех си  Hug Hug
Мери, я им тегли една на колежките - по-добре в устата, отколкото в краката на хората!

# 679
  • Не от София.
Хепи,хвърли от тия хапчета насам..тука един комшия така яко е надул чалгата  ooooh!
Ние се чудим на къде да хващаме,той  ooooh!
Бах`си!Сигурно усеща,че идва края,та се весели като за последно  hahaha

# 680
хахахаха живее му се на човека  Laughing

# 681
  • Не от София.
хахахаха живее му се на човека  Laughing
Така,де...ама и аз искам да си изкарам последните часове,както ми харесва  Crossing Arms
Освен аз да пусна яко жици и да видим на кой са му по-яки тонколоните...по новините ще излезе "Хората от бедстващите райони взеха да губят разсъдъка си"  Joy

# 682
Фифи, не губи разсъдък, не   HugОфф, това малкото само ми крещи "ам, ам, ам", току що яде Twisted Evil Май му мина злоядството hahaha

# 683
Фифи , мила за хапчета не знам , ама ако трябва тръгвай насам , че много те мисля ! Hug Hug Hug

Точно до реката ли сте , миличка ? Rolling Eyes

# 684
поздравявам всичко с този запис http://vbox7.com/play:9d1d391b ако щете и вие ме обявете за шаврантия  Mr. Green Mr. Green
Фиф стискам палци всичко да мине бързо и без големи последствия  Hug Praynig

# 685
Фифи, много ви мисля!  Rolling Eyes Ако се налага да се евакуирате, имате ли къде да отидете? Идвайте насам, ако няма къде.
Моля те, пиши от време на време да знаем поне какво става...

# 686
Мериnewsm10 newsm10 newsm10
Пусни го на твоите интриганти , съвсем да ги довършиш ! Grinning

# 687
Fifi мисли позитивно, няма да се случи лошо Heart Eyes

Мери яко е newsm10

# 688
И аз живея съвсем близко до язовир ! моля се да не стане нещо такова , че наистина ще бъде моята къща отопена ! На всички бедстващи КЪСМЕТ И СТИСКАМЕ ВИ ПАЛЦИ ! Гледах сега новините !

# 689
  • София
Изпуснах новините в 7.00....Но доколкото чувам от утре ще е по-опасно. Стискам палци на всички!
Фиф, пускай яко жици от тонколоните ...seek and destroy обаче недей да пускаш Wink Wink

Мери, ти като мацката от клипа ли им се появи на бачкане? Embarassed Embarassed Тогава направо ще убиеш мъжкото население във фирмата hahaha

Общи условия

Активация на акаунт