Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бял и черен списък на бракоразводни адвокати

 • 417 634
 • 497
 •   2
Отговори
 • Мнения: 2 660
За човек, който никога не е имал връзка с тези среди е изключително трудно да се ориентира в джунглата от адвокати и дори да прецени кой е добър и кой не чак толкова. В интернет информацията от първа ръка е изключително оскъдна и ви предлагам в тази тема да споделим опита си с конкретни адвокати - както добър, така и лош, и евентуално да бъдем от помощ на тези, които се лутат тепърва.

Надявам се да подкрепите идеята, би била от голяма практическа полза за всички, които не са приключили с епопеята по съдилищата.

ПП. Моля пишете за кой град става дума.

# 1
 • Мнения: 2 011
Даниела Елдърова от гр. Пловдив - за БЯЛ списък .
Предлагам да изписвате имената  от белия списък  с червено  а от черния  списък с черно

# 2
 • Мнения: 2 660
Ако има някои подробности, които да могат да се споделят, ще бъде полезно.

# 3
 • Мнения: 2 011
Да, ако някой  се интересува да пита !

# 4
 • Бургас
 • Мнения: 5 343
Интересно ми е какво означава "лош адвокат"? Загубил делото? Държал се неадекватно?
Щото нали се сещате, за един адвокат за едни може да е лош, но за други - добър.
Така че внимавайте със субективната преценка - вместо да изпишете вежди, може да извадите очи.

# 5
 • Мнения: 7 325
Аз съм много недоволна от моята адвокатка. Имахме една уговорка а направи нещо съвсем различно, което проточи делото ми вече втора година. За мен това е глупост, незаинтересованост и непрофесионалност. Други нейни клиенти обаче са много доволни. Явно според таксата и работата. Името и не бих написала тука защото може и да се познаем, а не ми се почва всичко от начало.

# 6
 • Мнения: 2 660
Лош адвокат означава, човек, който не владее професията си, който е направил сериозни грешки по време на делото и нещата не са се развили благоприятно за клиента. Каквото и да си говорим, мненията ще бъдат субективни, но сме хора и не можем без да намесваме чувствата. Който чете също да си прецени. За едни лош адвокат е такъв, който не изслушва и си прави каквото иска, за други такъв, който не дава адекватен съвет, за трети - мързелив адвокат, който не отделя време за обработка на делото и не е добре запознат с фактите... За мен е лош адвокат и този, които се стреми към дългогодишно дело, за да вземе повече хонорар, без да се съобрази с желанието на клиента си - както е описала I.Hr.

# 7
 • UK
 • Мнения: 1 351
За бял списък Адвокат Андрея Шивачев - гр. Бургас

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 05:58 от Shopping FUstA

# 8
 • Мнения: 2 660
Бихте ли добавяли и по някоя друга дума защо считате, че адвокатът ви е за белия или за черния списък?

# 9
 • Мнения: 12
Черен списък:
адв. Юлия Николова и адв. Динко Петков

За горепосочената госпожа ще кажа, че загуби интерес или се уплаши от  случая ми, но за съжаление едва след като платих  #2gunfire. Преди това не даваше признаци, че няма желание и/или капацитет да се справи с моя казус - развод (не по взаимно съгласие).
Повече от 6 месеца не успя даже да подготви исковата ми молба. После излезе в майчинство и "прехвърли" работата си на "колегата". От него получих отявлено пренебрежение, не си вдигаше телефона, връзваше ми тенекии на насрочените срещи. След още 3 месеца, каза, че най-накрая ми е внесъл исковата молба. И след още 6-месечно чакане да ми се насрочи дата, отидох в съда само за да се убедя, че такава молба никога не е подавана!!!! Намерих си друг адвокат(ка), но все още не мога да стигна до този нещастник за да си взема документите и да продължа с опитите си да се разведа.
А за парите не мога и да се надявам  smile3514... имах глупостта  Embarassed(такива времена бяха) да платя на ръка, без документ
...

# 10
 • Мнения: 5 299
Без лични данни моля. Телефоните например ще ги трия. На лични ще си разменяте тази информация.

# 11
 • Мнения: 717
адв. Екатерина Лазарова, София - невероятен професионалист. Разведох се по взаимно съгласие, официално беше адвокат и на двете страни, но всячески защити моите и на детето интереси

# 12
 • Мнения: 2 123
юрист съм, макар и не спец по семейно право.
Момичета, в случай че се развеждате по взаимно съгласие - гледайте да наемате отделни одвокати и вие си плащайте на вашия!!!

Марина   bouquet, в случая си извадила късмет, слава богу!

Успех на всички

# 13
 • Мнения: 17
Здравейте, списъка за адвокати е добра идея. Недостатъка е, че е много кратък, едва няколко имена. Затова имам питане: освен категоричната препоръка от Марина за Адвокат Лазарова, може ли да ми напишете и още няколко препоръки за добри бракоразводни адвокати в София, защитаващи интересите на клиента си? Ще съм ви много благодарна.

# 14
 • Мнения: 33
защо само за София са дадени имената. ами аз съм от Търговище и тука о ще по.зле положението .всеки адвокат е познат на някого . как да се доверя на такъв , който ще ми защитава интересите.дайте някои имена на адвокати в Търговище -все пак и ние тука сме хора с нужди от правосъдие.

Общи условия

Активация на акаунт