Полярен студ и лед , и сняг - Клюки - 28

• 19 507
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Не от София.
Точно до реката ли сте , миличка ? Rolling Eyes

Една улица ни дели и тя наводнена Confused

Фиф стискам палци всичко да мине бързо и без големи последствия  Hug Praynig

Hug

Фифи, много ви мисля!  Rolling Eyes Ако се налага да се евакуирате, имате ли къде да отидете? Идвайте насам, ако няма къде.
Моля те, пиши от време на време да знаем поне какво става...
Ми няма,мъжовата къща вече е наводнена.Абе,да не ни идва на главата,иначе-нали знаеш,ще се измисли място  Thinking

Fifi мисли позитивно, няма да се случи лошо Heart Eyes

Ей туй правя ,я! PeaceИ вие ме мислете с положителност! Heart Eyes

Фиф, пускай яко жици от тонколоните ...seek and destroy обаче недей да пускаш Wink Wink
Айде,бе магьоснице,откога те чакам  Whistling Почвай да молиш Вселената да спре с всичко туй..тебе май най те слуша  Thinking

Тоя с чалгата се умори най-накрая...или го е отнесла водата  Whistling

# 691
Mорги аз ако се появя така ще ме обесят !

# 692
  • Не от София.
Mорги аз ако се появя така ще ме обесят !
Аааа..ако зависи от мъжката част,нАдали  Joy

# 693
  • София
Фифче, цял ден моля да спре..ти как мислиш? Ама явно нещо се е объркало там горе  newsm12 newsm12
Слушам новините - вече има евакуация при вас? Ама явно за съседа и било късно? Mr. Green
Имате ли къде да се евакуирате? Фифче, показвай се тук кога можеш, че всички те мислим Praynig Praynig  bouquet

Мери, що да те обесят...колегите? Те ще се кефят, вервай ми Wink

# 694
  • в моя свят на мир и любов
Аха! Казвам й аз на Мери, че трябва да се държи за шефа, ама тя - не, та не!

Ако те свържат със шефа, никой няма да може и копче да ти каже, поне докато работиш там  Whistling

Даже ще ти се подмазват, за да не ги клюкариш.

Ша питаш кака си - веща е в тези неща и е наблюдавала толкоз много умели и неумели интриги, че мога книга да издам.

А туй за гащичките  и работното място важи само ако го удариш през просото, двамата колеги разберат един за друг, жените им разберат за теб или се намесят неуместни чувства като любов и ревност  Laughing
Всяко друго сближаване подпомага гладкото протичане на работния процес.

# 695
  • Не от София.
Ама Мери каза,че шефа не бивал..иначе кво му има да го изтряска и да умори от яд кЕлежките

П.П...ще ви правя "дзак" от време на време,дами...ако се изгубя за повече от ден,тогава ме мислете  Naughty
И сега е момента да напомня,че се уговаряхме за среща..не можете да откажете на човек,дето може да си брои последните часове..Е??Ко стана??  Thinking

# 696
Фиф, може би не е разумно мъжа ти да пътува през наводнените територии.

ПП: Фиф, ти на гости ли ни каниш Mr. Green

# 697
  • Не от София.
Ми той не пътува..още чака да го пуснат да си идва насам...казали,че всеки момент ще пуснат леките коли.
И лудият-не се е прибрал още и с целия си акъл-утре пак имал работа нататък и пак готов да тръгва!!  ooooh! Това мъжете не са хора,казвам ви!! Naughty

# 698
Фиф, точно на нас ли го обясняваш това за мъжете  hahaha

Пази ми зетя ти, че .... ако се наложи свиркай, паля бялата пуканка ( ако успея да я разлепя, че така яко е залепнала) и идвам  да ви прибирам, нЕма да оставям овенчето без мъж я  Mr. Green

# 699
  • Не от София.
Фиф, точно на нас ли го обясняваш това за мъжете  hahaha

Пази ми зетя ти, че .... ако се наложи свиркай, паля бялата пуканка ( ако успея да я разлепя, че така яко е залепнала) и идвам  да ви прибирам, нЕма да оставям овенчето без мъж я  Mr. Green
Брейй..Ками ме кани,ти ме каниш..ми то аз защо казвам,че няма къде да ида!Кеф ти единия край на България,кеф ти другия  Joy
Скорпито ми се показа като малък мъж-цял ден нали обикалям само от прозорец на прозорец като клюкарка да следя кво става..и той-Мамо,не искам да се тревожиш!Всичко е под контрол...
Та,Макче,мъж ви отглеждам аз..не лукова глава!  Flutter

# 700
  • Не от София.
ПП: Фиф, ти на гости ли ни каниш Mr. Green

Бааа...туй пък как ти дойде?!  Shocked
Питай Пепината да ти каже какво ми е отношението към гостите  hahaha
Ама да ти кажа-чакай да оцелеем,може и да се врътна положително и да заобичам досадници,кой знае  newsm78

Иначе говоря за среща,за която се уговаряхме наскоро в тая тема..да се съберем някъде и да се наприказваме на воля.Отсега казвам-аз съм устата,да не ми пречите да говоря!!! Еййй!!  Crossing Arms

# 701
Фифи, ако взема и аз да дойда на срещата, лудница ще стане hahaha

# 702
Фифи, ако взема и аз да дойда на срещата, лудница ще стане hahaha
Говорите така, защото не бяхте на софийската среща преди година, когато се събрахме 5 мацки и всички на масата се оказаха зодия Близнаци!  Mr. Green Е няма такава говорилня!  Mr. Green

# 703
фиф, пошегевах се де  Grinning

Кам, още я помня тази среща  Laughing

# 704
Фифи , мила за хапчета не знам , ама ако трябва тръгвай насам , че много те мисля ! Hug Hug Hug

Точно до реката ли сте , миличка ? Rolling Eyes

Фиф , мен що ме пропусна ? Sad
Аз първа те поканих ! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт