Полярен студ и лед , и сняг - Клюки - 28

• 19 515
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Не от София.
Фиф, и мен не ме бива да посрещам гости - ако сами си носят яденето и се забавляват - добре са дошли, но иначе не умея да се справям.
Първо-добро утро ....да не ме насмете пак Пепина,че съм невъзпитана  bowuu
luda,за това иде реч-като съм домакиня някак се чувствам отговорна за настроението на гостите,за това да са добре нагостени и т.н....пък аз хич не го обичам туй.Затова и не желая да се натрисам в чужди къщи и предпочитам срещи по ресторантчета,там си изкарваме най-добре  Peace

Морги,не съм близнак аз..моля,моля..рибок съм и март ша ви черпя  Hug
Иначе докладвам-реката си е в коритото ...още.Сняг вали,не дъжд..на което съм благодарна.Ей сега казват по ТВ,че при нас е най-сериозно положението  и се евакуират хора ooooh! А лудият ми мъж пак тръгна на път. ooooh!

П.П....оо,забравих-на натъртената ни мама и на попарената-бърза да оздравяват!! Simple Smile

# 721
Добро утро!
Фиона, как сте, как е там положението? Tired Има ли изчезнали хора... Tired Мъжът ти е луд да тръгне на път Rolling Eyes
luda , много хубави дечица, но се чудя как се оправяш сама с тях. Simple Smile

# 722
  • в моя свят на мир и любов
И аз се чудя как се оправям с тях  Grinning

Добро утро!

При нас, в Бистрица, времето е все наопаки на София. Когато в София няма грам сняг, ние не може да си излезем от къщите. Днес чувам, че в София има натрупан много сняг, пък при нас си е направо скромно - само 30-тина см. Вече ходя с една лопата в колата, и като закъса някой пред мен - веднага се включвам.  Laughing
Да ви кажа, случи ми се нещо, което ми се случва веднъж на 5-6 години - забравих си дамската чанта в еди навтосервиз. За мен това е драма, защото в нея нося всичко, което е важно за мен - всичките ми пари, документи, нужни бележки. Ама се обадих, прибрали са я и ще ходя по някое време да си я взема.
Фиф, мъжа ти е луда глава. Или е твърде самоуверен, или няма сериозни трагедии в живота си и не знае, че няма работа, която да си заслужава да си рискуваш живота.

# 723
Една приятелка си я качила във ФБ. Не съм по гръцкото, но мъжът е симпатяга.

# 724
Фифи , добро утро , миличка ! Heart Eyes
Добро утро на всички ! Heart Eyes

Фиф , сутринта като пуснах ТВ , чух , че при вас е много тежка ситуацията , затова бързам да влезна тук да прочета новини от теб ! Радвам се , че не сте сред евакуираните , стискам палци и се моля да се овладее положението ! Praynig Praynig Praynig

Тук вали цяла нощ , като гледам пред нас булеварда изобщо не е почистен , колите едва едва пъплят , а продължава да вали ... cold cold cold
Една мама с количка в 8 ч.  Rolling Eyes Rolling Eyes се бореше със снега , караше количката насред платното , тя едвам , едвам се движеше , къде беше тръгнала с това бебе , не знам ... Tired Tired

Луда , много ти са сладки дечицата , после ще гледам всички снимки ! Heart Eyes

Фиф , за посрещането на гости и аз съм така , плюс факта , че нямам твоите кулинарни умения , което още повече затруднява ситуацията . Blush Blush
По принцип всякакво външно присъствие в къщи ме напряга .
Но за бедствени ситуации , ще направя изключение , естествено , дано не се налага ... Praynig

Пепи ,   newsm51 newsm51

Луда , браво , че са ти намерили чантата ! Hug

Спокоен ден на всички ! Hug

# 725
  • Не от София.
Фиф, мъжа ти е луда глава. Или е твърде самоуверен, или няма сериозни трагедии в живота си и не знае, че няма работа, която да си заслужава да си рискуваш живота.
И двете  Rolling Eyes
Господ пази лудите,на това разчитам  Praynig

Дани,при нас няма информация за изчезнали хора...продължава евакуация в съседния квартал,другия до нас е наводнен вече...чак се чудя нас как ни заобикаля водата  ooooh!
Ако ни поздравяваш,мерси  Heart Eyes

Добро утро,Хепи -днес изпреварих дори теб,първа бях във форума.Ма то как иначе,сън не ме хваща  Rolling Eyes
Иначе за гостито се разбрахме-навън ,на ресторантче.Явно всички сме пишман домакини  Joy

# 726
Ние излизаме в принудителен отпуск за втори път тази година.
И природата не е с нас.
Не ми се мисли. Каквото дойде.

# 727
Фифи , аз съм в отпуска тази седмица , заради контузията , иначе нямам конкуренция рано сутрин . Wink
Снеже , каквото дойде , мила ! Hug
Има неща , които не зависят от нас ! Sad

# 728
Добро утро и от мен

Фиф, дано на вас ви се размине  Hug

При нас обстановката е някакъв ужас. Преди 2-3 дена нали се беше позатоплило, валя дъжд, веднага след това стена и сега е някакъв кошмар. Цялата ми кола е в 3мм. лед, който не знам как ще размразя. Явно ще я карам напролет. Но с нищо не може да се мери с тази

Снеже, аз бих се радвала на принудителен отпуск. Имам убийствена нужда да си почина няколко дена. От 3 год. не съм почивала  Sad

# 729
Лошото е Мак, че тази почивка не е добре. Вече " почиваме" твърде дълго.
Апатията на хората е плашеща. Тишината също.

# 730
Макче , мерси за кафенцето и вкусотийките ! Hug

То е ясно , че

Joy Joy Joy

Пепи , как си , да не си затрупана под снега ? newsm78

# 731
Тази зима ми напомня на първата ми в Бистрица, точно след развода. Всяка сутрин почиствах преспите сняг от стария джип, после събуждах децата и ги обличах, после ги пренасях до колата, после се приготвях пък аз за работа. Трудно беше, но бях още много ентусиазирана след развода. Качехме ли се веднъж ли се в джипа, нямаше проблем.
Сега съм с хубава кола, но толкова ниска, че затъва във всяка преспа. Сутринта учвствах в бутането на 7 автомобила. Добре, че всичко отдолу е заледено и бутането е лесно  Grinning

Фиф, докато имате ток и нет, всичко ви е ОК. Само дано не ги спрат като предпазна мярка заради наводнението. Thinking

# 732
Ей, по euronews споменаха за наводнението в с.Бисер между бомбадировките в Сирия и полицейската стачка в Бразилия. Направи ми впечатление че вчера по новините използвахме кадри на BBC.

В четвъртък съм на интервю, което ще се проведе на английски и отсега така съм блокирала, че само ще загубя времето на хората.  Embarassed

# 733
Фиф , то много страшно при вас , бе ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
БТР-и , ужас ! ooooh!

Луда , сядай да преговаряш инглиша ! Peace

# 734
  • София
Фиф  Hug, слава богу, че за сега сте добре.

Луда, ти за джипа ли се оплакваше, че още е в сервиза  Rolling Eyes.

Макче, мерси за кафето, вземи си болничен  Whistling, за почивката, как така 3 години. На пуканката и трябва микровълнова, виж студено и е и не ще да се разпука  Wink.

Хепи  Joy.

Снежа  Hug, май отпуска е по-добре, аз сутринта ходих пеша, явно някой трамвай беше закъсал на пл. Македния и още ми е cold

Общи условия

Активация на акаунт