Оракулските карти на Мадам Ленорман Тема9

• 34 694
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Марлен ,много благодаря за интересния сайт.

# 646
Момичета какво виждате в тази подредба?

Въпроса е, какво ще се случи на среща между мъж и жена?

# 647
Момичета извинете ме за отсъствието, но имам доста работа и проблеми с инсталирането на интернет

# 648
# 649
Христос Воскресе! Нека никога да не забравяме, че Господ ни е създал човеци и винаги да носим човещината в себе си.
Весело изкарване на празника!!!

# 650
Здравейте момичета! Починахте ли си след празниците?
Исках да попитам дали някоя от вас ще има възможност и желание да ми направи голяма подредба, че напоследък ми излизат едни и същи неща и си мисля, че май доста влияя на картите подсъзнателно. Връщам услугата веднага Simple Smile

# 651
Момичета ето подредбата ми най- много искам да знам как ще се развият нещата между нас двамата.Надявам се да кажете и вие мнение  Heart Eyes

Азади мерси много  Hug

# 652
Здравейте, момичета! Ако може да ми помогнете в тълкуването на тези карти Simple Smile ( за първи път ще тълкувам карти надявам се, да съм в права посока)
Въпроса е за жена М., която си е пуснала документи за работа и пита за работата дали ще почне? Въпросът е за точно определено място.
Картите са:
35 котва, 16 - звезда , 29 - жена
33-ключ 27-писмо, 28- мъж

Тълкуване: за мен картите са хубави - 35- котвата - стабилност за работата, 16 - звездата - желание, да бъде назначена на работа, също и надежда; 29 - жена - жената, тук може би документите са било приемани от жена или нещо зависи от жена...
За мен тази работа ми се вижда стабилна, М. има надежда и желание да бъде назначена, жената - може би някаква помощ....
33 - ключ - отваря се вратата към нещо ново, начинания, работа. Ключът е щастлива карта и при него има благоприятен изход на нещата .
16 писмо - официално подписване на документ, тук също има стабилност.
28- обърната карта мъж - тук промени, може би мъж взима решението за назначението...

Ще ви дам обратна връзка.
Помогнете ми в тълкуването. Хубав и усмихнат петък.

# 653
Здравей Марина за мен тези карти означават, че тя много иска да започне работа. много се надява да станат нещата, а допълнителните според мен или ще и помогне мъж или от него ще получи отговор, но като цяло не ми дават отговор дали ще почне или не, освен ключа който е хубава карта, но все пак незнам не мисля че е конкретен отговор. има подредби за работа може да пробваш да наредиш някоя от тях.

# 654
Благодаря Жени, за тълкуването на картите! Simple Smile Ще разгледам подредбите за работа и ще ги пусна пак. Simple Smile

# 655
по картите на Марина: за мен картите са положителни като отговор. Новини от мъж, които ще оправдаят надеждите и.

# 656
Жени, това което виждам аз в твоите карти са два варианта
      Единият е нещо крайно неприятно за отношенията по между Ви.
Раздяла заради някаква измама/изневяра от негова страна за която ще научиш след време. (в смисъл, че ще се разделиш без да знаеш истинската причина)
Но има и друг мъж покрай теб, който много държи на теб и от когото скоро ще получиш признание  Embarassed
       Другият вариант който базирам на факта, че между вас има много силна връзка (29 и 28 една до друга) е че сте минали през доста гадост, към момента сте стабилизирали горе - долу отношенията си, но ви предстоят разговори, вземане на тежки решения, дисхармония, но в крайна сметката ще победите ще поставите ново начало и ще "вкорените" отношениета си като 24 Simple Smile
      Немога да определя обаче кой от двата варианта е верният, че нещо и аз съм се вкарала в драма и ми се размиват нещата, виждам всичко и като да и като не. Май не ти помогнах особено Sad((( Но пък имах желанието..........

# 657
Марина, картите за работата за мен са твърдо положителни, ще получи работата. И договорът ще сключи с мъж ( за мен това е че работодателят е мъж) Дай все пак резултат, какво се случило. Че съм доста убедена в това, да си проверя мерника Simple Smile)))))))

# 658
Mirena, благодаря!
Пускам дневни карти, как бихте ги разтълкували ?
Трудно ми е да ги тълкувам.
1-конник, 27 - писмо, 2- детелина
1- новини, информация, разговор; 27 писмо - контакт, разгогор, новини; 2 - късмет, успех, благоприятно развитие
Това са нещата които ми дойдоха когато видях картите....
За мен картите са хубави - така бих ги тълкувала: Аз ще получа новини, при разговор, които ще бъдат хубави и ще имат благоприятно развитие.

Вие как бихте ги тълкували?

# 659
Gnqs благодаря, ще дам обратна връзка когато нещатат станат - какъвто и да е резултата.

Общи условия

Активация на акаунт