Оракулските карти на Мадам Ленорман Тема9

• 34 690
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
За себе си аз тълкувам картата коса, като вземане на решение, но решение тип мигновено. Затова с лоши карти около нея я приемам като предупреждение да не се прибързва в решенията и да се внимава за скрита опасност, при хубави околни карти я приемам за категорично разрешаване на нещо и то успешно. В комбинация с какви карти я изтегли?
Дано съм полезна, макар че не съм много веща в картите Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 17:04 от Gnqs

# 706
Аз пък винаги свързвам косата с край,с раздяла,но зависи от контекста.

# 707
Жени, косата я дават като силно отрицателна карта, тя е старша и управляващи, т.е може да промени значението на околните положителни карти.  Но ако пък ти попада до карти, които касят някакъв период, то тя просто ускорява събитията.

# 708
Марина, въздържах се от коментар по подредбата за работа, защото излезе кръст накрая, а аз винаги го свързвам със страдание... Определено изпитания, няма да е лесно.
А ти май няколко пъти тегли  в един и същ ден с този въпрос? Simple Smile

# 709
mirena_m - Да, за един ден няколко пъти хвърлях карти по един и същи въпрос.... и имаше повторение на картите, някъде бях чела че за един ден не било хубаво да се хвърля два пъти по един и същ въпрос...
След малко ще видя какво ще излезне... и скоро няма да питам по този въпрос - може да съм ги разтроела за един ден няколко пъти един въпрос, а аз ги имам едва от няколко дена...

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 20:04 от Marina Smith

# 710
mirena_m - Да, за един ден няколко пъти хвърлях карти по един и същи въпрос.... и имаше повторение на картите, някъде бях чела че за един ден не било хубаво да се хвърля два пъти по един и същ въпрос...
След малко ще видя какво ще излезне... и скоро няма да питам по този въпрос - може да съм ги разтроела за един ден няколко пъти един въпрос, а аз ги имам едва от няколко дена...

Именно затова те попитах Simple Smile

# 711
Мирена, би ли помогнава в тълкуването.
Искам да попитам ако например задавам въпрос свързан за университета може ли да изпозвам същатата наредба, но да сложа картата книга?

# 712
Ами ако ти допада, защо не? Simple Smile

# 713
Ето днес подредбата за работата:
             9-28-21
             14-35-22
             30-13-33
Минало: получена е някаква покана, което е довело до предвазливост и промени..
Настояще:мъж, помощ??? началник??? Жената има желание за нова работа, но и се върти в кръг...
Бъдеще 21,22,33 - ще има стабилна основа,  но и може  да бъде и човек които е на висок пост, търсейки решение за вбъдеще
Нейните мисли и недежди: Нейните надежди са свързани с това, да има полужителен отговор от мъж, които е на висок пост???
Отговор: трябва да бъде внимателна, търсейки решение на проблема??
Фактори, които влияещи: ключ - отключване на вратата към нови начинания?
Дами, как бихте тълкували????

# 714
Марина, има ли конкретен въпрос?
Ако да, то ми се струва, че няма да се получи. 14-35 показват привързаност към работата, била е обезпечена, но се е получило нещо (съкратена, безработица), и се търси решение, но следва някаква неувереност, не съм сигурна, че ще е готова да поеме новите задължения. Просто 14-22 изобщо не ми прилича на "да". Има някакво предложение, покана, от умен и стабилен човек, делово, мечтите и са да бъде одобрена, като по този начин си възвърне стабилността и много се надява на добри новини, но има нещо, което спира реализирането на нещата. Възможно е да я вземат за няколко дена, и да не успее да се справи. Ще има стрес, умора, но след застоя и разочароващата ситуация ще успее да намери други решение, което ще е правилното, и ще и даде възможност да поеме по верния път. Но отново казвам, не мисля, че е за конкретното място.

# 715
Марина мисля че за в момента нещата няма да се получат,като гледам бъдещето 13-33  е нещо ново но за да се реализира ще трябва да вземе друго решение може бе ще е за друго място или позиция защото 33 е в бъдеще,предполага решение  различно от сегашното л

# 716
Благодаря  Ви, момичета за тълкуването!!! Ще там обратна връзка след като се случи нещо. Simple Smile

# 717
Благодаря ви за информацията по картата коса  Hug Напоследък често ми се пада в дневните карти
Онзи ден беше и в подредбата за двойки в неговата страна картата за надежди и затова реших да попитам, че започна да ме обърква малко косата при условие че останалите му карти бяха горе-долу хубави Simple Smile
Иначе днес ми се паднаха дневни мишки пръстен облаци и допълнителни риби мъж коса Simple Smile
Определено седмичните и днешните дневни са свързани хахахха. Незнам защо ми излизат картите така при условие, че за себе си съм взела решение, макар и да не съм го казала все още.

# 718
Жени ще пробвам да ти търкувам дневните карти:
Чустваш загуба заради твоя партньор, в момента имате неяснота във вашите отношения.
дОпълнителните карти: Риби - изобилие, получаване на пари от мъж, скучване на договор???
Това е от мен за допълнителните карти не съм сигурна.

# 719
Мойте дневни карти са: 2-9-10 и допълнителни 17-7-11.
Аз ги тълкувам така: Краткотрайно щастие, изненада, нещо внезапен завършек(край).
Допълнителните карти: Ще има някаква промяна, заради жена, някакво огорчение.

Общи условия

Активация на акаунт