13-6-29 - поради постъпване като дете, ще бъда в неяснота и зависима от мъж.
допълнителните не мога да ги свържа само знам че ще имам някакво огорчение.
Дами, как бихте ги разтълкували!!! Слънчев ден!

което според мен си е истински край и започване на ново сслед края, но за мен тоя край е за хубаво. У дома някакви новини, май малко ще те ядоссат или ще се зачудиш, но ще има задвижване напред и среща, която е в сърце
Този мъж 28 май е някой, който работи с документи или преподава, спорд мен пред него нещата са много хубави има някакво пътуване В талона мисля че имаш някакъв разговор, но честно казано това дърво и тая коса са картите, които ми е най-трудно да преценя какво означават
Книгата дали не е някакъв разговор за някаква тайна или пък работа
Дървото знам, че е хубава карта стабилност, дълбочина, но така четирите карти незнам как да ги тълкувам. Това колебаене според мен е ссвързано с новината и разговора с мечо. Според мен след края имаш хубави моменти с мъжа 28. май мечо те задържа в миналото. Май може да получиш някако предложение в работата или за работа. В общи линии това виждам, но в момента съм на работа и нямам много време да се задълбочава, така че може да съм объркала нещо или пропуснала.
Мисля си, че може би ще ще започне някакво ново начало, което ще ми е много неочаквано, а другото, което си мисля е, че сега започва и до месец ще стане, това което сега започва. За допълнителните май ще получа новина, от която малко ще се затворя и притесня. Не ми се вярва да е нещо свързано с работа, защото ще излизам с приятелки вечерта
тревоги и притеснения ще се разсеят с времето,засега нещата остават скрити,дълбоко скрити и неясни.Но в разговори,и защо не с малко намеса на съдбата при теб нещата ще се опитат да се обърнат,вероятно заради приятели в разговор или покана за съединение,обединение .Можеби става дума за обновяване,преместване или изобщо нещо нововъведение за теб,в работата.Ще има осуетяване,но според мен тези дни ще е бурята,за мен месеца е = на преоткриване,и избор,вероятно има и измама в зададено предложение....