Виждам децата ни се развиват будни и емоционални,което е страхотно. Браво на Коско за пъзелите. Впечатли ме особенно много. Племенника ми,който е на 4,3г. е със същите умения за редене на пъзели.Мнооого му се радвам. Нико обаче не може да нареди и малък пъзел,като тези,които се падат в шоколадовите яйца.....а какво да говорим за по-голям. Но пък и аз като се замисля и на мен не ми е стихия,не мога да редя пъзели.
anabana ,това което разказваш за манталитета в тази страна е меко казано кофти. не мога да си представя,а и не е необходимо. Важно е да научиш детето си най-вече да не бъде като тях,да запази емоцията си да тича и вика и пее,сигурна съм,че ще успееш. Това е до възпитание.
Ние сме добре,минахме един бронхит и ние покрай всичко болни в градината. Не се бе разболявал от 1г. Иначе си ходи на пеене,имат концерти често.Определено му е страст да хване микрофона....като запленен е. Аз музикално образование нямам,но учителката му по музика казва,че е много музикално надарен
. Живот и здраве в събота отиваме на "По-по-най". Ще дам отзиви като се приберем. Госпожата му е подготвила много интересна песничка,надявам се да преди всичко за него това да е забавление. Иначе в къщи продължаваме да учим английски,от време на време,когато сам реши,че иска. Мноооого съм доволна от градината,госпожите са уникални и Ники много си ги обича. Доста дълго стана.....успяхте ли да ме прочетете?

Вчера се разхождахме из Плевен...
. Много се радвам преди всичко,че го избраха да пее,защото за това отидохме-за да участва. От 60 деца,избраха 7 момчета и 7 момичета за предаването. Сред седемте момчета,беше както Нико,така и двамата му братовчеди. Малкия ми племенник спечели "Най-артистично дете в академията на Къци" а Нико спечели голямата награда. Като всяка майка разбирасе,аз съм много щастлива и горда от този факт,макар госпожата му по пеене да беше сигурна в успеха му.Тя казва,че нищо не е направила,освен да го научи на песничката,защото бил изключително музикален. Винаги съм мислила,че този,който им акомпанира на пианото,всъщност ужасно им пречи,а сега се убедих с очите си,че наистина е така. Толкова много бъркаше децата,най-вече Ники.Свиреше каквото му падне,като разбирасе ние казахме,че може да знае песничката и по-добре да не свири,защото песента е авторска,написана е за Ники и се изпълнява за първи път в ефир. Той обаче не ни послуша и стана така,че Ники не изпя последния коплет,защото този завърши да свири... както и да е,всичко мина благополучно. Ще зилъчват предаването на 19 май. Ще напомня няколко дена преди това,за тези от вас,които имат желание да гледат.