Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 488
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Привет, момичета    bouquet  bouquet  bouquet....да не ви разсейвам, но да ви сложим..само, това! newsm78
Хубава, неделна вечер...на всички ви! Hug

...от 60. епизод!  Thinking

# 511

Добър ден на всички момичета !
Първо благодарности за преводите и подсказките от снощи / добавили сте още информация / - Кампанула, Круела, Детелинка, Дани_ка.
Имало е защо да ни покажат срязаната халка / нямаше причина да имат затруднение просто да я свалят, както преди операцията /. Пак драма - старите рани ще се отворят, но поне Фатмагюл да "даде"  отговорите на Мустафа - такива, каквито ги е заслужил. Тежка и същевременно интересна серия се очертава / то няма по принцип слаба или безинтересна /. Не ми се мисли - кого пак ще "затрият" сценаристките - лично аз си мисля, че ще е Мустафа / бях писала по напред  в темата /.

Морски бриз . да си жива и здрава, обичана и никога не спирай да мечтаеш

Хриси -  за Мусти и Муки  - страхотно характеро-описателно "творение" си направила / 6+ /. Така де -" горките нещастни  хорица"

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 18:02 от Марта_49

# 512

dani_ka , благодаря ти за превода на резюмето !!!  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 513
Морски бриз, честит рожден ден! Да си жива и здрава!   Hug   bouquet

Хриси, ако можеше, Мустафа щеше да те разцелува - направо си видяла какво става в изтерзаната му душа!  Hug

Той бил пострадал повече от Фатмагюл... Тук просто онемях. Не че не съм си мислела, че така се чувства, ама да отиде и да го каже на изнасилената си бивша годеница... newsm20 Успя да ме изненада. А колко ме вбесява, че непрекъснато му се разминава, няма да казвам. Не е ли малко прекалено да е успял да изтрие всички отпечатъци набегом в тъмнината? Това го няма и в приказките! Затова си мисля, че ще ни дразни докрая и няма да умре, поне не сега. Кого ще гътнат този път идея си нямам. newsm78

# 514
Не е ли малко прекалено да е успял да изтрие всички отпечатъци набегом в тъмнината? Това го няма и в приказките! Затова си мисля, че ще ни дразни докрая и няма да умре, поне не сега. Кого ще гътнат този път идея си нямам. newsm78

Той беше през цялото време с ръкавици - заради студа. Затова отпечатъци - няма. Пък и той вече си е "изпечен" престъпник - а те за съжаление са умни и мислят.

# 515
  • до най слънчевия бряг
Морски  бриз честит юбилей ,  желая много щастиливи  дни , озарени със усмивка и любов,бъди здрава и нека музата те спохожда по често  Laughing

Страхотни подсказки , резюмета и най вече  страхотни коментарии и анализи прочетох  Hug
Гледам ,че разнищвате  този  плужек -Мустафа

Аз си мисля ,че тъй като филма е послание  а образите олицитворяват целокупното население на комшиите , Мустафа е представителя на онази част от мъжкото съсловие, за които израза  -взеха ми честта се олицитворява със девственността на невестата му  /може и сестра / ,верността на жена му и т н .
Тези екземпляри не приемат такова събитие като ,нападение над личността или пък свободен избор във втория случай , а като лична обида и тръгват да отмъщават При това действат  безсрасъдно , водени от сляпа злоба и мъст до дупка ,нарушавайки правила ,закони , граници  Замъгленото им съзнание им пречи да видят  -кой всъщност е пострадалия

Та с цялото си поведение Мустафа   казва -ето  тръгнах да отмъщавам ,а загубих семейство , приятели ,нямам и бъдеще и удоволетворение не получих
Дано това  послание  стигне до онези заблудени души ,  за които е предназначено  , дано успее поне малко да промени  съзнанието им
Ако съм права ,очаквам Мустафа да деградира още повече и да продължава да ни нерви , поне в още няколко серии.

# 516
Марта, и най-умните все оставят по нещичко, а този се оказа недосегаем. Пък и нали не беше планирано, значи трябва да е пропуснал нещо. А и защо Яшаранови се досетиха, че може да е убиецът на Вурал, заради лодката, а полицията не? Ей тези неща ме изкарват от равновесие - то бива, бива, ама...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Hug

siren62, той ако беше тръгнал да отмъщава, по-щях да го разбера. Имаше един такъв здравеняк в първата килия на Селим и Ердоан - защитил честта си според разбиранията си и си излежава присъдата. Мустафа е много далеч от този образ.

# 517
*¨*morski_briz*¨*,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ЩАСЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА И НЕКА ИМАШ ОЩЕ МНОГО КРАСИВИ ЮБИЛЕИ!

# 518

Честит юбилей Бриз!!!

Бял и снежен зимен ден
Бризка има ДЕН РОЖДЕН!
Нека да е жива здрава,
вечно да се забавлява.
Слънчева и духовита
и в живота си честита!

Скрит текст:
Злати, Касандричка ти е отговорила Hug, а ето песента и с превод.

http://vbox7.com/play:a4b9050d

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 20:06 от sincerita

# 519
Марта, и най-умните все оставят по нещичко, а този се оказа недосегаем. Пък и нали не беше планирано, значи трябва да е пропуснал нещо. А и защо Яшаранови се досетиха, че може да е убиецът на Вурал, заради лодката, а полицията не? Ей тези неща ме изкарват от равновесие - то бива, бива, ама...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Hug
Аз също се ядосвам - но сама виждаш, че нещата тук / във филма / стават бавно- бавно. Всичко естествено ще се разбере - но нека има драгия зрител "тръпката" да чака развръзката. Видя от болката, омразата и невъзможното - каква красива любов се роди. Аз също съм нетърпелива, но чакането ще си струва - за всичко.

# 520
sincerita, ти си цяла библиотека бе!  Hug

# 521
Та с цялото си поведение Мустафа   казва -ето  тръгнах да отмъщавам ,а загубих семейство , приятели ,нямам и бъдеще и удоволетворение не получих
Дано това  послание  стигне до онези заблудени души ,  за които е предназначено  , дано успее поне малко да промени  съзнанието им

newsm10

# 522
Здравейте, приемате ли нови попълнения?  bouquet

Прочетох началото на темата, но нямам време да я изчета цялата, затова, ако ми се повтарят въпросите, моля не се сърдете! Peace

Има ли възможност сериалът да се свали от торент сайт, а не да се гледа в you tube? В замунда има само 2 серии, а аз имам да наваксвам до серията, която ще дават понеделник по Btv.

Според правилата на темата, обсъждаде целия сериал или само това, което се излъчва по Btv?

Благодаря Ви Hug

# 523
Съгласна съм с казаното за Мусти ,но за мен Фюрат е страхотен ще ми липсмат изблиците на Керим срещу него не все пак да не гадем. Силно искам той да е в центъра на събитията докато не мине делото -Юни месец.Яшарановите не са толкова интересни,точно че постъпките на хора като -МУСТАФА ни карат да се замислим.

А ФатмаГЮЛ ИМА И НОВ ВРАГ ,МОЖЕ БИ НЕГОВОТО ПОЯВЯВАНЕ ХИЧ НЕ Е СЛУЧАЙНО ЗЕТЯ НА ЙОЗГЕТО НИ ПРАЩА ОТНОВО КЪМ ЕДНИ СТРАШНИ И БОЛЕЗНЕНИ СЦЕНИ ,КОИТО ЗРИТЕЛЯТ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ГЛЕДА . ТОВА САМО УСЛОЖНИ ФИЛМЧЕТО НИ .....В УТУБА ,ДОСТА ХОРА НЕ ХАРЕСВАТ ТЕЗИ СЦЕНИ....И АЗ НЕ ГИ ХАРЕСВАМ.

НАДЯВАМ СЕ ПЪЛНОЦЕННО ДА СЕ НАСЛАДИМ НА ЛЮБОВТА НА КЕРИМ ,ФАТЛМАГЮЛ ,МЕРИЕМ АБЛА И КАДИР БЕЙ  Embarassed.

Кадир и Мерием ме разчувстваха -Ако не беше открила Мерием Фатмето ,едва ли щяха да се познават .

http://www.youtube.com/watch?v=fRLcZ5gyOQo

# 524
На мен това Йозге ми е абсолютна кръпка в сюжета. Не знам от какъв зор са го сложили, поучително е като в Наръчник за агитатора.

Общи условия

Активация на акаунт