Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 470
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна

За милите ви пожелания, за цветята, за стихчето/sincerita Hug/ Бъдете живи и здрави!
А пък на мен ей сега денят ми ще завърши прекрасно- smile3503
отивам пак да си изгледам 60 епизод!

# 541
Привет на всички  Hug ! Ето ме и мен на хоризонта след дъъълга сесия и много учене, най-накрая и аз да отделя повечко време да се насладя на вашата компания. Искам да благодаря за новата серия на Облака, много ми харесва, не откъсвам очи от компютъра когато го гледам, страх ме е да дишам даже,да не изпусна някой поглед... Запленена съм направо. Благодаря също и за подсказките, очертава се напрегнат четвъртък. Не го понасям и аз Мустафа, но пък колко добре си играе ролята Фърат...Дано се сбъдне моето желание Мустафа да се срещне с Фатмагюл и тя да го разпердушини  Grinning, ако не в 61 епизод, то в следващите. Kurkuma благодаря за поздравите, джанъм  Two Hearts
Що се отнася до хора, които нямат принос за сериала, не обръщайте внимание, няма смисъл да си разваляме настоението и хубавата вечер, както каза Мариана   bouquet Hug

Макар и късно, искам да пожелая честит юбилей на Морски бриз. Пожелавам от сърце здраве,любов и да радваш всички с прекрасните си стихове и дух ! Наздраве !

# 542
Тъй като гледам, че е музикална вечер в темата, та и аз да имам принос Simple Smile Специално поздравени да се чувстват момичетата от трудолюбивия ни екип по превода на сериите  Hug
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 543
  • Варна
Мили феи от екипа, който се грижи безвъзмездно за да достигне този прекрасен филм до всички, които с нетърпение го чакат и то в разбираем формат/ а те никак не са малко/не се притеснявайте и не се ядосвайте на постове като този:   
Re: Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74
« #531 Нед., 05 Февр. 2012, 21:34 » Цитат на: diziler

Просто  ignore2 Не си струва да хабите излишни нерви и да натоварвате себе си с отрицателни емоции!
 Ние, всички сме ви благодарни!!!!

# 544
никой няма право да критикува, особено ако не допринася с нищо. Mr. Green Все пак това не ти пречи да качваш всички преведени серии, и то не само за този сериал. Mr. Green Няма лошо, но да беше превел и ти нещо, след като си толкова на "ти"

да, не съм допринесъл с нищо конкретно към този сериал. И преди да напишеш изречението "няма лошо да беше превел и ти нещо"...  тази реплика по-скоро я отправи към себе си. Превел съм доста епизоди от различни сериали (и от Семеен сарай, когато го спряха по Нова, и от Незабравима, пак когато го спряха, и от Морска звезда - втория сезон, Врата на тайните, Малка лейди, няколко епизода и от Любов и наказание, когато спряха да го превеждат, включително и няколко игрални филма)... много добре знам за какво става въпрос. Не ме сравнявай с повечето консуматори, които не допринасят с нищо. Направил съм не малко за някои сериали и филми и не е редно да се изтъквам за това. Но пък и не приемам подобни нападки. Ти самата колко филма и сериала преведе? каквото съм казал, било е приятелски, не е било с цел критика. Не става въпрос толкова за превод, а за имената, които ясно се чуват от аудиото, когато името се изрича Керим Ългаз, то се и чува. И че са от Ълдър, това също се чува. Тук не става въпрос и за превод. Не съм го казал с цел да навлизам в полемики, а е било като приятелски съвет. Така че... нека да си спестим грозните изречения, точно от хора, които не допринасят с нищо. Както и да е. Съжалих, че изобщо го написах... Някои хора ще останат вечно със злобните си вметки. Поздрав за преводаческия екип.  p.s. Mariana, ако можеш, напиши ми ЛС кои са точните никове на хората, поставили субтитрите, за да ги сложим с Краси в нитрото на последните няколко серии поне

# 545
В подкрепа на екипа, който превежда за всички нас - МОМИЧЕТА, БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!!!
БЛАГОДАРЯ ЗА ТРУДА, КОЙТО ПОЛАГАТЕ И ЗА ВРЕМЕТО, КОЕТО ОТДЕЛЯТЕ, ЗА ДА МОЖЕМ И НИЕ ДА СЕ НАСЛАДИМ НА СТРАХОТНА ИГРА, НЕОПОРОЧЕНА ОТ НЕСКОПОСАН ДУБЛАЖ!!!

A относно тези, които се чудят за някои персонажи в сюжета и относно първи целувки и т.н (тъй като някой беше казал, че в другите филми до 10 епизод това вече било факт!) - Хора, ако очаквате лигав филм просто сменете канала! Ако ли не изгледайте наистина още веднъж първи епизод (както ви е казала и mimata67) и се замислете! Този филм е кауза и ако се поразровите ще видите, че е в графа драма, а не в графа романтичен или любовен!  (коментирам го, защото и този въпрос беше зададен преди време, но замълчах тогава...сега ще попитам аз на свой ред - според вас груповото изнасилване на едно младо момиче романтика ли е?! ....въпроса е реторичен да поясня...за някой, който не е разбрал; защото вида жанр не се определя само от финала...обикновено зависи от целия сюжет)

П.П извинявам се за дългия пост, но наистина ми дойде в повече  Imp

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 00:11 от frikadeli

# 546
Кампанулка, що го криеш толкова това хубаво парче? Супер е!

Скрит текст:
Hug

Зорничка, отличничка ли си?  Hug Grinning

Валентинка ми се губи по тъча... Thinking

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 23:46 от kurkuma

# 547
Неделната вечер стана малко

Какво ще кажете за

и купон? Wink newsm80

# 548
  • Пловдив

За diziler: p.s. Mariana, ако можеш, напиши ми ЛС кои са точните никове на хората, поставили субтитрите, за да ги сложим с Краси в нитрото на последните няколко серии поне

Понеже въпросът ти е зададен в ефир и отговорът ми ще е тук. Никовете на преводачките са изписани на финала на серията. Субтитрите ги вграждам аз.

# 549
Кампанулка, що го криеш толкова това хубаво парче? Супер е!

Скрит текст:
Hug

Крия го, защото нещо не ми се връзваше  след твоите 2 страхотни поздрава  с Таркан Wink Но и горното парче си го бива, и то мноО  Hug

Какво ще кажете за

и купон? Wink newsm80

Купонът продължава  Simple Smile

# 550

Зорничка, отличничка ли си?  Hug Grinning

Ох, ако знаеш колко се старая... Повечето пъти ми се получава, но не съм бележкарка и се задаволявам и с по-малко от 6, важното е това, което си запомнил и то да ти служи в бъдещата ти професия  Hug И тъй като е вечер на поздравите, да не остана по-назад:

Скрит текст:

# 551

Понеже въпросът ти е зададен в ефир и отговорът ми ще е тук. Никовете на преводачките са изписани на финала на серията. Субтитрите ги вграждам аз.

да, така ги бяхме и написали там, значи всичко е ОК.. Благодаря

# 552
 rotfImao rotfImao rotfImbo

Кампанулка, текстът на парчето от клипчето е много подходящ на фона на Енгин...

Браво, Зорничка! Аз като казвам "отличничка" имам предвид, че си си взела изпитите, нали това е целта? Бележкари няма да ставаме, я!

# 553

Laughing Laughing Laughing Ти гледай картинките, не другото  Mr. Green

Оо, Зорничка, май добра неделна музикална вечер се заформи  Simple Smile

# 554

Laughing Laughing Laughing Ти гледай картинките, не другото  Mr. Green

Оо, Зорничка, май добра неделна музикална вечер се заформи  Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=plztQ07cZoI

Може да се цаним за диджеи. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт