Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 546
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Лека вечер на всички Ви! И сънища - такива, каквито Ви се искат..... Peace Peace Peace Утре сутрин надявам се и да споделяме - естествено - това което е за споделяне..... Joy bowuu hahaha Joy bowuu hahaha

# 196

И на мен - та даже и на този момента се  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Не мога да си обясня как само едино такова едва уловимо движение с пръст може да ме разплаче...но си полаках и аз.

Тук плаках,но на този момент,в който Фатма си спомняше,когато отиде при него в бараката и му говореше,плачейки.......направо ме стегна за гърлото-това ми беше един от най-емоционалните моменти не само в серията  Cry

# 197
campanula - извинявай, че чак сега отг.
 в началото и  се дразнех, когато К се държеше добре с нея, а тя го нападаше. разбирах я(болката и, всичко, което и се стовари на главата), но в дадени моменти ми се струваше прекалено... и сега изчаквам сериите когато започва да се променя към него Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Но ако човек се постави на мястото на ФГ, ще си помисли дори, че тя много добре се е държала с него тогава.  Peace

Гони, хубава вечер и на теб! Дано да има нещо за споделяне сутринта  Simple Smile

# 198
Ах, kurkuma Hug  bouquet преди да се оттегля в покоите си, се сетих, че вместо чайче, поиска нещо друго  ...... Плиииизз / някои са така с чуждите езици Joy hahaha Joy/

# 199

този момент най-много ми хареса снощи!

# 200
Ето къде ще трябва да се охлаждаме след твоите "студени душове", Гони.

Рецепта след прекаляване с Енгин. Laughing

# 201
campanula - извинявай, че чак сега отг.
 в началото и  се дразнех, когато К се държеше добре с нея, а тя го нападаше. разбирах я(болката и, всичко, което и се стовари на главата), но в дадени моменти ми се струваше прекалено... и сега изчаквам сериите когато започва да се променя към него Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Но ако човек се постави на мястото на ФГ, ще си помисли дори, че тя много добре се е държала с него тогава.  Peace

Гони, хубава вечер и на теб! Дано да има нещо за споделяне сутринта  Simple Smile

Да така е - затова и ми харесва ролята и и  серияла - защото показва колко силен може да бъде човек и да не се предава .... въпреки всички злини които и причиниха на ФГ Simple Smile

# 202
Ето къде ще трябва да се охлаждаме след твоите "студени душове", Гони.

Рецепта след прекаляване с Енгин. Laughing

Аааа,аз ще си мина и без това,Куркуметка HugСнимките на Гони са супер Laughing Embarassed Embarassed Embarassed

# 203
Детелинка, дръж се прилично да не те наказват сестрите.  Joy

# 204
Момиченца-кокиченца Hug Hug   bouquet  bouquetтъй като ми се отпуснаха още няколко минутки  - не мога да не Ви пусна една моя любима песен - надявам се и на Вас да Ви харесва! Още веднъж  - Лека и спокойна вечер на всички Ви! Hug Hug     bouquet  bouquet newsm51 newsm51   love001  love001

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 05:03 от Goni

# 205

Joy Joy Joy

Между другото,докато излъчват Пепел от рози,няма визитация.После тръгват.Оказа се,че всички докторки и сестри вкупом следят сериала Joy Joy JoyВече съм с връзки Laughing-обещах им да им разкажа какво ще стане по-нататък Laughing

# 206

Joy Joy Joy

Между другото,докато излъчват Пепел от рози,няма визитация.После тръгват.Оказа се,че всички докторки и сестри вкупом следят сериала Joy Joy JoyВече съм с връзки Laughing-обещах им да им разкажа какво ще стане по-нататък Laughing
Ще ме уморите от смях  Joy

# 207
Сега разбирам защо си толкова безстрашна, Детелинко. Някой плащат, ти със сериала мина. Аферим!  Hug hahaha

Между другото, дето си мислехме да наказваме Мустито с Мукито, те актьорите наистина флиртували помежду си, видяхте ли сега каква стана тя!

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 23:15 от kurkuma

# 208
Момичета ако Керим умре накрая, повече обещавам да не гледам турски сериали....тоя Мустафа е направо по гаден и от Ердоан ако му направи нещо, излезе егати и гадта....  ooooh!  Бясна съм два дни го гледам по 10 часа на ден този филм и е сега видях превода на последната и направо откачих..... #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out

# 209
  • AMS

И на мен - та даже и на този момента се  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Не мога да си обясня как само едино такова едва уловимо движение с пръст може да ме разплаче...но си полаках и аз.

Тук плаках,но на този момент,в който Фатма си спомняше,когато отиде при него в бараката и му говореше,плачейки.......направо ме стегна за гърлото-това ми беше един от най-емоционалните моменти не само в серията  Cry[/size]

Слагала съм го, но понеже и на мен много ми въздейства много силно и е с превод, пак го слагам този момент

http://www.youtube.com/watch?v=ewX-aJUHbTs

Общи условия

Активация на акаунт