Монодиета - част 5

• 28 433
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро момичета
черпа кафенце за тези които още не са се събудили като мен

от контролното мерене насам /за 6 дни/ съм мръднала само 0,6 кг надолу  Sad Sad Sad

ще изкарам няколко дни на по 2 кисели млека да раздвижа нещата така че днес кисело мляко  #Crazy #Crazy #Crazy

Утре луната започва в 19:05 /кво ще правя с тоя свети Валентин хич незнам/

# 181
Диана, ти си пред МЦ както разбирам.
Аз тогава зациклих най-яко, както се и оплаквах тук.
После и РД.
ИМах плюс.
Та затова не е толкова лош резултата.
Аз от сега планувам как да протече следващия мц...там ми е слабото място, дори не толкова почивните дни.

# 182
Калинчи цикъла ми откакто напълнях доста е нередовен, откакто съм на диета се нормализира горе долу и затова предполагам съм пред МЦ. Истината е че нямам признаци та може и да не съм обаче може и това да е - оф знам ли вече.
Твърде малко е за 6 дни -0,6 кг., но пък имах и няколко дни в които върнах част от сваленото така че свалените килограми са доста под въпрос.
Ще се стягам, че това отпускане ще ми коства прецакването на цялата идея.
Няколко дни ще съм на кисело мляко и няма да се меря, за да може евентуално да се изненадам приятно  Hug Hug Hug

# 183
Добро утро, мили мой. Ето ме и мен. Искам да кажа, че имам минус 0,800 гр от царевичните си пръчици, при условие, че ядох и две филии бонус със лютеница на обяд. Знаех си, че пръчиците ме обичат, както аз тях  smile3521 smile3521 smile3521 newsm44 newsm44 newsm44

# 184
ketuna, smile3501 smile3501 smile3501
та ясно ще има дни на царевични,брускети и тъй.. smile3508
diana_m,организма ти затвърждава тези свалените.и после пак ще включи на сваляне.а и сега са 2 -те седмици,в които и луната помага.сигурна съм как за броени дни пак ще си минус 10кг. Hug
Калинчи,и на мен мц ми е слабото място.сподели какво измисли?много калций ли? Hug
успешна и усмихната седмица на всички! Hug

# 185
  • София
Здравейте дами,
аз уикенда си понаруших режима, не с много, но.. И сутринта забравих да се премеря. Днес май ще съм на зеленчуци. От вчера остана една салата недоядена и трябва да си взема моркови, че друг читав зеленчук май няма сега. Направих си сутршната трнировка на степера, на обяд пак.
Диди, и аз много бавно свалям като гледам. Важното всяка седмица да има резултат. Аз докато съм на работа добре, ама прибера ли се става лошо, че с децата се чудя какво да им сервирам само и само да ядат. Напоследък са станали много придирчиви към храната.
Кет, поздравления за сваленото с царевичните пръчици  Laughing

# 186
И при условие, че ме дели една седмица от МЦ-то  Laughing Laughing Laughing

# 187
Добро утро, мили мой. Ето ме и мен. Искам да кажа, че имам минус 0,800 гр от царевичните си пръчици, при условие, че ядох и две филии бонус със лютеница на обяд. Знаех си, че пръчиците ме обичат, както аз тях  smile3521 smile3521 smile3521 newsm44 newsm44 newsm44

ееееее браво бе  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

я кажи колко пакета опраска от царевичака  hahaha hahaha hahaha hahaha

Инчееее  Hug Hug Hug Hug Hug мерси мила

Софи не ма устройва това бавно сваляне ама хич. Плановете не бяха такива ама и плановете не включваха онези няколко дни на безумно ядене на сладкиши  ooooh! ooooh! ooooh! Ще се коригирам, важното за мен е че устискам на режи събота и неделя когато ми е най трудно. Нищо не може да ме отчая.
Притесненията ми сега са как да изкарам луната, празнувайки 14-ти февруари, че имаме и резервация и мани мани, мъжа ми ще ме убие ако седя на масата като пукал  hahaha hahaha hahaha

# 188
е сега като се почнат едни пръчици в тематааааааааааааааа........

А за МЦ, още не съм решила, ама като ме хванат дяволите , наистина за калции си мислех-конкретно протеинови дни-мляко, яйца и така до деня на победата.
Но няма да се издъня както предния път, щото още си сърбам попарата от тогава.

# 189
е,14-ти е ден за всичко-сладко,солено,пръчки..-нали трябва да има зареждащи дни,които да засилят метаболизма.така,че след преяждащ ден,после следват огромни минуси.
калинчи,и аз забелязах ,че пред мц -само протеини ме засищат,калция ми намаля симптомите на пмс.но на мен същият бъркоч ми е и при овулация. #Cussing out

# 190
  • София
Случайно попаднах на този цитат в друга една тема на фитнес инструктора, дето се беше появил и в нашата темичка:
"Това не е здравословно! 10 килограма за 14 дни е страшен стрес за организма. Здравословното изгаряне на мазнини и понижаване на телгото е от 0.5 кг до 1 кг на седмица. Всичко друго е изхвърлена вода и унищожена мускулатура. Подобни изпълнение на 100% водят след себе си йо-йо ефект."
А сега де, ние дето бързаме да сваляме кг. И аз знам, че такова ударно сваляне на кг не е добро.

# 191
Софи влез в сайта който е посочен в подписа на това момче. Прочети повече за него и се запознай с работите му.
При цялото ми уважение към него за силата с която се бори с живота и с трудностите, които той му поднася, момчета се появи в нашата както и в някои други теми, пусна една такава бомбичка че еди какво си не е здравословно и оттам нататък тези които се стреснат и имат възможност ще заплатят за неговите услуги.
Нима има някоя от вас, която да си мисли че това което правим е здравословно - едва ли
Нима не е вярно че всяка от нас знае че е здравословно от 2 до 4 кг на месец да се свалят - на 100%
Нима някоя от вас не знае, че на организма са му необходими от всички вещества - едва ли
Дали някоя от нас има търпение да сваля 10 кг - 5 месеца - ЕДВА ЛИ

Аз ще реша с какво да се храня, как да отслабвам, колко килограма да съм, дали ще си пазя здравето или ще си унищожа мускулатурата - ай че ми писна да ми обясняват по колко трябва или не трябва да отслабвам.

Пак казвам, че се възхищавам на това момче за силата с която се бори, но само и единствено аз ще реша колко да ям и как да отслабвам. Имам си лекар към когото се обръщам когато нещо не ми е ясно и който да ми пуска изследвания когато е необходимо да се провери дали всичко е наред. Сигурно понякога му досаждам с ходенето всяка седмица и въпросите по телефона обаче хич не ме е еня - аз давам от заплатата си всеки месец по 30 лв - всеки месец от 12 години насам - ще им досаждам и още как.

# 192
е,14-ти е ден за всичко-сладко,солено,пръчки..-нали трябва да има зареждащи дни,които да засилят метаболизма.така,че след преяждащ ден,после следват огромни минуси.
......................

хи хи хи а така
сладко солено целувки любов ехххх любооов
аз усещам че така хубаво ще се заредя на 14-ти че метаболизма ще ми се раздвижи за 2 години напред  Joy Joy Joy Joy

# 193
ООО утре всички ще зареждаме метаболизъм, аз мисля да си поръчам китайско. Влязло ми е в акъла и това си е.   food002

# 194
  • София
Диди, четох малко в сайта му, но не подробно. Аз просто го пуснах информативно. А иначе разбира се всеки си решава как и колко да отслабва. То и аз искам да сваля 5кг за 2 седмици, ама не става Simple Smile
Аз не мисля да ползвам засега консултантски услуги на фитнес инструктор и пр. Иначе имам много приятелки го правят, ама те защото си нямат друга работа.
Та ние си продължаваме с нашата си диета и дано се справим отлично Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт