Монодиета - част 5

• 28 316
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Нашата тема е микс от диетки Simple Smile
Така, само Ани иМими са ми простили, браво ... Simple Smile, май не съм била послушна.
Ние се прибрахме, не хапнах грам при кумовете. Тя ме разбра, иска също да отслабне и ми се възхищава на волята.
Тренирах днес 1 час Трейси, снощи си почивах.
Лека вечер!

# 526
Chicago, аз съм прекалено отскоро при вас, че да си позволявам да давам и прошки! А и си мисля, че трябва да си е на обичайния ден...Браво за волята, която си проявила. Утре ще бъдеш възнаградена с минус, най-вероятно!
Лека нощ и успешна моно - постна седмица! Heart Eyes

# 527
 Добро утро ,дами!Пожелавам ви една изпълнена с минуси седмица.От днес си продължавам след издънките.Благодаря ви за подкрепата.
 Chicago,ти мен ме отмина като малка гара,така че.....но съм ти простила.Аз на всички прощавам.
 Леки пости,на тези който ще постят,надявам се и аз да успея поне 1-2 седмици .

# 528
Благодаря Марини, няма значение от кога си и аз не съм от дълго време тука. Както виждаш всички са много доброжелателни и мили.
Мецанка, извинявай, че съм те отминала, не съм за прощаване Simple Smile Но ти си добра. Simple Smile
Хайде нова седмица с много минуси ви пожелавам, аз съм -1кг и пак съм 52кг. Вчера бях само на 2кофички мляко. Може днес да повторя като казва Диди, дано не ми свиква корема на едно и също. Утре не зная на какво да съм.
Както казах от ориз и картофи напълнявам, така че ги изключвам напълно. Въпреки -300гр от картофите , които получих когато бях на тях първия път.
Мн ми се ходи на Зумба, но ще е в края на седмицата, там така ме изцеждат, че 60мин няма спирка, пот се лее и после си като парцал, едвам си вдигам бебето. Simple Smile
Целувам ви всички, да не подмина някой.
ВИви, Калинка-Малинка, Маймунчето, Явили, Уки, къде сте, мили? Другите поне се разписват от време на време, вас не съм ви виждала. Елате си при нас. Дори и да прегрешите, голям праз Simple Smile Хайде.

# 529
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

И така днес започвам сериозно.След малко ще сложа картофките да се печат.И ще отида до аптеката за тревите. Wink

Chicago,браво за минуса. Hug

# 530
Добро утро на всички. Хубава и успешна седмица. Много минуси и малко прегрешения.

# 531
Анитка, и аз тръгвам за тревите. Горчиви, сладки -това е положението. Sick Sick Sick

# 532
Добро утро момичета,

аз днес се чувствам повече от добре, нося си чинно картофките опечени вчера и хич нямам идея как ще ги ям че изобщо не ми харесват /снощи опитах един/. Ще се опитам, от сега не ми се хапват може би като ги затопля ще са ми по вкусни. Тъпото е че когато не съм на диета и видя опечен картоф ми се прияжда сигурно съм си втълпила в тъпата глава че това е режим и автоматично го отхвърлям.
Иначе като цяло наистина се чувствам супер, след вчерашния режимен ден направо имам чувството че мога да литна. Да си призная имаше едни дни миналата седмица в които малко се бях не отчаяла по скоро отегчила, но мисля че свършиха.
Резултат от трите дни на картофи ще отчета като приключат, далеч съм от мисълта че ще е -3 кг., но колкото толкова важното е кантарев да бъде благосклонен и да отчете минус.

Мецанке
ти днес на какво ще си  newsm78 newsm78 newsm78

Нашата тема е микс от диетки Simple Smile
.........

има нещо вярно в това, ноооо ние сме най най от форума и предпочитам даже да не съм моно пак тук да пиша. Имах известни колебания относно моното че май ми поомръзна, но след разговора с онзи диетолог съм обнадеждена и надъхана.

Херзен като каза за гръмотръна и се сетих че верно имаше една такава тема за диета със 17 билки за отслабване и май никой не я изкара докрай. Сега ще се върна да попрочета. Аз лично чая го пия с малко подсладител щото иначе няма шанс да го лизна. Когато пия чай от сена си слагам подсладител защото и той е въз неприятен за мен, а по принцип чай не обичам  Sick Sick Sick но този го пия щото иначе без него в болница ще ме вкарат. Имах преди години случай в който верно в болница влязох - повее от месец не бях посещавала ВЦ-то и стана голям проблем.

Анитка мерси за кафенце мила - чудесна домакиня както всяка сутрин  Hug Hug Hug Hug

Кет върви за тревите мила и после да кажеш дали се понася, че да не се прецакам и аз  Joy Joy Joy Joy

# 533
Chicago ние сме тук да отслабваме в приятна компания,така че всичко е наред.
Ако и аз съм пропуснала някого или нещо,моля да ме извини,то моето от ЕГН-то : newsm62
 Как сте ,картофените момичета?
 Целувам ви и аз  по списък,за да не изпусна някой. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Дидка,публикували сме заедно.По 90 дн.съм на въглехидрати аз днес.Сега си гризкам едно помело и чакам
майсторите да дойдат да ми сложат котела.
 Анитка,мерси за кафенцето,мила.
 После пак ще пиша,че ми е стрес,дали ще съм на топло довечера.То с една печка на ток сме от вчера и топло само в стаята.Коридори,баня,други стай-ужассссс.....
 Кети,ще кажеш как си като се гръмотръннеш.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 08:51 от МЕЦАНКА 2610

# 534
Chicago ние сме тук да отслабваме в приятна компания,така че всичко е наред.
Ако и аз съм пропуснала някого или нещо,моля да ме извини,то моето от ЕГН-то : newsm62
 Как сте ,картофените момичета?
 Целувам ви и аз  по списък,за да не изпусна някой. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

за приятната компания си абсолютно права. Всички сте страхотни и като се сетя, че в началото бяхме само 3-4 и сега съм супер щастлива, че се включвате и вие.

Чикаго
е изброила хора, които наистина липсват много, мернах Уки в темичката миналата седмица, но гледам че не пише дано всичко да е наред при нея. Вив и Мимунчето и те не пишат qvili - момичетаааа дано всичко да е ОК при вас, майната им на килограмите само всички да са здрави  Hug Hug Hug

# 535
Чикаго, аз бях останала с впечатление, че правиш зумбата у вас?!?

Има ли някой с файл-линк, който да си го гледам на компа и да си правя вкъщи?

# 536
Мецанке, много топло да ти бъде с новия котел.
Диди, и мойте картофи не са ми симпатични ама какво да правя. Като бях на диети без картофи, все за картофи мислех, а сега. Аз тука два дни се отпуснах ама днес казах стига  smile3512. Не обичам чай изобщо, но пък се кефя на ентусиазма си. Ако измъкна торбата с всички билки, които съм чула и закупила, мога сергийка да отворя.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 537
Минавам само на бързо, прочетох ви от снощи и днеска рано рано сте писали. Сега ще поработя малко и като поприключа ще вляза. От днеска почвам поститие за днес смятам кисело мляко докато все още имам възможности за това. Прегръдки на всички  Hug Hug Hug

# 538
Калинчи, аз правя Зумба в нас кардио и извайване на тяло, но друго си е там, много пот се лее. В нас е по-малко. Друго, което тренирам у нас е Тае Бо и серии на трейси, имам и други, но тези са ми любими.
Аз Тае бо го имам на лаптопа и вече 10г го тренирам може би. Там някъде.
Зумба от 4 години близо. Всичко е на лаптопа. Но има качени в ютюб колкото искаш.
АКо някое желае може да публикувам линкове.
Аз отивам да тренирам.

# 539
  • Испания и Стара Загора
Chicago,ако може линк за Трейси. Hug

Аз хапнах 2 картофа и много ми харесаха.Нямах време да ги пека във фурната.Правя ги на МВ.Стават много бързо.Слагам ги цели необелени и за 10 минути са готови.После си ги разрязвам на 2 половинки и поръсвам със зехтин,сол и червен пипер. Heart Eyes

И аз имам много дискове с тренировки-Тае бо,Зумба,Синди, и други неизвестни.И може и аз да се захвана с нещо. Peace

Хайде отивам да водя сина на училище.
Лек и минусов ден. Hug

Общи условия

Активация на акаунт