Монодиета - част 5

• 28 248
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Ще си павкаме двамата цигарките и хич няма да ни дреме  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 616
Ще си павкаме двамата цигарките и хич няма да ни дреме  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

кат гледам как са размечтахте за тия мускулести, със загар, коктейлчета, басейни масажи, танци манци  ooooh! ooooh! ooooh! пак са отплеснах и мисля че скоро ще имаме нужда от нова тема.
Мимс е забегнала някъде - тя да не търси гларуси за срещата нещо  newsm78 newsm78 newsm78

# 617
Тя сигурно видя снимката на моя избраник за срещата и се чуди как да ми го вземе. Иначе си гриза картофите и не ми пука.

# 618
Тя сигурно видя снимката на моя избраник за срещата и се чуди как да ми го вземе. Иначе си гриза картофите и не ми пука.

уф не ми ги напомняй тия картофи  Sick Sick Sick
ама два дена ще устискам, въпреки че като съм на диета никога не прибягвам към неща които са ми невкусни или безвкусни - са кво ми стана незнам
сигурно много па навътре съм си взела мотивацията  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

няма само ти и Инчето да сте жеуезни я  hahaha hahaha hahaha

# 619
Днес с моя мъж пак завихрихме спора, кой по-бързо ще свали килограмите. Аз знам, че , АЗ,но то се вре между слабеещите  Shocked Shocked Shocked Този спор го водим четвърта година, от както аз напълнях.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 620
Днес с моя мъж пак завихрихме спора, кой по-бързо ще свали килограмите. Аз знам, че , АЗ,но то се вре между слабеещите  Shocked Shocked Shocked Този спор го водим четвърта година, от както аз напълнях.  #Crazy #Crazy #Crazy

много ясно че ТИ
начи кажи му че не отслабва ли в такава компания като нашата - нищо няма да направи той  hahaha hahaha hahaha

# 621
Мен днес ми цъфна и смятам, че малко ще озаптя глада. Може и да се завъртя на хаеробика, че миналата седмица не съм стъпала.

# 622
Ай някой да обобщи килцата за състезанието, че им изгубих края
и на осми да отчитаме кой как се е справил

Кет марш днес на аеробика ча вада сопата  newsm66 newsm66 newsm66

# 623
Аз това го знам, казвам му колко години все диети пазя и все не ги доспазвам, но намерих подкрепа, среща ще си правим. Той ми вика, че съм се чудела, къде да ходя и съм си намирала поводи. И пита ако не отслабна. Аз казвам, че такъв вариант няма, но все пак ако не, ще дойда на срещата да пия от мъка  Sick Sick Sick

# 624
На осми ли се теглим????????
Ако не съм с 60 кила пък НА!  smile3533 smile3533 smile3533

# 625
Не с 60, а 60

# 626
Аз това го знам, казвам му колко години все диети пазя и все не ги доспазвам, но намерих подкрепа, среща ще си правим. Той ми вика, че съм се чудела, къде да ходя и съм си намирала поводи. И пита ако не отслабна. Аз казвам, че такъв вариант няма, но все пак ако не, ще дойда на срещата да пия от мъка  Sick Sick Sick

никаква мъка
всички ще празнуваме
а тези от нас които не са достигнали килограмите които искат - ще получат отличен стимул

# 627
Като гледам слънцето днес как пече, скоро май ще идва пролетта и пак ще ме свари неподготвена.
Казвам ви мечтата ми - да си ударя едни тесни дънки ама без да ми се търкат в тях кълките и един бял, smile3501 smile3501 smile3501 тесен пуловер. Е за ей това Ша отслабна

# 628
Като гледам слънцето днес как пече, скоро май ще идва пролетта и пак ще ме свари неподготвена.
Казвам ви мечтата ми - да си ударя едни тесни дънки ама без да ми се търкат в тях кълките и един бял, smile3501 smile3501 smile3501 тесен пуловер. Е за ей това Ша отслабна
ооо при мен е почти същото ама пуловера - НЕ
искам един потник да плесна аз бял - ей за това си мечтая

# 629
Лятото бял потник- задължително. Може би това сме нашата група http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8+%D0%BF%D0%BE+%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8&start=739&um=1&hl=bg&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1680&bih=917&tbm=isch&tbnid=70VkKKZ_3bPxoM:&imgrefurl=http://www.hobyto.com/post/1272/istoriya-na-dankite&docid=LBmWmzlgJMqmKM&imgurl=http://www.hobyto.com/data/image/ModaKrasota/Moda/2011/jeans.jpg&w=800&h=533&ei=7URCT7-HCsHgtQayhLXFBA&zoom=1&chk=sbg&iact=hc&vpx=577&vpy=629&dur=438&hovh=169&hovw=248&tx=147&ty=133&sig=114775369966954325654&page=14&tbnh=137&tbnw=185&ndsp=31&ved=0CPUQEK0DMIoEOOQB

Общи условия

Активация на акаунт