Монодиета - част 5

• 28 387
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
# 346
повече яснота за лунната диета- натиснете play

# 347
  • Испания и Стара Загора
Подготвям се псхически за постите и днес потърсих доста инфо в нета.Попаднах на много статии,в кото пише ,че се разрешава риба не само на Благовещение и Цветница,а и през всички вторници и недели на постите. newsm78Аз постя всяка година от 1996г насам и за първи път чувам за това. ThinkingЕто една от статиите -
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=3631

# 348
ето ти църковния календер:
http://brazilka.blogspot.com/

# 349
Ketuna, така усмивка ми се появи; )Simple Smile
Живея в Русе, ако съм в селце няма как да ходя на Зумба Simple Smile

# 350
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

За днес мисля да съм на плодове и ядки.Сутринта се претеглих и кантара показа -1кг.Доволна съм,като се има в предвид ,че не бях напълно моно и двата дена.Вечер ми е най-трудно,когато всички седнат да вечерят и ми се прияжда от всичко. Rolling Eyes

# 351
Анитка мерси за кафенцето. Браво за резултата.
Аз пък снощи и си пийнах и си хапнах  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes днеска и аз съм на плодчета. Ще се приготвям за постито.
Инче мерси за календарчето. Страхотна работа ще свърши   bouquet  bouquet  bouquet
Чикаго с тия фазанчета,  създаде впечатление, че си на селцето  Laughing Laughing Laughing ние тука само гларуси виждаме у мръсния град. А Зумбата може да се играе навсякъде аз лично имам един диск 20 минутна зумбичка кардио много си обичам да си я играя в къщи.

# 352
Чикаго, може би съм се заблудила, като споменаваш вилата  Wink

# 353
И аз снощи похапнах
Анитка, браво за резултата. Днес явно всички сме решили с плодчетата. Hug Hug Hug

# 354
Миме, фазаните ги носи свекърът , нали е ловджия Simple Smile

Ани, с тези бонбони при кафето... Simple Smile

Кетуна, вилата е в гората Simple Smile

Иначе Зумба играя предимно вкъщи, вчера от дълго време насам не бях ходила и отидох на Зумба, залата се пръскаше, обаче така тренирах, че не ми беше ясно как ще се прибера. Добре, че живеем на центъра, та се прибрах набързо. Зумбата вкъщи ми е оригинална на Бето и има 2 по 50 мин, кардио и извайване на тялото.
Днес мисля да съм на млечни...от тия тренировки мисля, че качвам, нали мускулната маса тези повече от мазнините и не знам какво ще правим. Но всеки определено много ми се радва като ме види и ми казват, че имам желязна воля 8м след раждане да изглеждам така, добре че и стрии нямам, мазах се с мас.

# 355
  • Испания и Стара Загора

Ани, с тези бонбони при кафето... Simple Smile

Те са за тези ,които са на шоко-ден.За останалите са просто мираж. Laughing Laughing

# 356
Здравейте момичетааа,

имам една добра и една страхотна новина - с коя искате да започна  newsm78 newsm78 newsm78
Ще започна с добрата: Снощи бях ри моя лекар, взел е резултатите от изследванията ми и абсолютно всички показатели са повече от добри и в норма. Премери ме на неговия кантар и според статистиката, която той води за мен съм свалила 12 кг.  bowuu bowuu bowuu
Това беше добрата новина, а сега се гответе за страхотната:
Лекаря ми беше извикал негов добър приятел от студентските години, специализиран диетолог, който да даде мнение за моя начин на хранене  Shocked Shocked Shocked /това за града ми е просто невероятно, но пък факт/ та той каза, че диетата която съм избрала и повече от добра и е най правилния избор. Даде ми следните съвети:
за по добър и бърз резултат: храната която съм си избрала за един ден да се повтори на следващия
за по здравословен ефект: задължително един път седмично: плодов ден с повече грейпфрути
меренето да не се прави всеки ден, а веднъж седмично по време на плодов ден /който трябва да е само веднъж в седмицата/
казах му за царевичките на Кет  hahaha hahaha hahaha а той ми отговори: диетата не е наказание, а промяна в начина на хранене, като си на диета не значи че трябва да се откажеш от всичко което обичаш. Смело си прави моно-дни на храни които обичаш макар да не ти се виждат много диетични. Тялото ти усеща когато много много ти се иска от нещо, а не го получава и това вреди колкото и да не ти се вярва.
Каза още въглехидратите да не се избягват - било то и шоколад, естествено по добрия вариант е пълнозърнест хляб, сухар, но няма проблем с това.
В дните когато ще си избера да съм на пълнозърнест хляб - би било по добре да препека филийките и да ги хапвам намазани с масло /не маргарин/.
За запазване на килограмите след приключване на диетата: разделно хранене и спорт като в първия месец след края на диетата количествата трябва да се доближават до тези които сме хапвали по време на диетата, след това плавно се увеличават докато не направим разделното хранене свой начин на живот.
Самият той каза че е привърженик на учението на Дънов, но напоследък са се появили прекалено строги интерпретации на същото, които той не одобрява.

Ами това е засега за двете ми новини.

Последните дни не бях режимна да си призная, особено вечер, но днес сутринта отново у мен се надигна чувството, че след като съм взела решение, за нещо трябва да бъда праволинейна и да не се отпускам. Така че днес с нови сили започвам като отначало.
Менюто ми за днес ще го измислям после да видя какво ще ми се прияде  Laughing Laughing Laughing

Анитка мерси за кафенцето - страхотно е

Сега се връщам да ви дочета, че много сте изписали, а бързах да споделя нещата по горе  Hug Hug Hug Hug

# 357
Ама искам та искам. Лошото е че немога да ям царевчики а тя Кет няма да ми се сърди дет се вика щото я гледам носи на майтап  Laughing Laughing Laughing пък ако не и аресва майтапа да каже.  #2gunfire #2gunfire
Айде по добре слаба на нашите гьолчета.  Hug Hug

носи тя носи - аз за тва казвам  rotfImao rotfImao rotfImao

нач ше са присъединя и аз към желаещите за слаба в нашите гьолове  hahaha hahaha hahaha

Анитка браво за резултата мила  Hug Hug Hug

# 358
Дидка,нещата които споделяш са много полезни-благодарности   bouquet
Аз вчера бях на ориз със спанак,а днес съм на пилешки гърди със зелева салатка.Ще се тегля преди и след лунуването другата седмица.
Аз не обичам сладко и шоколада не ме изкушава никак-мога и година да не ям,обаче всичко що е от тесто-пици,мекици,спагети,баници.....не ми се говори.Та мисля да си направя другата седмица след лунуването 1 ден на тестени-да си взема петте пари и аз  Joy

# 359
Дидка, радвам се за добрите новини при теб!  Hug А, и това, което са те посъветвали така добре се вписва с моите представи за монохранене, че съм още по-мотивирана. Peace
Освен това, моят кантар тази сутрин ми беше добър приятел и след плодовете вчера съм цял килограм надолу. Това, естествено не е много реален резултат, защото както казах съм пред МЦ и всъщност може би вчера съм изхвърлила задържаната вода и от днес вече почва борбата с тлъстините. И, все пак е хубаво да има минуси... Grinning
sofy и mimi_msm, много добре описват и моите мисли относно двете деца и свободното време. Аз, като чуя, че е настанала тишина в къщи, единствената мисъл, която минава през главата ми е как по-бързо да си легна, преди да започнат нощните будения на дъщеря ми. Chicago просто се е "уредила" с кротко дете, а и я е научила да я гледа, докато спортува...Ранно възпитание в спортни навици - много полезно. Аз разчитам на мъжа ми да създава такива в нашите деца. Mr. Green
Анита, браво и за твоят свален килограм! Peace
Днес съм на меса...малко ги недолюбвам, но няма как!
Успешен и слънчев ден, мили дами! Hug

Общи условия

Активация на акаунт