Монодиета - част 5

• 28 388
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Диди,страхотни новини, невероятна информация  newsm20. И аз вчера се поиздъних, но ти отново ми вдъхна куРажа  smile3532

# 361
Знам аз, че на душичката трябва да се дава. Е може да й разделя дажбите, но ако днес не получи нещо, което иска, ще го получи утре. Важното е да сме моно

# 362
Диди,страхотни новини, невероятна информация  newsm20. И аз вчера се поиздъних, но ти отново ми вдъхна куРажа  smile3532
  Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace
Диди Hug Hug Hug тоя път май се завърна старата Дидка с нови сили и нови надежди  Hug Hug Hug а да та напрегръщам едно убаво.
Марини браво за минуса мила. Моето дете до третата година ревеше по всяко време на деня и ноща така че и аз като чуех тишината и бързах да спя  Laughing Laughing Laughing докато не е завила сирената.
Морска Сиренка аз пък умирам за сладко. Откакто правя моно дните с шоколад направо ми се е отщяло от сладкото  ooooh! ooooh! но не е зле да се налапаш и ти с тестенки та да ти секне мерака за седмица две. А другата седмица кога ще лунуваме  newsm78 newsm78
Чикаго верно че свекър ти ги мореше с пушката  Laughing Laughing Laughing тия фазанета.
Днеска съм наказана на водичка фрешче и плодчета. Утре смятам да спазя стриктно местните заговезни и изкарах един бут от пуйка да пекна. Та от другата седмица съм постна.

# 363
Мими,другата седмица има новолуние на 22,02 от 00,35 часа.

# 364
Мими,другата седмица има новолуние на 22,02 от 00,35 часа.
Peace Peace Peace С тебе съм.

# 365
 Здравейте хубавици.Приемате ли попълнения във вашите редици?
Аз опитвам да правя 90 дневната,но не ми се пише там.Тук компанията по ми харесва.
А и тя долу горе си е моно.
 Хубава съботна вечер ви пожелавам.

# 366
Мецанка, добре дошла  Hug Hug Hug. И на мен не ми допадна компанията в 90 дневната. И аз долу-горе спазвам принципите на 90 дневната.

# 367
И аз съм с вас на новолунието, само трябва да уточня часа. 22.02.2012 от 00:35 часа

# 368
ketuna Hug Hug Hug,благодаря ти за посрещането.Ти сутрин плодове ли хапваш,като в 90 дневната?

# 369
Аз много рядко закусвам, но ако огладнея ям плод или пия фреш. Но аз съм малко несериозна с диетата, ето преди пет минути се наплюсках и мисля от понеделник да започна с десетдневното моно. До края на февруари да се отсрамя поне с два килограма минус. Сега съм два-три дни преди МЦ и мога да изям и мъжа си  newsm61

# 370
Днес много е слабо присъствието ви дами. Май ядете някъде забранени неща. smile3512 smile3512 smile3512

# 371
Мецанче добре дошла в нашите редички. Ще чакам да се включиш какво  ще сваляш колко си висока и така а ако искаш да останеш повече имаме си таблица на първа страница с мерките и се мерим переодично за стимул  Hug Hug Hug Hug
Кет аз съм тука няма де да бягам. Режимна съм си и си трая щото идва моя  Animal Pig Animal Pig Animal Pig час в който може да освирепея и да изям и детето  Joy Joy Joy Joy Какво моно ще почваш останах с впечатлението че ще постиш   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 372
Днес много е слабо присъствието ви дами. Май ядете някъде забранени неща. smile3512 smile3512 smile3512

smile3532

и съм с вас на луната  smile3534
 иначе днес се старая да съм на кисело мляко smile3521

# 373
Да моно пост  smile3534 smile3534 smile3534

# 374
МММ, днес си почерпих волята!  chef  chef  chef
Май измислих варианта за МЦ-
ще съм моно, но на силно вкусови храни-т-е- шоколад, царевични пръчици /Кет/,  Hug, солети, кашкавал.
Нещо такова. Единствена ми и основна цел ще е да ям това, което съм предвидила без да ги смесвам.
Ако постигна това, значи съм победила МЦ.
Това ми е стратегията. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

В последно време не мога да погледна месо-вчера бях на месо и не издържах.
Последно аз ще лунувам на 22 и 23 и двата цели дни. Имам да компенсирам днешните загуби.

Общи условия

Активация на акаунт