Монодиета - част 5

• 28 288
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Изядох си киселото мляко Simple Smile
А ето, че и Явили се появи. Скорошно оздравяване и на двечките.
Калинка Малинка, разписвай се по-често.
На всички, успешен ден. Отивам да чета книжка на малкото човече. Simple Smile

# 571
Ехе, не сте ли малки за книжки! Laughing Нищо де, важното е да му е забавно на човечето.

Иначе при мен се очерта гаден свински уикенд и ПМС.
Днес на КМ и малко трици съм сложила.

# 572
Здравейте момичета,завръщам се леко болна,не съм се теглила на 17.02 че много проблеми имах-детето е болно,по лекари се водим и се лекуваме,и мене нещо грипа се опитва да ме гепи ама не се давам.Ако си говорите за чаят от 17 билки-ОТВРАТ е меко казано.Преди години си го бях купила,един път го пробвах и веднага го джаснах в боклука-не можах да се насиля да го преглътна .Явно е въпрос на поносимост към горчивият вкус.

дано бързо всичко се оправи мила хич да не му се дадеш на тоя грип  Hug Hug Hug Hug Hug
а с тоя чай и аз сигурно няма да се справя, че остави дето чай не обичам ами и тоз като е горчив - аааа не не

# 573
Фъстъчето видях те видях те
бързо на отчет  Hug Hug Hug Hug

# 574
Май днес всички ни гони глада и все тук си висим да не мислим за ядене  Grinning

аз вече си поръчах да ми купят гръмотрън и от утре започвам  Mr. Green то не че ще заслабна от него , ама да ми пълни тумбака  Joy

Явили   по- добре сега се лекувайте, пък диетката няма да избяга  Peace

# 575
оф а моите като са болни, почти не мога да ям, а до скоро изобщо не хапвах.
Веднъж се усетих, че за седмица бях свалила около 3 кг, естествено те веднага се и връщат де след оздравяването.
Такова отслабване от нерви и притеснения, на никой не желая.

Уф, важното е да има самодисциплина и да не е лаком човек. А аз и двете не ги умея, особено в процеса на отслабване.

Та както казах-КМ.

# 576
Дани май има нещо такова
аз сега си хапвам картофите чак вкусни ми се видяха - явно съм умряла от глад  hahaha hahaha hahaha

# 577
Ох лекуваме се ама голям проблем ми е свалянето на температурата-снощи пак до 3 часа-компреси.Парацетамола изобщо не му действа на синковеца,снощи в спешното са му изписали  хексалгин за високата температура и ми се вижда странно,че няма изписан антибиотик а поставената диагноза е бронхит.Сори за спама ама сега тази тема ме тресе.

# 578
mimi_msm, ще ми се да ги докарам до 54...По-малко ми се струва нереално, защото почти никога в зряла възраст не съм била, въпреки че ръстът ми "позволява" и 50 да съм. В настоящите презрели години и на 54 ще съм доволна, но те обиколките са най-важни.
Днес ми е въглехидратен ден и даже ми е малко гузно като си ям препечената филийка в момента...Все едно прегрешавам...Wink Но пък дъщеря ми се грижи добре за мен и почти ми я изяде.
qvili, бързо да се оправя детенце. Много е потискащо да са ти болни децата...Аз също свалям Т на сина си с "Хексалгин" - действа безотказно при него!
На мен обаче и това не ми влияе на добрия апетит! Mr. Green
И аз чакам да чуя колко са гадни тези тревни отварки...

# 579
Ох лекуваме се ама голям проблем ми е свалянето на температурата-снощи пак до 3 часа-компреси.Парацетамола изобщо не му действа на синковеца,снощи в спешното са му изписали  хексалгин за високата температура и ми се вижда странно,че няма изписан антибиотик а поставената диагноза е бронхит.Сори за спама ама сега тази тема ме тресе.

аз хич съвети по темата не мога да давам но стискам палци всичко да се оправи бързичко

Марини
щерката ше та оправи теб с тия фелии  hahaha hahaha hahaha
за отварите почти са отказах аз

апнах си картофите и съм доволна засега
трябва да устискам - че иначе да съм в приличен вид за бала ще остане мираж  Joy Joy Joy

# 580
Явили, възможно е детето да е с бронхит и пак да не се изпише АБ.
При тази Т, обаче сякаш по-добре е да искаш още мнения? Евентуално кръвни изследвания или снимка.
За Т, четох че добре действа намазване на тялото със суров белтък, освен компресите разбира се.
Аз наблягам на Нурофена и компресите.
Имам и хексалгин, неотворен, дано не се налага за спешни случаи!
Бързо възстановяване.

# 581
трябва да устискам - че иначе да съм в приличен вид за бала ще остане мираж  Joy Joy Joy

Ще устискаш ам че как , иначе  newsm29 дигаме се всички и идваме във Видин  Grinning

# 582

Ще устискаш ам че как , иначе  newsm29 дигаме се всички и идваме във Видин  Grinning

хааааааааааа куче със салам ше плашиш - аз съм най гоуема от всички по кила така че хич не ма плашите  smile3533 smile3533 smile3533

# 583
  • София
Айде и аз до 8 март да съм поне 55, че виж и 54  Mr. Green,
че съм си обещала АЗ да си се изведа Heart Eyes
Калинчи, ама ти сега колко кг си? По-малко ли си от мен? Ако искаш да си направим състезание  Hug
И аз сега ще сложа овесени трици в киселото мляко, ама довечера в другото не. И не по-късно от 19ч. яденето му.
И аз пия сега кафенце с мъчнико мед.
qvili, моя син досега е имал 2 бронхита, които не сме лекували с АБ, а с хомеопатия, много успешно при това. Допреди 2 седмици тук във форума мисля седеше на първа страничка обяснение защо при бронхит не трябва да се бърза с АБ. Бързо оздравяване на детенце  Praynig, знам какво ти е  Hug
Внимание, до майките с малки дечица. ПОнеже моите се вълнуват от музика и са танцувални и аз отскоро реших всяка вечер по половин час или колкото им е интересно да пускам музика, каквато им допада, имаме и детски песнички от детските дискотеки по морето и да танцувам с тях. Не че досега не съм го правила, ама по-рядко. Та тази събота и неделя много добре си се забавлявахме, хем раздвижване за нас, хем и внимание за тях  Simple Smile И да ви кажа много добре ми се отрази. Та който няма време за домашен фитнес и това върши някаква работа. Гледайте повече движения, подскоци или там каквото ви харесва.

Днес голямо раздвижване в темичката ни, май ще бием всички рекорди Simple Smile Не мога да публикувам от вас, брей  Laughing

# 584
Моята редовно ми се тръшка с 40 градуса. Давам нурофен ефералган и хексалгин като ги редувам де. Не се е случвало с висока температура да ни се размине без антибиотик  ooooh! ooooh!
Бързо да се оправя детенцето.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт