Монодиета - част 5

• 28 234
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Дидка, и аз съм се приготвила за един пролетен шопинг, пък да видим Simple Smile
+1

# 646
Дидка, и аз съм се приготвила за един пролетен шопинг, пък да видим Simple Smile

еййй още една идея може да направим шопинг тур когато се срещнем
всички заедно
ехааааа много ще ми е забавно

# 647
не мога да ви изчета..
някой питаше за задна хрема-морската вода(стеримар),коларголи-капки за нос по поръчка..имаше един един хистаминов препарат точно за нея,но ми избяга името..
а за ниско кръвно-освен соления айран и шоколад много помага..
на вас по дънки няма ли да ви е горещо лятото?поне крачолките да резнем,заедно с кг-те..
и поздравления за стимула за 8.03!  bouquet
до после...
аз съм зле днес с течностите..иначе до тук-бетон...,но вечерта при мен е страшна..
има ли някой от плд,освен дани?

# 648
Ина, аз питах за задната хрема!
Ако се сетиш за антихистамина...ще съм благодарна-сироп или капки бяха?

# 649
Кво направихте вие,изписахте света,кога ще чета аз.Вече котела гори,ама ме страх да не заври,а като съм сама,ще тичам да парното цяла нощ.Режима е по план,ще легна в 8,за да не ям.Толкоз съм уморена,че не мога да чета,кат ми светне и кат наглася багажа за утре ще чета и ще пиша пак,сладурани.

# 650
Много е забавно в темата Simple Smile То на това време хубаво на човек ми иде да се съблече.
На мен целта ми е да си задържам килограмите. На всички успех и на себе си, разбира се.
Ето така мисля да изглеждате лятото

Ето ме и мен:
http://prikachi.com/images/676/4425676p.jpg
Мецанка почивай си, направо си слагай пижамата и да не се насочваш към хладилника. Simple Smile
Аз не бях моно, гледам сега по-бавно да е. 2 млека изядох днес и сега пиле със салата и 2 залъка пита. Аз не обичам тестено, но не знам какво ми стана. Май и довечера ще раздвижа с тае бо Simple Smile
И на мен ми се ходи вече по магазините.

# 651
Такааа....да обобщим - до 8ми март се очакват следните резултати:

• Калинчи - 3.5кг;
  • Дидка - 5кг;
  • dani.m73 - 5кг;
  • Морска Сирена - 4кг;
  • marini - 3.5кг (до 01.03.);
  • mimi_msm - 5кг;
  • МЕЦАНКА 2610 - 3кг (до 13.03.);
  • ketuna - 5кг;
  • Chicago - 2кг; (до 01.03.)
  • sofy - 5кг;

Очаквам и останалите да се включат в надпреварата...Ще добавям...
Ако съм пробляла някоя дама, моля да ме извини, да си спомни, че съм вехта и гладна и да напише пак целта си...
Аз се въодушевих от дънковата снимка и направих снимки на огромния си дирник в дънки, за част "Преди". Скоро се надявам да наснимам и "След" и ще се показва! Днес съм по-гладна от дните на плод и зеленчук...Що ли така?
Chicago, хубаво момиче! Браво!

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 12:05 от marini

# 652
Марини мен ма пиши душко с - 5 кила ай ще му се невиди мога ли или не мога.
Мецанке най после тъкмо си мислих че лапаш мекици някъде натопло до котлето smile3512 Спокойна нощ дано нямаш проблеми.

# 653
Чикаго всички ще сме страхотни лятото
мерси за снимките - страхотни са точно такива ми трябваха за стимул
Колкото до твоята снимка - Браво!

Марини  Hug Hug Hug
а така снимаме се преди и после и след и айдеееее да ги смаем всичкииии
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 654
Е Чикаго как съм ти изпуснала снимката. Е браво младичка си лесно си свалила килцата ние дрътите да му мислим  Joy Joy Joy Joy

# 655
Аз за таблицата....моят първи мираж е 13,03,2012 и искам скромно-3 кг.След вчерашното плюскане не съм с качвала на кантар и няма да се кача до 27,02, нали тогава беше тегленето за таблицата.
Чикаго,супер изглеждаш,браво на теб.
 Още не съм ви дочела,но после,ако имам сили...
 От утре съм на работа и ще пиша по малко,предимно вечер или ако открадна минутки  в  работно време,но съм с вас.
 Прегръщам ви до една.

# 656
.......................
 Прегръщам ви до една.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
гледай да открадваш по някоя друга минутка за нас че ще ни липсваш чак до вечерта  Hug Hug Hug

# 657
Мецанче  hug hug hug

# 658
Е Чикаго как съм ти изпуснала снимката. Е браво младичка си лесно си свалила килцата ние дрътите да му мислим  Joy Joy Joy Joy
брях, дърти, да не сме на 106!
Между другото наистина си има значение.
След първото раждане свали много по-лесно, с по-малко усилия.
Сега само 3г. по - късно, вече е различно!
Това нещо метаболизмът бясно върви срещу мен

# 659
Чикаго изглеждаш чудесно  Hug
Аз като чух състезание и съм на 1/2 домат и няколко листа зеле до момента  Joy Joy JoyСега си сложих малко зелен боб и това ще ми е за днес.

Общи условия

Активация на акаунт