Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 940
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Не знам защо така, Звънче.
Всички вкъщи сме с НТС, по-скъпите серии - доволни сме много.
Съпругът ми от много години е фен на марката, много преди да стане популярна. Запали и мен, и всичките ни приятели.

# 526
  • софия
Не знам защо така, Звънче.
Всички вкъщи сме с НТС, по-скъпите серии - доволни сме много.
Съпругът ми от много години е фен на марката, много преди да стане популярна. Запали и мен, и всичките ни приятели.

Може би е проблем на конкретния модел. За това го и написах. И аз го имам от малко повече от 2 години. Точно бяха започнали по-масово да ги внасят. Иначе батерията държи много, добра функционалност, но с този тъчскрийн...

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 14:12 от zvanche

# 527
Уф, явно е до модел.
Имах преди няколко години една Нокия, скъпичка беше, че чак ме беше яд - буквално се разглоби за има-няма 2 месеца. И други Нокии съм ползвала и ползвам - доволна съм.
Истината е, че за телефон не ме е яд, обаче за бяла и кухненска техника изпадам в ярост, ако нещо се скапе.

# 528
А моят тъчскрийн е сменян 3 пъти за 9 месеца.Първата повреда се случи 3 месеца след като купих телефона.Но ако си знаех тогава правата,трябваше да ми го сменят,защото се е повредил преди 6-ия месец и се води фабричен дефект в такива случаи.

# 529
Истината е, че за телефон не ме е яд, обаче за бяла и кухненска техника изпадам в ярост, ако нещо се скапе.[/b]

Абе как да не те е яд, то някои телефони струват колкото бяла техника  Mr. Green А какъв зор виждат?

# 530
Телефон като се скапе, просто сменяш в миг с някакъв оборотен и търсиш решение.
А ако ми се скапе пералнята ей сега, кой ще пере, докато бъде ремонтирана?

# 531
Телефон като се скапе, просто сменяш в миг с някакъв оборотен и търсиш решение.
А ако ми се скапе пералнята ей сега, кой ще пере, докато бъде ремонтирана?

Ами сменяш с нова  Wink

# 532
Смяната е ясна, но докато избереш, купиш и доставят, после монтират и минали 2-3 дни. Абсурд.
Това може да ме убие.

По темата, моля Wink.

Да се допълня - преди няколко месеца от бонус точки в Пикадили взех вентилаторна печка Дипломат. Ползвам я само вечер, за да затопля банята, преди да си изкъпя детето. Ползвам я спрямо инструкциите - вчера забелязах, че част от решетката, откъдето излиза топлият въздух е разтопена и мирише. Мои познати не са доволни от бойлерите на марката.

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 15:22 от Sourcherry

# 533
  • София
От Нокиа и аз не съм доволна - давах им шанс 2 пъти и все разочарование. Едната беше 6300, другата X3. И двете се самоизключват, когато си решат. Първата я носих два пъти в сервиз по този повод, заявиха, че е софтуерен проблем, преинсталираха софтуера и освен че ми изтриха половината контакти, друго не постигнаха. Пак на 6300 не ми разпознаваше картата с допълнителна памет и след 3 снимки се запълваше паметта на телефона.
Сега Х3 също се самоизключва по всяко време и хич не ми се занимава да я нося на ремонт, защото подозирам, че резултатът ще е същият. Другото, което не ми харесва, е че като снимам клипче времето е ограничено до 11 секунди. Рових из настройките и не видях никъде да се регулира това нещо.

# 534
Мидичка, Х6 е моята Нокиа.
Днес го занесох в друг сервиз, не този на Кусуш.Момчето се изцъкли като извадих списъка с оплакванията и забележките.  Laughing Каза, че досега би следвало да заменят апарата с друг, но щом не са го направили, оБщо взето ще ме мотаят, докато му изтече гаранцията, но няма да го сменят, нито ще развалят сделката.
Много съм разочарована, в нашето семейство Нокиа е Светият Граал, просто винаги сме твърдяли, че с Нокиа не може да се сгреши, но явно като всичко хубаво и тези продукти ги развалят.  Sad
И без това отдавна съм се наточила към htc, ще се радвам да споделите на ЛС впечатленията от вашите модели, за да избера най-подходящия за мен.

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 19:27 от Смешна

# 535
# 536
Аз лично не съм доволна от ОС Андроид. Имам едно LG GT540, което вече втора година ме прави на луда... И се замислям след максимум още година и да се разделям с него. Пишман станах!! И май пак ще си взема нокийка. имам една такава цък която вече пета година  ми е вярна. Няма грешка откъм батерия и всичко останало!!

# 537
Боза със захар - Бомакс.
Последната беше като желе, дори не можеше да излезе от бутилката.
Ще направя последен опит, ако пак е така, ще купувам само биобоза.

Биобоза ?!!! След варненският репортаж с биобоза - никога !
Какъв репортаж? Купувала съм само 1 път био боза, че не сме много любители, но предполагам репортажът е показателен за бг "био" продуктите?
Звънче, преди около две седмици излъчиха репортаж от Варна и показаха
домът на младо семейство, след бозата-бомба. Младият татко само благодареше ,
че съпругата му с новороденото бебе е била в другата стая - все едно беше минал тайфун.
Био бозата е била в срок на годност, производителят каза,че това се случва за първи път и
поема щетите в апартамента !!!!
БИО бозата е била за родилката.

# 538
  • София
Като видях репортажа, направо не можах да повярвам, че това мазало го е причинила една бутилка (май даже не беше и цялата)  ooooh!

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 20:59 от -=Деси=-

# 539
  • Варна
Смяната е ясна, но докато избереш, купиш и доставят, после монтират и минали 2-3 дни. Абсурд.
Това може да ме убие.

По темата, моля Wink.

Да се допълня - преди няколко месеца от бонус точки в Пикадили взех вентилаторна печка Дипломат. Ползвам я само вечер, за да затопля банята, преди да си изкъпя детето. Ползвам я спрямо инструкциите - вчера забелязах, че част от решетката, откъдето излиза топлият въздух е разтопена и мирише. Мои познати не са доволни от бойлерите на марката.

Дипломат само ги сглобяват в БГ. Всички части са китайски.

Общи условия

Активация на акаунт