Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 790
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Най ми харесва чистото масло на Лидл, правят го в Мегле. Иначе киселите млека всичките са едни и същи, пълно е с консерванти.  Опитайте на Ситово, не е лошо.

# 106
Не купувам замразено месо и риба.

# 107
Не разбирам каква роля играе този Натриев хидроксид
в солетите  Thinking
Доколкото се сещам, че съм чела някъде, всичко, което е от типа бретцел, т.е. с лъскава, глазирана повърхност (вкл. варени гевреци), се постига със сода каустик. За съжаление не мога да приложа линк.

# 108
Ето за бретцелите и содата каустик какво намерих(само се споменава,че може да се използва,но успешно се замества със сода бикарбонат):

http://www.kulinarno-joana.com/2010/07/soft-pretzels/

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 12:47 от h_o_p_e

# 109
Няма да купя повече пуншове-на всичките фирми са ужасно гадни, лепи се по гърлото, имаме киселини, а и сладнят неприятно.  Crossing Arms

# 110
  • софия
Кисело мляко СЕРДИКА.Вече няколко пъти  се случва при отваряне да виждам мухъл в него.При положение,че кофичката си е напълно здрава.А да не говорим пък и,че е напоследък е с една лигава консистенция. Sick

# 111
Полезна тема   bouquet

# 112
  • София
Много полезна тема  Peace
Гледам , че сте засегнали темата за солетите.
Ям само "Великови" - не са гланцирани и не съдържат сода , от всички останали ме боли корем  Tired

# 113
  • гр. София
Солетите на Великови са много вкусни  Peace

# 114
Обувки и ботуши от магазини УМБРО,гр София.Купих си преди няколко дни апрески за 40лева от такъв магазин,като специално подчертах,че търся непромокаеми апрески.В отговор ми дадоха визитка и ми казаха да се чувствам свободна даправя рекламации.След днешната киша краката ми плувнаха във вода,осмелих се да рекламирам....и същият любезен собственик ми заговори свойски на "ти",питайки ме"ама ти за 40 лева какво искаш,аз какво да ги правя,ако ти върна парите,не мога и да ги продам пак...".Ще подам жалба в Комисията за защита на потребителите още утре,една любезна дама ме посъветва как да постъпя на националния им телефон.В началото на зимата си купих за 155 лева ботуши от естествена кожа,те пропускатпо-малко:))Но когато им се разлепи подметката,взеха,отремонтираха и върнаха за седмица,при положение,че беше изтекъл едномесечния срок....Излишно е да споменавам,че никога няма да пазарувам пак оттези магазини...

# 115
Кисело мляко Табу, ужасно е  Sick
Те хората са си го написали, "Табу", ма като сте наопаки!  Crossing Arms

# 116
  • софия
Солетите на Великови са много вкусни  Peace
Аз много харесвам на "Златна Добруджа". Погледнах състава (пшенично брашно, йодирана сол, хлебна мая, захар кристал, растителна мазнина, сода бикарбонат, питейна вода). ОК е.

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 16:39 от zvanche

# 117
  • Пловдив
Кисело мляко Табу, ужасно е  Sick
Те хората са си го написали, "Табу", ма като сте наопаки!  Crossing Arms

хахаха, и мъжо това каза  hahaha ( нямаше от това, което взимаме и реших да го пробвам, все пак пише, че е по БДС)

# 118
Пилешки дробчета Градус - в опаковка от 480 гр имаше 4-5 с  жлъчката  Sick
Рязах, рязах, то колко да изрежеш - така и не ги сготвихме, заминах в кофата.
Преди време купихме крилца на същата марка, перо до перо....
Градис влиза в графа - забранени за купуване продукти в къщи.

# 119
Кисело мляко СЕРДИКА.Вече няколко пъти  се случва при отваряне да виждам мухъл в него.При положение,че кофичката си е напълно здрава.А да не говорим пък и,че е напоследък е с една лигава консистенция. Sick
Странно. От киселите млека, които могат да се намерят в повечето магазини, само Сердика купувам и съм много доволна. Да не би и тук да има няколко фирми, които произвеждат "Сердика"?

Общи условия

Активация на акаунт