Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 762
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Не купувам замразено месо и риба.
И аз  Peace
Не купувам и храни от магазини Европа и Кауфланд.

# 121
Кашкавал(поне на такова прилича на пръв поглед) настърган за пица-Vergeer Holand,при доста по-подробно вглеждане виждам,че пише ,,продукт за пица'' със съдържание мляко,растителни мазнини,картофено нишесте,млечен протеин,сол,разтопена сол,Е341,аромат-незнам кое от изброените се слага на пица,но комбинацията от тези неща е ужасно гнусна,съсипа ми пицата,никога повече няма да купя!

# 122
И аз  Peace

защо, Helly? какво й има на храната в "кауфланд" и "европа" като цяло?  newsm78

# 123
  • София
И аз  Peace

защо, Helly? какво й има на храната в "кауфланд" и "европа" като цяло?  newsm78
В Европа, ако случиш веднъж на високосна- месото е страхотно!
В Кауфланд- ходила съм точно 3 пъти, последно взех мариновани чеснови бутчета за 2.99. Големи полемики бяха, докато ми докажат, че е прясно. Е, страхотни бяха!
Момичета, нали не вярвате, че като взимате прясно месо, то е прясно?! Тоест, не е замразено.
Мога да твърдя, че в Фантастико, Европа и Хит е точно такова Peace

# 124
В Европа не съм попадала на качествена храна. Винаги е стара, вмирисана или лепкава. Говоря за месо, сирене, ядки, варива.
В Кауфланд положението е малко по-добре, но имам неприятни спомени и от там.
Все едно. Не трябва да се обобщава така  Peace
За себе си изключих тези магазини. Но на много хора им допадат продуктите там, така че всичко е ОК

# 125
Прясно мляко Май дей в пластмасова еднолитрова бутилка - 3.0%.
Не знам дали ще ми повярвате, но това мляко е  с изтекъл срок на годност още преди 3 седмици. Стои си в хладилника и изобщо не е вкиснало, а има абсолютно нормален вкус на прясно мляко.

Преди месеци бях купила Май дей, но в Тетрапак - 3.0% отново. Имаше гадни бели парцали, почти прозрачно. Оттогава никога не повторих покупката. А след отлежаващото мляко в хладилника ни, отново Май дей, абсолютно ги зачерквам като млека, независимо от опаковката и % на масленост.

# 126
  • софия
Цитат
Странно. От киселите млека, които могат да се намерят в повечето магазини, само Сердика купувам и съм много доволна. Да не би и тук да има няколко фирми, които произвеждат "Сердика"?
И аз бях доволна и само него купувах,но за съжаление съм безкрайно разочарована вече. Sad

# 127
Гледайте филма - Внимание, храна! Може да ви накара да се замислите върху много неща.

# 128
  • гр. София
Ще го дават по някоя телевизия или по принцип ни съветваш да го гледаме? Ако ще го дават би ли споделила кога и по коя телевизия, моля?  Grinning

# 129
По принцип.
Аз мисля, че навремето го гледах в Youtube.

# 130
  • гр. София
Благодаря  Hug

# 131
Цитат
Странно. От киселите млека, които могат да се намерят в повечето магазини, само Сердика купувам и съм много доволна. Да не би и тук да има няколко фирми, които произвеждат "Сердика"?
И аз бях доволна и само него купувах,но за съжаление съм безкрайно разочарована вече. Sad
Аз като го написах бях доволна. Обаче същия ден или на следващия правих на детето бисквити с мляко и давам да яде. По едно време забелязвам някакви бели твърди парчета. Помислих да не е пластмаса от кофичката, обаче не беше. Бяха много, не прахообразни и твърди като при лошите сирена, а еластично твърди. Отворих втора кофичка и в долната част пак имаше такива парчета.

# 132
  • София
Много полезна тема!  Peace

За да не е само запис: обувки на Гидо Пещера (а едно време бяха хубави!). Имам 3 чифта  ooooh!, едните от които ботуши. На тези последните им се развали ципа 1 седмица след като ги купих. Занесох ги в магазина, ремонтираха ги. Пак се развали. Занесох ги пак, след 10 дена ципът пак се развали. Занесох ги отново, този път ми ги смениха с друг чифт от същия модел. Чифт, ама не съвсем - ботушите са с малка платформа и вкъщи забелязах, че на единия ботуш от новия чифт платформата му е с 3 см по-висока (измерих ги). Занесох ги пак, смениха ги, но нещо не смея да ги обуя. В интерес на истината, всичките пъти бяха много любезни и не са се опитвали да ме убедят, че нямам право, вината е моя, това не влиза в гаранцията или каквото и да е, но пък не си купувам каквото и да било, за да му правя рекламации после. С другите 2 чифта обувки на тази фирма не съм имала такива проблеми, но те просто ми убиват ужасно много и каквото и да ги правих, колкото и да ги носих най-мъченически, така и не омекнаха и не се отпуснаха достатъчно. Не обичам да ми убиват обувките  Crossing Arms

# 133
Никога повече няма да купя замразена риба с марката "Данел - 97 ". Направих тази грешка наскоро,но никога няма да я повторя !

# 134
Как да разбера като купувам охладено рибно филе дали е било замразявано? Дали имат някакви документи, които мога да поискам и ако имат длъжни ли са да ми ги покажат ако ги поискам? Да речем на рибния щанд в Пикадили как мога да разбера охладеното филе от сьомга дали не е замразявано?

Общи условия

Активация на акаунт