Има ли фенове на The good wife (Добрата съпруга)3

• 44 690
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Къде сте всички
само да вмъкна чудесно включване и на Мора Тиърни, дано се позадържи  Simple Smile

Ех, Калинда с американското дърво се справяше къде по-добре, отколкото с този плазмодий

# 256
  • в сърцето на един мъж...
Да не са пуснали нова серия пък аз да не съм разбрала? Нали са само две до сега?

# 257
  • Варна
Да не са пуснали нова серия пък аз да не съм разбрала? Нали са само две до сега?

Две са.

# 258
Откъде изтеглихте субтитри на БГ за епизод 1? Предполагам за втори все още няма.

# 259
  • София
Откъде изтеглихте субтитри на БГ за епизод 1? Предполагам за втори все още няма.

За първи епизод - http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=86261

За втори епизод - http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=86269

# 260
Новият епизод е УАУ, много добър! Иска ми се да коментираме края на серията, но нека го изгледат повече хора.

# 261
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Спойлирай ме, моля, сега няма да изтрая до вечерта Embarassed

# 262
В бяло: интересен съдебен случай отново с търсачката Chumhum, който по всичко личеше нашите хора ще спечелят, но им го забиха гадно, през цялата серия оставах с впечатлението, че Алиша и Уил отново ще имат нещо, а тя накрая се нахвърли на Питър Shocked

# 263
Ауу Confused
Мерси Hug

# 264
Така са добрите съпруги - флитруват безобразно, а накрая си го изкарват на законния съпруг  Twisted Evil.

# 265
Така са добрите съпруги - флитруват безобразно, а накрая си го изкарват на законния съпруг  Twisted Evil.
Много добра сентенция Grinning!

# 266
  • Пловдив
Много добър епизод!
Скрит текст:
Съдията беше уникален - в началото като му гледах физиономията сякаш нищо не вдяваше на компютърен език, а след това как ги апострофира  - направо се сепнаха  Mr. Green
Уил никак не е превъзмогнал Алиша - как се пресегна след нея  Hug
А краят много ме усмихна и сега ми е любопитно как ще продължи.
Малко ме дразни историята около Калинда - защо го търпи това говедо - каква й е целта

# 267

Joy Joy Joy

Ах колко вярно  Mr. Green

# 268
Скрит текст:
Малко ме дразни историята около Калинда - защо го търпи това говедо - каква й е целта
Защото я е страх. И явно има за какво.
А Алиша е идиотка безподобна- веднъж да не и е изневерил льольото, и тя тичка най-малоумно да го възнагради. Нищо чудно, че всички и се чудят на акъла- може ли толкова никакво достойнство да нямаш, егати Tired

# 269
  • Варна
Не ми се иска Алиша да се върне към мъжа си. Искам да е с Уил.

Общи условия

Активация на акаунт