Има ли фенове на The good wife (Добрата съпруга)3

• 44 690
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Можеш да не болдваш, достатъчно интелигентни сме да ти разберем мисълта Peace
И на мен не ми е ясно що така се щура като муха Алиша, и ми липсват децата в цялата картинка Rolling Eyes

# 286
  • Варна
Още дълго ще се надяваме на развитие около избора на Алиша. Това е основният интерес на зрителя и сценаристите ще го експлоатират максимално. Неприятно ми е, че двамата ( Алиша и Уил ) не си говорят в последните серии. Нищо лично - само служебни контакти.  Sad Може Питър наистина да е имал нещо с момичето и тогава Алиша пак да се обърне към Уил.

# 287
Според мен е имал- от реакцията му като пратиха Калинда да разследва, и в новата серия, като намесиха Уил, ми се струва гузен.

# 288
Единствено страхотните гост-звезди все още ме държат в сериала...
Взеха твърде много да проточват някои сюжетни линии  Tired

# 289
  • Варна
Единствено страхотните гост-звезди все още ме държат в сериала...
Взеха твърде много да проточват някои сюжетни линии  Tired

Наистина разводняват. 

# 290
Мен и адвокатските случаи са ми много интересни! Али Мак Бийл изкара 9 сезона само благодарение на случаите, които запълваха сериите! Според мен и тук трябва да стане така!
Много завръзки ми правят, които или не се развиват или се затлачват!

# 291
Али Макбийл е 5 сезона http://www.imdb.com/title/tt0118254/
да не почвам колко зле стана още 3-ия

# 292
а, сори, мен безкраен ми беше, че го въртяха 10 години по немската телевизия и съм останала с впечатление за 9 сезона! Имаше си своите моменти, мен ми харесвайше! Само тоя Бери Уайт, не мога да го слушам повече от тогава!

# 293
На мен лично сериала продължава да ми е все така интересен.
Не ми липсва това, че няма развитие отностно избора на Алиша.
Даже  ми допада това, че тотално ги игнорира и двамата ..този сезон е някак феминиски насочен и цели да наложи идеята, че жените чудестно се справят и сами без да имат нужда задължително от мъж до себе си.
Харесвам тази Алиша без деца, мъж и любовник около себе си.

# 294
Още не съм изгледала 6ти епизод,но се присъединявам към вас с две ръце и все сърце  Simple Smile Много харесвам сериала и честно казано много ми харесва Питър и хич не ми се иска да е боцнал това момиче и пак да се издъни,ама няма как иначе да стане интересно

# 295
Мен и адвокатските случаи са ми много интересни! Али Мак Бийл изкара 9 сезона само благодарение на случаите, които запълваха сериите! Според мен и тук трябва да стане така!
Много завръзки ми правят, които или не се развиват или се затлачват!

Али Макбийл беше и все още е любимият ми сериал.  Heart Eyes

# 296
Интересно, интересно  Party

Само мъжът на Калинда ме дразни...Да видим дали наистина ще й помогне в нещо  newsm78
Според вас Питър дали е спал с тази от кампанията  newsm78

# 297
Според вас Питър дали е спал с тази от кампанията  newsm78
Убедена съм Peace

Много красива Аманда Пийт в този епизод Heart Eyes.
Харесва ми и идеята Кари да започне да получава дела, страхотен е в съдебната зала Simple Smile.

# 298
  • Варна
Също мисля, че Питър е спал с момичето. Конкурентката му в изборите ще разрови историята. Имам такова усещане. Кари и на мен ми е симпатичен.

# 299
Хм, не знам...Няма ли да е малко изтъркано ? Пък и за какво да спи с нея...Ще гледаме и ще рзберем Simple Smile

И на мен Кари ми допада..особено като лепне усмивката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт