Въпроси към Класически хомеопати 20

• 53 289
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Пиша вече от отчаяние! Моля, да споделите, според вас това което ще ви разкажа нормално ли е или не?!
Предният четвъртък детето ми вдигна много висока Т - 39.8. Нашият класически хомеопат ни изписа гелзениум 30. На следващия ден му звъня пак и обеснявам, че съм дала 2 пъти от лекарството, но Т не пада - сменихме на беладона. В събота вдигна леко Т, но като се чухме пак той каза нищо да не давам. Слава Богу Т падна сама. В понеделник му водя малката с една лоша суха кашлица, останала след Т, започнахме да даваме бриония 30. Във вторник дъщеричката ми направи нещо като уж лечебна криза - направо повръщаше от кашлицата. В сряда не издържала, пак му звъня и обяснявам, че таза кашлица е непрестанна. Той каза вечерта да мина на Пулсацила 30, но пък детето на обед отново взе да вдига Т.  След като пак звънях, човека каза отново да мина на беладона ако вдигнем по висока Т от 39,5. За щастие това не се случи - пак обаждане и отново да давам бриония.
Днес е последния ден от приема на ХЛ, но детето ми продължава да поддържа Т, макар и ниска - 37,5, кашля лошо, има обилна хрема, гледа с премрежен поглед, не иска да се храни, а аз съм на ръба на нервите си. Днес пак му звънях и той каза, че ако смятам че е за преглед да му я заведа. Честно казано като че ли му нямам много вяра и вместо отново да му давам пари за преглед по добре да и купя АБ и да се оправи. Може да съм груба но съм изнервена. И така де! Споделете дали всичко разказано ви се струва в рамките на нормалното при лечение с хомеопатия? (да кажа, че за пръв път се сблъсквам с по - сериозно заболяване)
ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ДЪЛГИЯ ПОСТ!!!

# 226
tandonova79 , каза да разтварям в малко водичка и да ги давам.

Мармухче, благодаря! Сега ще погледна и другата тема.

Мисля да не го давам това, пък дано скоро вече се отървем от този пъп.  Peace

# 227
Здравейте! Пиша вече от отчаяние! Моля, да споделите, според вас това което ще ви разкажа нормално ли е или не?!
Предният четвъртък детето ми вдигна много висока Т - 39.8. Нашият класически хомеопат ни изписа гелзениум 30. На следващия ден му звъня пак и обеснявам, че съм дала 2 пъти от лекарството, но Т не пада - сменихме на беладона. В събота вдигна леко Т, но като се чухме пак той каза нищо да не давам. Слава Богу Т падна сама. В понеделник му водя малката с една лоша суха кашлица, останала след Т, започнахме да даваме бриония 30. Във вторник дъщеричката ми направи нещо като уж лечебна криза - направо повръщаше от кашлицата. В сряда не издържала, пак му звъня и обяснявам, че таза кашлица е непрестанна. Той каза вечерта да мина на Пулсацила 30, но пък детето на обед отново взе да вдига Т.  След като пак звънях, човека каза отново да мина на беладона ако вдигнем по висока Т от 39,5. За щастие това не се случи - пак обаждане и отново да давам бриония.
Днес е последния ден от приема на ХЛ, но детето ми продължава да поддържа Т, макар и ниска - 37,5, кашля лошо, има обилна хрема, гледа с премрежен поглед, не иска да се храни, а аз съм на ръба на нервите си. Днес пак му звънях и той каза, че ако смятам че е за преглед да му я заведа. Честно казано като че ли му нямам много вяра и вместо отново да му давам пари за преглед по добре да и купя АБ и да се оправи. Може да съм груба но съм изнервена. И така де! Споделете дали всичко разказано ви се струва в рамките на нормалното при лечение с хомеопатия? (да кажа, че за пръв път се сблъсквам с по - сериозно заболяване)
ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ДЪЛГИЯ ПОСТ!!! Ние след едно такова лечение сме вече на антибиотик. Нека по запознатите да кажат,но мисля, че това не е правилно.

# 228
Бибоче трябва да си намерим по-добри хомеопати. За голямо мое съжаление в нашия град няма друг класически хомеопат, освен този при който сме сега и последния път смени7-8 лекарства заради висока температура и суха кашлица , като вас и не можа да я излекува. Най- накрая взехме антибиотик детето се влошава ще и тя сама се отказа да я лекува.

# 229
  • Пловдив
Този вирус е наистина мнооого коварен и продължителен ooooh!
bibo4e
За да сте по-спокойна,не водихте ли детето при ЛЛ?Да знаете просто какво е дереджето и ако се наложи да дадете тогава АБ?И щом нямате подобрение...АБ,който е назначен от лекар.

# 230
bibo4e , не се отчайвай Peace
да, лечението с хомеопатия е по-бавно от "нормалното" лечение с АБ.Но пък е по-трайно.
От както лекувам децата с хомеопатия забелязвам как с всяка изминала година по-малко боледуват и не така остро като преди.Все съм си мислила, че ето сега....плевмонията вече е сигурна Mr. Green, не може детето толкова време да кашля, а аз да му давам само хомеопатия, но....това не се е случило.Май и майките имат нужда в такива моменти от малко хомеопатия Joy

Успех.Обаждай му се, щом прецениш, че има нужда.

# 231
Бибоче, на мен ми звучи като нормално предписание; единствено бих изразила съмнение в способностите на хомеопата... от друга страна, и на добрите се случва да не успеят да се справят от раз, че и от втори път.. И все пак - даването на ХЛ НЕ води до спадане на Т - поне не винаги. Т.е. като дадеш ХЛ не очаквай веднага да спадне - не това е болестта. Т, както е писано вече много пъти, е просто симптом, знак, че болест има и тялото се бори. То това е хомеопатията - в началото сочи пътя на организма как да се пребори сам и когато той е достатъчно силен, успява да се справи и без нея  Grinning.

# 232
Здравейте всички Simple Smile Да взема да си кажа мнението Simple Smile
На майката, която пише от отчаяние, ще кажа, че не зная какво им е на децата, но от лекарствата, които изреди, че е давала, става ясно, че хомеопатът не е знаел какво да даде.
На майката на бебчето с пъпчето ще кажа да не дава силиката. Но след като тя не е чела, няма смисъл да давам дълги обяснения защо да не я дава. Просто да не я дава.
И също така искам да споделя, че мнението, че хомеопатията действа бавно не е коректно. Повече време се изисква при лечение на хронични болести, защото те не са дошли с ракета от космоса, а е минало време, през което те са се хронифицирали. Когато се пият хапчета не става по-бързо, защото това не лекува, а само бързо скрива симптомите.
А в остри състояния, хомеопатията е извънредно бърза. Действа просто веднага. Колкото по-остро е състоянието, толкова по-бързо става.
А и вирусът е упорит, ако не се лекува или се лекува неправилно. Как на някои хора им минава бързо и леко?
Оздравяване всички болни желая Simple Smile

# 233
  • София
teddy защо се притесняваш толкова за пъпчето на бебчо? Нашето пъпче също падна мнооого след като се беше родила. Просто почиствах и бях спокойна.

А относно температурата- моят хомеопат последно ми каза, че НЯМА хомеопатично лекарство, което да е температуропонижаващо. /Което ме изуми/.
Ние една седмица и повече се влачихме със зелени сополи. При смяна на лекарството след 3 дневен прием всичко изчезна. Така както вчера сутринта имаше много зелени сополи, така на другата сутрин почти нямаше. Така че имайте търпение особено ако вярвате на хомеопата си:)

# 234
Моля, за малко помощ - Александър и мамите - искам да ме посъветвате за добър лекар хомеопат в Пазарджик или Пловдив, защото детето ми е постоянно болно с много тежки боледувания. Развива пневмонии за няколко часа  TiredОт 1 година посещаваме хомеопат в Пловдив, но ефекта е нулев. Искам да го сменя. Благодаря ви предварително

# 235
  • гр. Пловдив
...Днес пак му звънях и той каза, че ако смятам че е за преглед да му я заведа. ...
Моето мнение е да му я заведеш и да изясните картината. Час разговор очи в очи е по-добре от няколко минути по телефона.
И много спокойствие се иска. Действително успоредно с лекарството на детето трябва да се изписва и на майката. Simple Smile
petiv2 вие при кой ходите?

# 236
Здравейте на всички. Страхотна тема  Hug
Бих искала да попитам дали с хомеопатия е възможно да се лекува мастопатия. Постарах се да изчета някой теми но  не намерих конкретен отговор, за това ви моля да споделите ако знаете нещо по проблема. Може би има някой какво да каже и от личен опит.

Хубав ден на всички и благодаря  bouquet

# 237
  • Пловдив
Здравейте!

Съжалявам, че не съм чела темата и всъщност за първи път влизам в нея, но обещавам вече да е често  Laughing

Влизам с един въпрос. Бебчето ми вчера стана на 1 месец, а пъпа още не е паднал. ЛЛ ми каза да и давам Sillicea 9ch веднъж на ден по 4 гранулки, за по-бързо падане на пъпа. Моля за съвет дали да го давам. Попринцип като го гледаме тоя пъп няма намерение да пада скоро и за това незнам какво да правя.  Tired
На моето дете пъпчето падна на 38 ден след раждане, но хич не съм се притеснявала, че толкова време му стои...
И както са писали по-горе, не давай това което ти е казала ЛЛ

# 238
Благодаря на всички! Няма да давам лекарството, успокоихте ме  Hug

# 239
  • Varna
Днес пак му звънях и той каза, че ако смятам че е за преглед да му я заведа. Честно казано като че ли му нямам много вяра и вместо отново да му давам пари за преглед по добре да и купя АБ и да се оправи. )
bibo4e и според мен по добре преглед очи в очи - а и би трябвало да не ви взема пари за преглед - той не е приключил с острото състояние на детето
п.с. Подозирам кой е въпросния хомеопат

Общи условия

Активация на акаунт