MЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - тема 4

• 106 951
  • 777
  •   1
Отговори
# 465
Купих го от Била,този нестава ли,на цветове ли трябва да е?Ето го

# 466
  • UK
Купих го от Била,този нестава ли,на цветове ли трябва да е?Ето го

Ами, най-добре е да е на цветове -да Wink Все пак в тези пакетчета newsm78 много не им е ясно съдържанието, а другият, който е насипен е за предпочитане Peace

# 467
Звезде, и ние ползвахме насипен от аптеката. И според мен е по-добре, поне знаеш, че си е изсушената билка. Не пречи да изпие и този от пакетчетата, но аз бих заложила на този от аптеката. Peace

# 468
Оф , Whistling  аз ако не взема някоя глупост..кой друг  Mr. Green   Ще изпие и този  Joy  и ще потърся от другия.Иначе колко време се пие?

# 469
  • UK
Оф , Whistling  аз ако не взема някоя глупост..кой друг  Mr. Green   Ще изпие и този  Joy  и ще потърся от другия.Иначе колко време се пие?
Звезди мисля, че бях някъде чела, че най-малко 3 месеца за да има ефект newsm78

# 470
ZVEZDA, този в пакетчетата го пий ти  hahaha пък на мъжа ти му купи насипен  Peace
И мини да се разпишеш в нашата темичка, отдавна не си се вясвала там  Hug липсваш

# 471
ZVEZDA, този в пакетчетата го пий ти  hahaha пък на мъжа ти му купи насипен  Peace
И мини да се разпишеш в нашата темичка, отдавна не си се вясвала там  Hug липсваш
          Joy Joy Joy идвам,идвам

# 472
Да, този наистина може да го пиеш ти, Звезде. Joy Аз някъде бях чела, че бабините зъби са полезни и за жените. Това е съвсем сериозно. Hug

# 473
  • Пловдив
Имаме проблем с втечняването. Препоръчаха му Permen, но май не помага за по-бързо втечняване. Знаете ли нещо????

# 474
  • UK
Имаме проблем с втечняването. Препоръчаха му Permen, но май не помага за по-бързо втечняване. Знаете ли нещо????
Аз за 1 път чувам за тази добавка newsm78 Да не е Спимен?

# 475
  • Пловдив
Не, Пермен е.

# 476
Здравейте, от скоро почнах да чета и да се интересувам от подобни теми-наложи ми се просто. Е това е последната СГ на мъжа ми :

Резултат                                           Нормални граници

Въздържание - 4 дни
Цвят                                           специфичен                                      специфичен
Мирис                                         специфичен                                      специфичен
Втечняване                                 нормално                                         < 60 минути
Вискозитет                                 Нормален                                          нормален
Аглутинация                               липсват                                             липсват
Коагулуми                                  липсват                                             липсват
pH                                              8                                                       > 7,2
Обем (мл)                                  1,2 мл                                                > 1,5 мл
Концентрация                            4 мл                                                   >15 мл
Количество                                5 мл/еякулат                                     >39 мл/еякулат
Мотилитет                                  а - 5%                                               >32 % или
                                                  b - 6%                                               a+b > 40%
                                                  с - 89%
Морфология
(Крюгер)
Нормална морфология              1%                                                    > 4 %
Патологични                              99 %                                                <  96 %

Дефекти глава                           36%
Дефекти шийка                          46 %
Дефекти опашка                        18 %

Teratozoospermia index (TZI)     1,13                                                  N < 1,6

Клетки

Левкоцити                                 не                                                     < 1 мл
Епителни клетки                        да                                                      липсват
Еритроцити                                не                                                      липсват
Незрели полови клетки             не                                                      липсват

Резултат -  Severe oligoasthenoteratozoospermia     

Е отчаяна съм     newsm45                       

# 477
  • София
не се отчайвай, не помага  Rolling Eyes
не е хич добре положението, ама има решения.

# 478
не се отчайвай, не помага  Rolling Eyes
не е хич добре положението, ама има решения.

Hug  Този месец съм черногледа.

Утре съм при лекаря,пък да видим

# 479
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Бихте ли коментирали и тези резултати?

Общи условия

Активация на акаунт