Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 254
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Пухче честита годишнина!   bouquet
Merijaan радвам се ,че девойката е добре и стискам палци течението да спре   Hug
Юхуу я верно да вземеш и анти пчели да раздаваш ,че са хич не ми е момента за второ  Laughing .
Ника айде дай тортата да я видим де   Mr. Green
Явор въобще не го знам колко е висок,по мое око е около 90 см. ,на кг. не повече от 11!Като гледам какъв снажен момък е татко му 175см., хич не го виждам да стане висок  Joy !
Кръвната картина добра,че и даже хемоглобина му е 134 ,при все че месо не вкусва! Thinking
Утре ще бъде и партито му за РД-то ,3- и от гостенчетата ни са болни обаче  Rolling Eyes
И за финал,да кажа вчерашната констатация,която направи Явор(за тези,които не ползват ФБ):
"Аз съм Яворчо и съм домашен човек съ"  Joy hahaha
Ей туй то хората домашни животни гледат,аз пък имам домашен човек  Blush

# 481
  • Burgas
Пухи честита годишнина!

Мики браво за хемоглобина, нашия е 120 а уж почти всеки ден от кухнята имаше месо, явно не е до месото.

# 482
  bouquet

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 10:53 от Любезна

# 483
  • Burgas
Любезна стискам палци  Praynig айде слагай децата по леглата, Ивето пожела да легне преди малко и сега гледа Мечо Пух, а Моника съм й казала,че когато е на училище да си ляга в 9 часа.

# 484
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Любезна, ... зАрежете Града и нАблегнете на Кекса ... тамън ще се стоплите и ще изключите парното, а това ще доведе до: 1/ по-ниски сметки Simple Smile и 2/ ... яснота какво ще се празнува: годежа и лУбовта Simple Smile

# 485
Честити ви празници, мадами, с няколко минутки закъснение!   bouquet
Честита годишнина на патеричка, Хриси!   bouquet
Честито и на днешните (вече вчерашни) рожденици!  nbirthday

Ние изядохме вкусната вечеря и сега скачаме по леглата. Утре сме на консултация с двете мацки, та ще се отчета после.  Лека нооощ!  Hug

# 486
Здравейте, започнах да ви чета от две седмици, но чак сега реших да се разпиша  Embarassed
Ние сме добре, Калоян ходи на ясла, много е щастлив там.Аз се ''правя'', че уча и че върша някаква работа....ама така е с много дини под една мишница Wink

Гери в момента се занимавам с трудово право, та ако имаш нужда от съвет пиши.

# 487
  • York
Честити изтървани и настоящи поводи на всички!  Heart Eyes

Ние най най - накрая се прибрахме. Пътуването беше дълго, уморително и изпълнено с проблемации  Crazy Но пък си е друго човек да си влезе в къщата. Анетка докато се намърда у дома и каза: "наща къща"  Heart Eyes
Изкарахме си чудесно, насъбрахме слънчеви лъчи, направихме 6000 снимки и щастливи и доволни скочихме в снега  Laughing Остава и бързо да се оправим с часовата ралика и сме готови.
Вече нямам търпение да дойде празнуването на РД-то  Blush
Ще се опитам като стана да изкоментирам нещо евентуално  Wink

Heart Eyes

# 488
  • Варна
Добро утро!

# 489
  • Плевен
Добро утро и от мен. Мерси за кафето и храната, ще се възползвам...От днес съм си вкъщи вече, малко отпуска и после 45 дена болничния...

# 490
  • Най-зеленият остров
Добро утро момичета.
 Embarassed ,Но така и не се научих да качвам снимки.
Днес нашата малка дъщеря става на две годинки  Heart Eyes. Да ни е все такава палава, усмихната, по-здравичка и да има страхотно детство.
Почерпете се за нейно здраве
  cook  party023  food010
Много скромно, но от сърце  Hug
Лек ден момичета!

# 491
  • Варна
Merijaan не остана Simple Smile

# 492
Честит Рожден Ден на Ния!Много здраве и детство изпълнено с много игри и усмивки!
Понякога,добре завърнали се Hug
Мери,кога мина времето,дет викат хората WinkАвгустин нали ще е на градина,да си починеш все пак PeaceА какво стана със съседа отдолу,явно се е стреснал и си е почистил комина Whistling

# 493
Добро утро!
Мерси за закуската и кафето! Hug
Кате, честит рожден ден на дъщеря ти! Да ти е жива и здрава! bouquet
Слагам почерпка от твое име:

Янче, добре сте дошли! welcome
Чакам снимки в снимката! Praynig
Мери, то почти дошло, съвсем скоро ще си гушкаш буболанка... Hug
Аз като една типична Дево-везна, си промених решението за тортата и реших да се пробвам с домашно производство.  Laughing Нямаше как - като видях тази, очите ми останаха в нея, а устата ми се напълни със слюнка. Страдайте заедно с мен:

И сега започват проблемите - ни форма за печене имам, ни за сервиране, ни пошове, ни накрайници за украса...въобще...що така обичам да си усложнявам живота ми кажете? ooooh!
Хубав ви ден! Heart Eyes
Аз отлитам!

# 494
  • Бургас
ДУ !

Кате
,да ти е жива и здрава малката Ния ! Много усмивки да ви носи !!!  Hug Hug
Слагам тортата от твое име :

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 12:07 от Sunny Sky

Общи условия

Активация на акаунт