Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 220
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Привет много набързо!

Янче, честит рожден ден на Анета!
Нека винаги да има всичко, което действително ѝ е нужно в живота!
  bouquet

Любезноу, где качи снимки?! Crossing Arms

Нашата "тоти" е почти готова.  chef

# 661
  • София
Привет, девойки!  Hug

Първо да честитя на всички рожденници, чиито дати пропуснах, да са здрави и много щастливи деца!   bouquet

Завръщам се в редиците, ще се върна и да ви чета, че изобщо не съм в час.  HugМалко ми е сговнясано и тъпо, да не кажа, че преживях и някаква депресия даже  Crazy ама Боби пак има някакви кожни проблеми и възпаления и вече не знам на кой свят се намирам от притеснение, сутринта го влачихме по поредните лекари за изследвания, в петък ще са готови.

# 662
Привет, девойки!  Hug

Първо да честитя на всички рожденници, чиито дати пропуснах, да са здрави и много щастливи деца!   bouquet

Завръщам се в редиците, ще се върна и да ви чета, че изобщо не съм в час.  HugМалко ми е сговнясано и тъпо, да не кажа, че преживях и някаква депресия даже  Crazy ама Боби пак има някакви кожни проблеми и възпаления и вече не знам на кой свят се намирам от притеснение, сутринта го влачихме по поредните лекари за изследвания, в петък ще са готови.
Добре си се завърнала Ника.Ох дано вече всичко при вас да се оправя Hug

# 663
  • София
Честит рожден на Анета, да е жива и здрава, много щастлива, да има прекрасно детство и да е гордост за родителите си  Hug

Честит рожден ден на вчички, които съм пропуснала, да са живи и здрави и много щастливи!

Ника Надявам се да бреборите тези симптоми бързо и най - ве4е да разбетере от какво Praynig Praynig Hug Hug

Аз не съм 4ела много назад, 4е по4ивните дни има работа Simple Smile

Мяу Дано и халята да се оправи, да ви забравят вси4ки болести  Praynig Hug

Любезна  Зъбките на Тино да се оправят Praynig Hug

Вси4ки настинали да оздравяват Hug

Аз съм добре, като зиключим болките в кръстта и гърба, когато си по4ивам нямам такива, но за съжаление се налага да се разботи  Grinning
Марти е станал кисел, хленчи, бие, реве, хвърля  Crazy Явно му расте зъбче. Ще мине. Не иска да спи на обяд , когато сме там, после заспива късно! Иначе ми е мн послушен, гушкаме се, играем, в4ера баща му му купи кола с дистанционно, някаква евтина, е голяма радост!  Laughing За Милен или за Мартин не стана ясно.  Mr. Green

# 664
  • offshore & overseas
Честит рожден ден на малката Палечка - Анет-ина - една от нашите февруминьонки Wink Нека бъде здрава и много щастлива!!

Честито на всички рожденници от изминалите няколко дни, които не съумях да поздравя, най-вече на Стас и на двамата Тин-овци!!

Разгледах всички снемки, които сте сложили - много са пораснали дяцата и всички до един са превъзходни сладури.

Благодаря ви за съчувствените слова за К. По-добре е маймуната (ще я бъде), а и по-добре изглежда, макар че тая година не допуснахме да се стига до пълен крах и бране на душа Mr. Green. До утре със сигурност ще ходим на вливане на „антидьотката”, после вече може би ще се мине на перорален прием (зася не знам кой еквивалент ще ѝ предпишат). Трябва да се мисли и в переспектива обаче, щот тия пневмонии през седмица-две никак не с а ми по вкуса.

Ро, не знам защо така стана Действително до втората си година Халюша не беше се разболявала сериозно. От тогава насам обаче три болнични престоя имаме и ся още един полуболничен или полупрестой (ненам кое е по-точното описание). Laughing

Колкото до Милчето, тя антидьотка не е опитвала зася, но вредни в-ва дал Господ, лоши съчетания - тоже. Неам нерви да следя и да внимавам за всяко нещо, че е пълна мизерия тука живота и без друго. И ми се ще да престана да опитвам да тъка на 100 стана, но явно туй си ми е природата, освен дето ми се налага, ъф корц. Дано поне да ни потръгне, щот вече сериозно зе да ми писва!!

И накрая, по одисеята с картата, този февруари за втори път откривам топлата вода. И ме е срам, и ме е яд, ше си изям ссср-а от яд, но... това е положението. Оказа се все пак, че моята Виза Електрон от ПИБ е наред (или пък неска нещо са чегрътнали, че одих да ги питам и да се разправям) и най-после успях да си изтегля парите към нея. Защо не се сетих по-рано, бееее, къде ми е тоя смотан акъл?!

И друго: отивам в ОББ, за да ги помоля най-позорно да ми закрият картата и сметката. И познайте: не можело. Докато не дойде „пластиката”, съответно с номера и сичкото, не мога и да я закрия, освен дето не мога да я ползвам. Е тва на нищо не прилича!! Дори не съм и бясна, ами някакво жалко едва-едва мъждукащо възмущение се надига в мен. А дотогава ще си ми държат мижавия минимален неснижаем остатък от 50 долара. Е да ама пък мои са си. Мое са само 50 долара, ама ще си платя тока с тях, бе... Не ги е срам!!

#Cussing out

Прощавайте за тоя паметен гняв, който изсипвам в/у ви, но...просто не знам...

Дано не съм засегнала Съни или някой друг, дано! Hug

# 665
  • София
Мяу Аз имам такава карта на ОББ, та и аз исках да закрия, но не може преди 2 месеца, защото първо се закрива картата, плащаш си годишната такса от 30-50лв, не знам то4но колко беше.. подаваш молба.. 4акаш 2 месеца след това ти веъщат парите, и 4ак след това ънищожават картата и закриват евентуално ако имаш нова сметкакъм нея  Stop Ей ако ме разбра евала!

# 666
  • offshore & overseas
Мяу Аз имам такава карта на ОББ, та и аз исках да закрия, но не може преди 2 месеца, защото първо се закрива картата, плащаш си годишната такса от 30-50лв, не знам то4но колко беше.. подаваш молба.. 4акаш 2 месеца след това ти веъщат парите, и 4ак след това ънищожават картата и закриват евентуално ако имаш нова сметкакъм нея  Stop Ей ако ме разбра евала!
Разбрах, те, няма да псувам, за да не ме баннат, но ми идва точно тва! #Cussing out

Или пък тва. #2gunfire

(за обб, не за теб)

П.П. Котич, а за мен парченце? М?

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 15:20 от Мяуче

# 667
Честит рожден ден на Анетка!

Наминавам само да драсна как сме- ми, пием втори АБ. Оказа се, че трябвало да пием още някой и друг ден първия, защото е останал недоизлекуван и затова айде наново, да ни е честито. Аз също бях болна (ходех с маска, а от кашляне и хрема не можех да дишам направо), а мъничето постоянно искаше да се гушка в мен, да му чета книжки и да го занимавам. Ей, казвам ви, тези дни не знаех къде се намирам, постоянно ме напушваше на плач, натрових си детето. Такова здраво детенце имах, досега в аптечката само един Панадол и Стеримар имах, а сега - мога собствена аптека да отворя. Обвинявам яслените вируси за всичко  Crossing Arms Днес не е вдигал Т, пу-пу.

Мяу, Ника гуш  Hug

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 16:01 от Amica

# 668
  • offshore & overseas
Никич, голямо гуш и погал-погал за теб!

Като намериш време, сили и желание, драсни ми 2 реда. Hug Hug Hug

# 669
Защо не спи това детееееееееееееее?  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511А защо другото е толкова непослушноооооооооооооо?  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 670
  • София
Танче горе главата и гледай да  си сдържаш нервите(как става това не знам, но зву4и добре  Hug) Ох 4ак се плаша какво ме 4ака..  Confused

# 671
Между другото- честит рожден ден на фината ни Анетинка! Да е жива и здрава на мама и тате!  nbirthday
Никич, добре си се завърнала! И дано проблемите на Бо отшумят бързо!  Hug
Маги, милият Марти!  Hug Не се нагълта и той на АБ значи! Да му минава бързо!  Hug
Роси, да му минава на Марти киселчока!  Hug
Мими, как е Халята?

Ние с бабчето от днес почнахме да майсторим тортата за 3-тата месечинка на Ния, че я правим поетапно, защото няма кой да ни остави на мира. Ей ги на- едната спи по 2-3 минути, след като един час съм я люшкала и съм подскачала като маймуна, другата крещи и не разбира от тихо и за нула време орисува стената и шкафа с цветни моливи.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

И нещо хубаво- днес Ния за пръв път се засмя с глас. Беше прекрасно! Най-сладкото смехче на света!
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 672
Танче горе главата и гледай да  си сдържаш нервите(как става това не знам, но зву4и добре  Hug) Ох 4ак се плаша какво ме 4ака..  Confused
Роси, старая се ужасно много... Дано твоите бебета да са по-послушни от моите! Praynig

# 673
  • София
Танче, погал-погал!  Hug Моя опит с приспиването засегя е следния - ако може майката да се пречупи и да остави чавето да заспива само в стаята си от първия си ден вкъщи - и занапред ще е така. Ако се огъне като мен с второто, дето не може да заспива само и досега - светлината в тунела зася не се види.  Mr. Green С Боби нямаме никакви проблеми, но е гледан по "немските методи", както ме бъзикаха всички, че го оставям и да си пореве, и да си постои сам, ама ся ква мека Мара съм станала...  #Cussing out И Максето ми се качи на главата.

Тъй, оправяне при Боби не мога да предвидя, вече истерясвам - поду му се лицето днес, некви пъпки и мехури, дадох Фенистил сега, утре пак ще ходим на лекар. Поне дребния да е добре и да ходи на градина.

Мяу, шти пиша по нощите.  Mr. Green  Hug Hug

# 674
  • Burgas
Ника, Танче, Мяуче,Амика едно голямо гуш за вас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт