Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 223
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Честито на днешния рожденник Марто,а също така и на вчерашните Тино,Стас и Стели.Бъдете живи и здрави деца и изживейте едно щуро детство.    bigdance2
Днес моето момче учудващо пожела да спи по-рано newsm78,моля се само да е за добро.И аз отивам да се възползвам.Лека нощ момичета кокичета.

# 646
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНЕТКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

# 647
# 648
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН НА ПРЕКРАСНАТА АНЕТКА, ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА  Hug

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 11:46 от Любезна

# 649
  • До Балкана
Добро утро!
Честит рожден ден на нежната Анета! Да е много здрава, щастлива късметлийка и да радва мама и тате! Янче, честит празник и на теб!

Успешна и позитивна седмица, момичета! Hug

# 650
  • София
Честит рожден ден на пътешественичката Анета! Да е здрава и щастлива!

Любезна, жив да го ожалиш твоя възлюбен направо!  hahaha

Много готини снимки.  Heart Eyes Сега чакаме тия на ДалчетоFlutter

Диди не мога да кажа, че е чак ужасна, но определено е киселяк и половина, но съм я оставила да си вилнее. Ни яде като хората, ни спи.  Tired Как ще изкараме седмицата - не знам.

# 651
Честит Рожден Ден на Анета!Много здраве,и щастливо детство!

# 652
  bouquet

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 18:42 от Любезна

# 653
  • София
Нацелувай я Дидито и да оздравява  Hug

То ако ставаше така, нямаше да боледува хич дребната.  Blush

# 654
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНЕТА!МНОГО ЗДРАВЕ,РАДОСТ И КЪСМЕТ! newsm59   bigdance2  party023

# 655
Нацелувай я Дидито и да оздравява  Hug

То ако ставаше така, нямаше да боледува хич дребната.  Blush
Да не ми се заяждаш  Crazy първото беше заповед, второто пожелание  hahaha

# 656
  • Бургас
Привет!

Честит втори рожден ден на Анетка ! Да е жива и здрава и много щастлива ! Весел празник !  Hug

Камбанчо,как сте днес?

# 657
Честит рожден ден на малката Анета! Много здраве и щастие й пожелавам , както и на всички вече отпразнували втори рожден ден малчугани , които съм пропуснала  bouquet
Мяу много ти я мисля и аз Халушката, тя си ми е слабост от както се е родила, че е на мъжовия рожден ден. Ама защо така това дете, до 2 годинки не помня да е имала някакви сериозни проблеми пък какво й стана... Стискам й палци да се стяга и да ги пребори тея болести. И за зъбките на Люс се замислих, тя пила ли е до сега някакъв антибиотик? Зщото при някои антибиотици , не трябва да се пие мляко и яде млечни продукти зашото пожълтяват зъбите,а и не само пожълтяват, но се развалят.

# 658
  • Burgas
Здравей те!

Честит рожден ден на адашката Анета, да е здраво и щастливо дете  bdbaloni

Лек ден и успешна седмица!

# 659
Честит Рожден Ден на Анетка.Да е здрава и много весела и игрива. nbirthday
Съни благодаря че питаш за нас Hug,ами добре сме.Моето момче явно вчера много се е уморило,заспа в 22 часа(по принцип преди 23 е нетипично за него),към 3 през нощта се събуди но почти веднага заспа и така до 9 сутринта.Дано да посвикне да заспива поне към 22 часа,че не ми се мисли след 1 месец като сменят часа напред какво чудо ще е. Simple Smile
Днес тук времето го бива,та бяхме навън за около 1 час.Явно и се вижда края на тази зима.

Общи условия

Активация на акаунт