Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 229
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честит рожден ден на бонбона Марто! Да е здрав, щастлив и да получи много подаръци! Весело празнуване!

# 631
Любезно Миме, да ви е честит "второрожденика" Тино!   bouquet Желаем му да е най-здравото и весело детенце, най-обичаното, най-щастливото и най-добричкото!  newsm59 Нека денят му е изпълнен с безброй усмивки, щури игри и забавления с приятелчета, безчет подаръци и мнооого вкусни лакомства! Hug

# 632
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРТО! ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И...

# 633
Честит Втори Рожден Ден на Тин-Мартин!Да расте много здрав,весел и щастлив!
Вчера почти никаква работа не можахме да свършим,че миото беше забравил епруветките(трябваше да вземаме кръв от овце),но поне се разходих и разсеях от майчинството Mr. Green
Марти вечерта не искаше да си тръгва от село,вече се чудя дали не съм прекалено строга,като го оставям на някоя от бабите даже и чао,понякога не ми казва ThinkingНо като те си тръгват започва да ги тегли,дърпа им връхните дрехи,не ги пуска,едва го забаламосвам,след това вече няма проблем,въпросът е да си тръгнат Whistling
Вчера ходихме да гледаме апартамента до нас,ама то направо е развалина ooooh!Повечето врати са в окаяно състояние,има много плочки за къртене не само в банята,а и всичките тавани са минати с латекс и изглеждат ужасно,за стените няма да коментирам,то е ясно.А коментара им за дограмите беше,че вече били евтини и не мърдат от цената ooooh!
Да видим нашите хазяи каква цена ще искат,по принцип са склонни за отстъпка,поне за наема бяха,но да видим като е за продажба какво ще кажат Rolling EyesПоне да не изнасяме,многото багаж,за 3 години натрупахме(аз де) добро количество,какво да се прави,аз съм си вещоман Blush

# 634
  • Burgas
Честит рожден ден на Марто, да е много здрав, безгрижно детство изпълнено с много игри и забави  bdbaloni  Миме весел празник!

# 635
  • Варна
Честит 2-ри Рожден Ден на Марти! Пожелавам му да е много здрав и да получава всичко най най от живота! Весел празник!

# 636
Мименце, честит втори рожден ден на Тин-Тин!
Пожелавам ти само да е здрав - той си има всичко друго,
начело с прекрасната майчица и сладката кака!
Весело изкарване днес,
много положителни емоции да натрупате
и много снимки да нащракате!

# 637
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИНО!МНОГО ЗДРАВЕ,ВЕСЕЛИ ИГРИ И КЪСМЕТ!ЛЮБЕЗНА ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 638
Честит рожден ден на Тински и вчерашните рожденници! Да са здрави, весели и успешни в живота!   bouquet

# 639
  • Burgas
Днес при нас много приятно време, слънчево,няма вятър, бяхме навън за час и половина, поиграха децата и сега Ивето спи.

Малвина и аз като теб съм вещоман, понякога се ядосвам на себе си и си викам сега ще изхвърля всичко ненужно,почвам да разчиствам и накрая изхвърлям 2-3 неща  Whistling все си мисля, че ще ми потрябват. А ми се е случвало пазя нещо и след 2г решавам да го изхвърля и след 2-3 дно то ми потрябвало и си викам ето за това не хвърлям.

# 640
  • Плевен
Добър ви ден. Честито на рожденика днес, да е жив и здрав.

# 641
Честит рожден ден на Любезний Тин! Да е много здраво и безгрижно дете!
Малвинче, мен Преслав направо ме изгони миналата събота. Да си "тивам" като го вземахме от баба му. Познай колко съм му омръзнала.

# 642
  • София
Привет ,

Честит рожден ден на Тински,да расте здрав и весел и много да радва мама ,кака и тати !!!   bouquet Party Heart Eyes

Честит рожден и на всички досегашни рожденици в групата !!!   bouquet

Аз малко късно се включвам,но нямах достъп до форума.  Shocked

Да се оплача,че моят човек явно е в Сатурнова дупка,защото вчера и днес не можах да приспя през деня! Мислех,че поне вечерта ше легне гроги по-рано,но не ! Едвам го сложих към 10 и нещо и едвам заспа. Днес също - 1 ч. приспиване и нищо. Само мрънка да му пускам детски на лапатопа и си мени желанията през 3 минути ...   ooooh!
другото е,че му се счупи бъгито и сега само за него говори и вика ' джип,джип,ня ' (няма го )...И се чудя какво да вземем - колело,пак такова бъги или кола с педали !?  Rolling Eyes

поздрави на всички ! Отивам да дочитам...  Simple Smile

# 643
  • До Балкана
Честит рожден ден на прекрасния Тин! Да е много щастлив, здрав и да радва цялото ви семейство, Миме! Вярвам, че сте си прекарали чудесно днес!
Мяуче, как е Халюшка?! Брей, да се спират вече тези болести и гадост, значи! Hug Praynig
Деси, ще има снимки, но да се успокоя малко, че и вчера имахме гости, а днес ми е много, много зле - дано не се разболявам! Sad От тук направо под завивките се отправям, че цял ден чистя, готвя и вървя след 3-ма мъже (и брат ми дойде вчера да ни погостува) Crazy А Борил е у-ж-а-с-е-н - нервен за всичко, реве за всичко, днес се тръшна на улицата и с прилазване се навря под една пейка - голям цирк беше! А за у дома какви ги върши не ми се разправя, просто нямам сили и не мога да се справя на този етап - много ми се иска всичкото това да е заради кътниците... Praynig
Лека вечер от мен! Heart Eyes

# 644
Момичета, благодаря за прекрасните пожелания,направо нямам думи  Hug Hug Hug Какво щях да правя без вас  Hug
Марто навърши две годинки,почерпете се за негово здраве

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 11:45 от Любезна

Общи условия

Активация на акаунт