Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 231
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро!
Танче, кога имаш време и кафе да сложиш? Laughing

Честит рожден ден на Августин, Стелиян и Стас!
Нека са здрави, палави и щастливи!
Весел празник!

# 616
Честит Втори Рожден Ден на Стас,Тин и Стели!Много здраве,безгрижно и щастливо детство!
Днес Марти ще е на бабин дом,а аз ще поработя с татка му,че нещо майчинството,а може би по-скоро зимата ме докара до лудост Crazy

# 617
  • Burgas
Да са живи и здрави днешните рожденици  newsm59 да са здрави и много щастливи! Весел празник!

# 618
  • София
Честито на Стас, Тин и Стели! Да са здрави и щастливи! Много весели игри!

# 619
  • Плевен
Добър ви ден. Благодаря за пожеланията. Не знам как да сложа почерпка, но да знаете, че е от сърце. Рожденикът е станал в 6:30, та до 17 часа (тогава ни започва партито) ще съм гроги вече, но нищо...да ни е жив и здрав. Ще кача утре снимки. Айде лек ви ден за сега.

# 620
Честит Втори Рожден Ден на Стас,Тин и Стели!

Много здраве и щастливо детство!  bouquet

# 621
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕЛИ,СТАС И АДАШЧЕТО ТИН Hug

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 11:42 от Любезна

# 622
Честит рожден ден на Стели,Стас и Тин!Да са здрави и щастливи!

# 623
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА СТЕЛИ, СТАСИ И ТИН! ДА СА ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И УМНИ ДЕЦА!

# 624
  • Варна
Честит 2-ри Рожден Ден на Стас и Августин! Пожелавам им да са много здрави и щастливи!

# 625
Добра Ви Вечер  Grinning !

Малко късно, но пък от сърце, минавам да почерпя за здравето на моето момче  Heart Eyes ! Благодаря за пожеланията !

Партито с Февруарчетата беше чудесно  Flutter! Сега продължаваме с родата   Crazy !

# 626
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАС,АВГУСТИН И СТЕЛИЯН,МНОГО ЗДРАВЕ,РАДОСТ И ВЕСЕЛИ ДЕТСКИ ИГРИ!

# 627
  • До Балкана
Добро утро!
Вчера хич не успях да сколасам! Затова днес на патеричка да честитя рождения ден на Стас и Августин! Да са много здрави, щастливи и безгрижни дечица!

И едно начало на деня от мен!

# 628
  • Бургас
ДУ !

Далче, а къде са снимките на рожденника?  Heart Eyes Hug

Честит рожден ден на Тински на Любезна ! Миме,да ти е жив и здрав малкия сладкиш и много усмивки да носи !  Hug Hug

# 629
Честит Рожден Ден на Тино - Мартино  Grinning ! Да е здрав, щастлив, да радва цялото семейство  Hug ! Весел Празник Simple Smile !

Общи условия

Активация на акаунт