Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 232
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Мяу,бързо оздравяване на Халюшка ! А малката цупла е чудна !  Hug

Юхуу, чайчета и мед приема ли Диди? Може да помогнат! Стискам палци за бързо оздравяване !  Hug

АмикаДиманка е със задна хрема,вече два пъти я водя на лекар, защото кашля от стичащите се сополи,а през нослето нищо не излиза,дори и с помпичката. Пък имаме контакт с деца и ми е притеснено да не е заразно, д-ра каза че е ок и изписа някакви капки Гаразон (и за уши и нос ставали), но май няма ефект голям. Нищо противоалергично не пием, май ще й звънна да я питам, че ми е притеснено като кашлюка. Стискам палци за бързо оздравяване на Марти !   Hug Hug Някой друг ако се е сблъсквал с това чудо "задна хрема" да сподели ...

# 601
  • София
...иии заспа.  Tired Май не е с много висока Т (може би малко над 38), но не ми даде да я измеря. Буквално права заспа.  Mr. Green Съни, рядко пие чайчета дребната. Ей ся ѝ направих, ама тя пък закърти.  Mr. Green
Съни, една задна хрема мъчеше Диди. Аз капех капки, промивах. Нищо нямаше да предприема, ама се сгъсти много и се чуваше яко хриптене. Та с помпа дърпах и излизаше нещо. По принцип мнооого рядко ползвам тъпата помпа за нос, ама върши работа. За три дена премина (а я държеше поне 3 седмици).  Rolling Eyes
Ей такава е помпата.  Peace

Изопринозина го стривам и в сокчета. Ама пак е гадно. Не знаех за сиропа.  newsm78

Амика, благодаря за поздрава!  Hug Да се оправя и твойто дребно!  Hug

# 602
здравейте
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БО
Мяу Hug Hug Hug
Юху Hug Hug Hug
много болни дечица Praynigдано по бързо да оздравяват

# 603
Съни Скай, направо не знам тази задна хрема може ли изобщо да се пребори.
Помпичка ползваме редовно. Първо пръскам солена вода или спрейче да се овлажни и после с помпата. Понякога нищо не изкарвам. От доктор знам, че не било хубаво повече от 10 дни да се дърпа с помпата, малко почивка трябва, но как, като този нос все тече. Капахме капки Макситрол (те са за очи) и помагат уж за задна хрема, после Коларгол, сега ни казаха да почиваме и само натриевия хлорид. Пихме и противоалергични. Сега сме на Изопринозин и сиропче за кашлица.
Юху, изопринозина-сиропче е дори сладичък (e, не чак като панадола). Отначало го давах със спринцовката от Панадола, но после направо в сокче и не го усеща дори.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 21:29 от Amica

# 604
  • Burgas
Ей,много гадно с тея болести,край нямат, айде всички дечица бързо да оздравяват.

Деси Ивето почти всеки път е със задна хрема, единственото което са ни изписвали е спрей-морска вода,солен разтвор,пръскам и след 10минути с помпата,нашата помпа е съвсем обикновена на Камера(върши идеална работа).

# 605
  • Плевен
Августин като направи ларингичния пристъп, нашата лекарка изписа Aerius и Изопринозин на сироп. Първите 7 дена го давах 3 пъти на ден по 5 мл., после ведъж на ден по 5 мл. Продължавам да го давам, вече втора опаковка. Като я свърши и нея, ще почине малко. Пие го без проблем със спринцовката от Панадола. Сиропът в Плевен струва 28 лева....Питах я педиатърката за Ел Ликуид, но тя каза, че за Тино е по-добре Изопринозина...Та така го давам...

# 606
Благодаря зя отговорите за Изопринозина. Явно заради цената ни бяха изписали хапчета, но голяма горчилка са. Стривах му ги с малко кисело мляко и мед и пак ги повръщаше после. Може би ако пак се наложи ще пробвам със сиропа.
Бързо да оздравяват всички болнички. Hug
А Сиянка и Люс са прекрасни.

Забравих да се отчета - на 2 г. и малко Борис е 13.4 кг и 90-92 см. Не се спира да го премери точно човек.

# 607
  • София
Честит рожден ден на БО! Да е жив и здрав, Васи, много да ви радва!

Ние бяхме болни Confused Аз една седмица не мога да се освестя. Такова чудо не ме беше събаряло. Много бавно започна и ме държа 1 седмица, само възпалено гърло и течащ нос, Т не съм вдигала ама много зле ми беше. Чак днес ми просветна. Ясен се тръшна и той онзи ден по същия начин но с температура и за един ден го прекара и забрави. Само влажна кашлица влачи още. Много гаден вирус, пазете се!
Хич не съм адекватна по темите и моля да ме извините.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 22:08 от el_P

# 608
Стелка, ти мине - не мине, напишеш някой заблуден ред - дай по-подробно. Laughing
Как върви подготовката за утрешния празник?
Ще чакам снимки на младежа и каката, да знаеш! Grinning

Crazy

Всичко за утре е готово ( надявам се  Laughing) ! Ставаме, обличаме новите дрехи и отиваме да празнуваме ! Нямам търпение  Flutter . Познато ви е, сигурна съм  Hug !

Тая зима много ми дотегна, постоянно съм в очакване на нещо Whistling ( лошото е, че не е ясно точно какво чакам  Mr. Green ) ! Няма от какво да се оплача, няма и с какво да си похваля  Wink, май бива работата.

В Понеделник ще водя Стас на консултация, да видим как е напреднал с ръста и теглото, после ще дам отчет !
Рая започна да влиза в час ( с учебният процес) , но все още и е странно в училище  Rolling Eyes. Не съм забелязала да е създала здраво приятелство, с което и да е дете в класа, това ме притеснява... Тя е контактно дете, но определено и липсват другарите в градината, още не се е отпуснала.  Постоянно се опитвам да си спомня как беше при мен ситуацията, когато аз бях в първи клас, ама отдавна беше, губи ми се споменът  Crazy. !

Всички болни за оздравяват  Hug ! Ще гледам да съм по- редовна   Blush !

# 609
Стели, не го мисли толкова с приятелите. Ще си намери някоя нова, по-специална дружка.
Училището само по себе си е достатъчна новост. Peace
Приятно ви празнуване! Party
Никич, айде, бе, душа! То, изчезване-изчезване, колко да е изчезване... Laughing

# 610
  • До Балкана
Момичета, много благодаря на всички ви за прекрасните пожелания към Бо! МНого сте мили и не случайно ви чувствам толкова близки на сърцето ми! Hug Като смачкан картоф с обелката съм и ще отложа коментарите за утре, ще ме извините! Hug

# 611
Ел, съжалявам, оправяйте се!  Hug
Пина, стига де! Мисли позитивно!  Hug Но в редовните прегледи няма нищо лошо, напротив   bouquet

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 11:00 от Любезна

# 612
Ай ся да те хвана на калъп - на кого точно говориш? Mr. Green
Кефи ме оптимистичната ти настройка, точно такава трябва да бъде в това гадно, зимно време. Heart Eyes
Кога ш'пием кафе из преспите, хм? Rolling Eyes

И от мен "лека нощ", изпълнена с романтични работи по избор, може и сънища. Laughing

# 613
ДУ-ДУ-ДУУУ!

Кафенце?  Wink

Честити рождени дни на варненското ни другарче Стас, на бъдещия малък батко Тин и на стели! Нека растат здрави, безгрижни, щастливи и много обичани!  newsm59

Хубав ден от нас!

# 614
  • Бургас
ДУ !  Hug

Честит рожден ден на Стас на Стар, на Тин на Мери и на Стели на Ваня ! Да са ви много здрави,щастливи и все толкова прекрасни дечицата ! Много игри и усмивки ! Весел празник !  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт