Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 4

• 47 552
  • 796
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте аз си закупих този ваучер  http://grabo.bg/sladko-liato-kafe-fresh-portokal-i-parche-torta-po-izbor-0h36f    и смятам ,че ще остана доволна защото съм си купувала от там цели  торти !Тортите направо са страхотни и винаги пресни !Очаквам с нетърпение когато почивам да ги посетя !

# 646
Здравейте аз си закупих този ваучер  http://grabo.bg/sladko-liato-kafe-fresh-portokal-i-parche-torta-po-izbor-0h36f    и смятам ,че ще остана доволна защото съм си купувала от там цели  торти !Тортите направо са страхотни и винаги пресни !Очаквам с нетърпение когато почивам да ги посетя !
Къде е това?
Цитат
Дейзи Шугър ЕООД е разположена в Тракийската низина,на 10км. източно от гр.Пловдив.
  newsm78

# 647
  • София
Къде е това?
Цитат
Дейзи Шугър ЕООД е разположена в Тракийската низина,на 10км. източно от гр.Пловдив.
  newsm78

По-надолу си пише - 2 сладкарници са. Едната е някъде в Тракия, а другата до бул. Свобода и Васил Априлов. Този път ми е много удобно, но пък не си падам по торти.  Sad

# 648
 Hug Благодаря, Таня, уж гледах, но явно не съм видяла адресите.  Blush

# 649
  • Пловдив
Ако някой се интересува от профилактика на лаптоп, имам един ваучер, който няма да мога да ползвам и го продавам с намаление от цената, която платих - 14,90 лв го взех, продавам го за 10 лева. Валиден е до 4 август. Ползвала съм услугите на този сервиз  - момчетата са старателни и много любезни, добре си вършат работата, няма да съжалявате.

http://grabo.bg/plovdiv/laptopat-vi-zagriava-i-raboti-bavno-vrem … ofilaktika-0ngvg6

Някой от тук не беше ли ползвал ваучер от тях?

# 650
  • До хладилника, който обичам
Ядохме, харесаха ни, взех още ваучери Simple Smile

# 651
Бу,как са като размер-като за държащ на обиколката си мъж,стават ли?Да знам да взимам още,ако ще остане гладен и ще ме гледа лошо....

# 652
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Записвам се да ви следя и купувам  Mr. Green

# 653
  • До хладилника, който обичам
Бу,как са като размер-като за държащ на обиколката си мъж,стават ли?Да знам да взимам още,ако ще остане гладен и ще ме гледа лошо....
За следващия път на моя направо му взех два. За мен дойде екстра един с леки елементи на преяждане (но ако съм освирепяла, няма да преям). Нормален размер са.

# 654
Мерси за уточнението  bouquet.....викаш да взема и един резервен.....да не си правя експерименти/макар,че се надявам,че на децата ще им дойдат големи....`ма те на баща си са се метнали...та знаеш ли/

# 655
Здравейте. Някой знае ли нещо за салон клеопатра. Взех си ваучери за фотоепилация но разбрах че била много болезнена. може ли някой да ми каже нещо по въпроса

# 656
  • Пловдив
Здравейте. Някой знае ли нещо за салон клеопатра. Взех си ваучери за фотоепилация но разбрах че била много болезнена. може ли някой да ми каже нещо по въпроса

Няма такова нещо.. напълно безболезнена и безполезна е ...  Mr. Green (за Клеопатра говоря).

# 657
  • Sunshine state
Как не съм видяла темата по-рано. ooooh! Пиша си в другата и се чудя защо почти не пишат пловдивчани. Laughing

Искам да похваля тази оферта.Страшно доволна останах и ще продължавам да посещавам лекарката и без ваучер. Предстои ми използване на ваучер към тази оферта.Ще дам отзиви. Peace

Искам да предупредя хората,които се изкушават да си вземат ваучер за р-нт Тони 2000-грамажите са смешно малки и изобщо не си заслужава.Дори без ваучер порциите са намалени сериозно.Вече няколко пъти се разочароваме.Бяхме взели ваучер за въпросното "плато" цаца и картофи-ами то на 1 човек няма да му стигне. Rolling Eyes

# 658
  • Sunshine state
Някой ползвал ли е такова чудо и има ли ефект? newsm78 Много се чудя.

# 659
Имам един въпрос.На някой случвало ли му се е да е използвал ваучер, но той да е все оща активен?Дали са забравили да го отбележат? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт