Отговори
# 270
  • Пазарджик/Лондон
antonia, тази рецепта за еклери е много сполучлива, виж дали кремчето ще ти свърши работа :

http://aelisaelis.blogspot.com/2010/09/blog-post_21.html

# 271
  • София
Има ли тема за здравословно хранене и рецепти  newsm78
Мъж ми е качил доста кг. и сега иска да свали малко, а и ние да не умрем от глад заради него  Mr. Green

# 272
  • София-Младост
Мъж ми е качил доста кг. и сега иска да свали малко, а и ние да не умрем от глад заради него  Mr. Green
Виж в раздел Красива мама, където са диетите. Иначе едно леко разделно ядене тип 90-дневна диета не е лошо.

# 273
  • София
Благодаря, сега отивам да да разгледам  Hug

# 274
  • София

kimbolina ,и аз ти препоръчвам 90-дневната.За втори път ще я правим в къщи и много сме доволни.
Един от плюсовете е ,че започнахме да се храним доста по-разнообразно и определено здравословно от преди  Peace .

Нещо друго се сетих да ви питам : в петък бяхме във френски ресторант и хапнах запечен камембер с много интересна коричка ,почти прозрачна.Някакви идеи какво е и как мога да си го направя в домашни условия?

# 275
Аелис мерси  bouquet

# 276
  • София
kimbolina ,и аз ти препоръчвам 90-дневната.За втори път ще я правим в къщи и много сме доволни.
Един от плюсовете е ,че започнахме да се храним доста по-разнообразно и определено здравословно от преди  Peace .

Благодаря, сега се ровя в темите.  Определено искам да започнем да се храним по здравословно до колкото е възможно и малко да разнообразим от втръсналите до мозък мусака и супа топчета  Tired

# 277
  • Варна
Имам една кутия бисквити за торта и една кофичка заквасена сметана на Бор Чвор, кажете каква торта мога да направя с тях.Бях чела за сметана с течен шоколад, но няма възможност да ида да купя, а мъжът ми отказва да купи, така че това отпада като вариант.

# 278
  • Варна
имам пресни гъби печурки, искам да направя гъбен сос - дайте изпитана и лесна рецепта, моля.  Praynig

# 279
Киса, почисти, задуши с малко сол и бяло вино и масло, докато останат на мазнина. Слагаш препечено брашно, заливаш с прясно мляко и/или вода  и бъркаш, да не става на топчета.
Ако имаш хубав бульон или сос от печено месо - може и него Ето ти моя как изглежда

# 280
  • Варна
Киса, почисти, задуши с малко сол и бяло вино и масло, докато останат на мазнина. Слагаш препечено брашно, заливаш с прясно мляко и/или вода  и бъркаш, да не става на топчета.
Ако имаш хубав бульон или сос от печено месо - може и него Ето ти моя как изглежда

благодаря! Hug  за утре се подготвям Crazy

# 281
а какво има утре  Flutter Flutter

# 282
  • Варна

е, хубава работа, Св.Валентин и Трифон Зарезан!  Laughing

# 283
Киса, почисти, задуши с малко сол и бяло вино и масло, докато останат на мазнина. Слагаш препечено брашно, заливаш с прясно мляко и/или вода  и бъркаш, да не става на топчета.

благодаря! Hug  за утре се подготвям Crazy
За да не стане на бучки, сложи брашното във водата или млякото /студени/ и после при гъбите,но ги махни от котлона, после връщаш обратно на котлона.
Аз преди да задуша гъбите ,слагам малка глава лук и един малък морков нарязани на ситно в мазнината и после гъбките.

# 284
  • В Космоса
Здравейте!
Според вас добре ли биха се съчетали салата Айсберг, репички и рулца от раци и евентуално с какъв дресинг?

Общи условия

Активация на акаунт