Отговори
# 360

geryaleksandrova ,
1 и половина чаена лъжичка

# 361
  • София

geryaleksandrova ,
1 и половина чаена лъжичка

Мерси много  Hug !
Аз го разбирах като единадест втори ,което ме хвърли в лек ужас  Blush .

# 362
В къщи са чорбари във всякакъв смисъл. Имаше една тема за супички и не я намирам... Изчерпах се откъм идеи #Crazy
Приемам и тук, но без пилешка, че ми писна.

# 363
В къщи са чорбари във всякакъв смисъл. Имаше една тема за супички и не я намирам... Изчерпах се откъм идеи #Crazy

Ето идеи, дано само не си правила вече всичките предложени супи! Grinning

Добавям и супа с патладжан и гъби, може и да съм я давала в темичката. Peace

# 364
labrex , благодаря много Hug
И са традиционалисти на всичкото отгоре Shocked Например супата от макарони, от темата я премятаха.
С патладжана много ми допада , но нямам. Тази година и не замразих. Та да ви попитам - пълна съм с буркани с туршия от патладжан. Свеки е правила за първи път тази година , но никой не я яде. Да ви призная и на мен не ми допада много. Кисел патлажан? Та сигурно ще ги върна така... Идеи ?

# 365
И са традиционалисти на всичкото отгоре Shocked Например супата от макарони, от темата я премятаха.
С патладжана много ми допада , но нямам. Тази година и не замразих. Та да ви попитам - пълна съм с буркани с туршия от патладжан. Свеки е правила за първи път тази година , но никой не я яде. Да ви призная и на мен не ми допада много. Кисел патлажан? Та сигурно ще ги върна така... Идеи ?

Баба ми правеше едно време подобна туршия...Но го сваряше май.....После го затваряше....Зимно време вадеше,махаше кафявата обвивка,добавяше чесън,олио,сол и накълцваше,та се получаваше нащо като кьопоолу....Вкусно беше....

# 366
Да , да, Мастрче , а разкажи? Хем сварено , хем мазно , хем кисело... Бляк. А как да ги върна на жената? Толкова труд и продукти.
Виж от царската и другите - не останаха!

# 367
Да , да, Мастрче , а разкажи? Хем сварено , хем мазно , хем кисело... Бляк. А как да ги върна на жената? Толкова труд и продукти.
Виж от царската и другите - не останаха!

Пробвай ги на приятели, като ги хареса някой, подаряваш. Аз така правих една година с някаква ловджийска салата, която не, че не харесвам по принцип, просто тая конкретната нещо не ми беше по вкуса. Другите пък ми се чудиха какво не ми харесва? Майка правеше някакви сини домати точно блажни бяха, май пържени newsm78, не помня какво друго имаше, но бяха вкусни, харесвахме ги за зимна салатка. Peace

# 368
Ами, да! Не съм се сетила дори да ги предложа на масата. Мисля си , че щом на мен не ми допада и на другите няма, а има хора , които умират за патладжани. То не се иска много , но навреме  Grinning

Има чесън, целина не съм сигурна - зелении. А бе постарала се е жената , защото са нарязани и с къдраво ножче. Peace
Има и една готова манджичка в буркани - с домати и чушки и т. н. - на мен също не ми харесва особено , но децата си я хапнаха.

# 369
Привет,
не знам дали въпросът ми е за тук, но ще го задам: интересува ме как мога да разбера дали едно прясно мляко е прясно мляко или сухо такова?
Питам, защото от скоро взимам прясно мляко от млекомат с идеята и вярването, че това е истинско прясно мляко. Вчера обаче ме "застреляха" с информация, че това е сухо мляко минаващо през дюзи ... затова имало каймак  Confused

# 370
Замразения ми спанак свърши.Препоръчайте ми хубав замразен спанак.

# 371
На Сторко.

Рошл@ за първи път чувам , че и на сухо мляко може да се направи каймак. Вече се чудя дали ядем нещо истинско?

# 372
  • Варна
Росна китка, мога да ти дам адрес да изпратиш бурканите  Flutter Hug. Шегувам се.
Тя, от Била съм вземала нарязан спанак /не пресован на бомбички/ и много ми хареса. Не помня марката, но пишеше нарязан спанак

# 373
  • София-Младост
В момента гледам, че  и пресен се продава.

# 374
  • София
Росна китка, мога да ти дам адрес да изпратиш бурканите  Flutter Hug. Шегувам се.

И аз на опашката  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт