Отговори
# 270
И аз не се сещам за читави деца на богати родители, обикновено неумението им да се справят сами рано или късно им изиграва лоша шега.

Аз познавам доста много. Въпросът е в средата, в която търсите съответните хора, както и това, дали всъщност сте наясно какъв е произходът на тези около вас. Много често дори не ви идва наум кои са родителите на много от познатите ви, както в положителна така и в отрицателна посока.

И  Embarassed имаме ли линк с това, което се пожелава на сегашното новолуние под ръка?

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 22:12 от Рози и рози

# 271
  • София
Интересна тема! Иска ми се да се включа!  bouquet

# 272
Благодаря за темата и само положителна енергия!В момента чета Елиф Шафак, книгата и "Любов" страхотна е!!! Simple SmileВсеки трябва да я прочете. Заинхтригува ме доста и се разрових из нета за нея, попаднах на едно видео , наистина адски магнетичен човек. Инджой!:)
http://www.ted.com/talks/elif_shafak_the_politics_of_fiction.html

# 273
  • София
Рози и рози, изключително приятен аватар  Hug
Стана ми пролетно....

Ще поразровя тук-там да видя за новолунието.
Дано се сетя къде четох наскоро....

Новолуние в Риби, нали?

Р.Р.
Ето тук:

http://bven.blog.bg/poezia/2011/03/04/pomosht-ot-lunata-mart-201 … nie-v-ribi.698623

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 21:44 от rainbow

# 274
Момичета, аз съм зодия Риби, това новолуние ще има ли някакво специално значение за мен?
Темата е супер, зарежда много, но засега повече чета, много неграмотна съм по тези въпроси Embarassed

# 275
Момичета, нали на новолунието в Овен се прави карта на желанията? Аз съм се подготвила и чакам 22-ри Март. Има ли специален ритуал за новолунието в Риби?

# 276
  • София
Inna13, редактирах се по-нагоре.
Виж в линка, който съм дала.
Има примерни желания за новолуние в Риби.

# 277
Новолуние в Риби........................

rainbow, благодаря - дойде ми ново вдъхновение и се запролетих с аватара и подписа....

# 278
simplyaven, ти ме зареди с добро настроение!  Hug
Направих си хороскоп по месеци за 2012
Утре, вдругиден съм на пазар, ще се купуват и червени прашки, и луксозни бикини, и памучни. И ще се танцува Laughing
Ще се маже личната карта с течен шоколад (че аз това обичам) и ще се визуализира.
Миналата седмица покорих един връх. Но сега отново съм долу - без работа, без любов и без пари...И така е почти от година вече. Няма да чакам месец март да правя карта на желанията, залавям се за работа още на това Новолуние.
Само че аз...много липсва любовта в живота ми. И то онази - мъж - жена. Нея не мога да я трансформирам към Вселената, тя просто няма аналог, а на пътя ми не се появява никой, на който да пожелая да я дам, нито пък я иска някой. Но се научих на търпение. Simple Smile
А на Вован ще се обадя още сега! Grinning

# 279
Даниела,аз мисля,че не трябва да я търсиш любовта ,а да я оставиш сама да да дойде.А и от предишните ти постове съдя(може и да бъркам),че ти прекалено се вкопчваш в това желание и някак си не го пускаш да се случи- погледни само колко ритуали ще правиш!Първо човек трябва да е щастлив сам със себе си,трудно някой друг ще му донесе щастието .Аз от собствен опит да кажа,че никога към мъжете не съм тръгвала с някакви кой знае какви очаквания-ами ще се позабавляваме,ще бъдем известно време заедно колкото ни е приятно и нещо в този дух и винаги нещата са се получавали много добре и винаги за много повече отколкото съм си мислела.А и към мъжа ми така тръгнах и вече 13  години сме заедно и нито веднъж не уум съжалила за избора си.
И там ,където сега буксувам, виждам,че част от проблема е  вкопчването в желанието и присъствието му в мислите ми по цял ден, и нещо не ми се получава пускането,но се попитвам  да се промени и това.Ще се отчета накрая.

# 280
Здравей те,  Hug
аз утре ще правя карта на желанията, има ли други на които не им се чака.

# 281
Здравей те,  Hug
аз утре ще правя карта на желанията, има ли други на които не им се чака.

аз ще е правя за първи път и нямам търпение  Blush
ще е направя електронна и после ще си е принтирам  Mr. Green

# 282
# 283
Не ми се чака,  но ... ще почакам, а за новолунието в Риби - ще измисля нещо друго. Rainbow, благодаря за идеите. Simple Smile

# 284
Момичета, много неща ми се изясниха след като изгледах филма Тайната. Всъщност разбрах, че не са важни толкова думите, колкото чувствата и емоциите, които изпращаме. За себе си си написах няколко утвърждения, които ги повтарям сутрин и вечер и се опитвам да визуализирам и "почувствам" това, което искам. Това са моите желания, но в сегашно време. Относно писането на желания по новолуние - от доста време не пропускам новолуние, без да напиша желания. Една част от тях ми се сбъднаха и то основно желания, свързани с друг човек. Тези, които не са се сбъднали, ще ги напиша по друг начин, може би не съм ги писала правилно.

Общи условия

Активация на акаунт