Отговори
# 465
Ох, посмях се от сърце.. този Вован, май ще му е много натоварена програмата с нас... Joy, особенно с "обслужването"  ехей... сега ще му звънна да си поговорим.. Laughing 
Аз сега обаче по сериозно да попитам,,, добре де, как си обяснявате, че стават нещата, като му поискате нещо  да свърши..?  newsm78     Факт - стават, това не го оспорвам, но как стават?
 Този телефон за 90-60-90 ако ви дава заето, да знаете, че аз още водя преговори с тях... Laughing 
Отивам да чета по подробно за Вован, за да не се излагам,като му звънна...Прави ми впечатление, че повечето му се карате и командорите..Момъка да не си пада по такова държание ? Аз ще пробвам, и ще ви докладвам... Hug
  пс. И аз се чувствам тук прекрасно, за което ви Благодаря!  Hug Heart Eyes

# 466
  • на брега на морето
ЛЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ И РАДОСТ!

# 467
Чета ви и си мисля-абе само аз ли  не си падам по тоя Вован?!Нещо ентусиазъмът ви не ми се предава?Хора разни,вкусове разни!
Тук често споменавате хопонопоно,когато давате съвети на позакъсалите.Аз тази техника само я бях попрегледала отгоре и оставила.Но преди няколко страници беше даден линк към книгата на Витале и аз реших да я попрегледам.Така стана,че я изчетох до край,е накрая малко попропуснах.Много истини открих(те повечето са познати,но казани малко по различно),макар че стила на писане не ми допадна много.Както и да е, реших да се заема на практика с нещата,и форума по темата четох,но нещо не ми се изясни,отностно думата ''съжалявам''.Ами аз не във всяка ситуация съм направила или помислила нещо,че да съжалявам.Тази дума не ви ли вменява постоянна вина?Пишеше,че не трябва да се анализират думите,а просто да се повтарят,ама мен нещо ме гложди.Дали да не я прилагам като пропускам това''съжалявам''.Нали пък е важно как го усещаме?
 Ще ми е интересно мнението на по-запознатите по въпроса.

# 468
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛЕНИ!
Здраве, късмет и любов ти желая. Много сбъднати желания и хубави емоции.
Благодаря, ти беше една от първите, които много ми помогнаха в труден момент и винаги ще съм ти благодарна. Клонка, Рози ,Десс, Мижка, simplyaven и другите момичета от форума благодаря, че ви има. Не пиша, но всеки ден минавам да прочета. Вече имам работа благодарение на вас и вярата ми (ееее не е това, което исках, но и това ще стане сигурна съм, все пак е нещо  подобно на това , което търсех). Много благодаря!

# 469
Лени, Честит Рожден Ден и от мен!   bouquet  Бъди много щастлива !  Hug Благодаря ти за безрезервната помощ,  с  която помагаш на всички нас! Ти си Прекрасна!  Heart Eyes
   Лора, аз си мисля, че не трябва да се пропуска "съжалявам".... то не се казва само в смисъл, че ти съжаляваш за нещо, което си казала, направила, помислила... Тук например ползват Съжалявам..когато нещо се е случило и на този срещу теб.. в случая ти съжаляваш , че се е случило нещо на другия човек. Този срещу теб може и да е засегнат по някакъв начин и от теб, а ти дори и да не предполагаш,че така усеща нещата..Можеш също така да съжаляваш,защото не сте се разбрали, или той не те е разбрал, или просто ситуацията е оставила неясни неща и за двете страни..Не знам дали правилно се изразявам така,че да ме разбереш..аз малко трудно обяснявам по най -добрият начин... Blush, но се опитвам..Не пропускай Съжалявам, ти не си насаждаш чувство за вина , а показваш разбиране към проблема и съпричатност, защото понякога дори и през ум не ни минава,какво му е на човека отсреща...а и на него може по същият начин и през ум да не му минава,че ни е наранил по някакъв начин... нали всичко винаги правим с добри намерения..  Hug   И все пак, ако това не е твоя начин, не го прави, избери си нещо друго. Аз например,когато правех тази техника се скъсвах да рева... не знам защо...и спрях да я прилагам..

# 470
  • I want it all and I want it now.
ЧРД Лени. Много любов и щастие.

# 471
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛЕНИ!  bouquet
Желая ти много здраве,щастие и любов,Много позитивизъм и светлина!
Имаме нужда от теб! Hug

# 472
Аз сега обаче по сериозно да попитам,,, добре де, как си обяснявате, че стават нещата, като му поискате нещо  да свърши..?  newsm78     Факт - стават, това не го оспорвам, но как стават?

Става, защото освобождаваме ситуацията или въпроса от нашите дефинирани формулировки "как" и се концентрираме само върху целта. Това е отговор на задачата "да пожелаем и да пуснем".

# 473
  • София-в сърцата на моите деца

Става, защото освобождаваме ситуацията или въпроса от нашите дефинирани формулировки "как" и се концентрираме само върху целта. Това е отговор на задачата "да пожелаем и да пуснем".
Не само как , а и защо?Ако ги елиминираме тези въпроси в дадена ситуация, нещата просто ще се случат!! Иначе просто попадаме в кръговратът на анализите!

# 474
И аз започнах от вчера да прилагам Хопонопоно. При мен не е проблем Съжалявам, но пък има друг проблем, постоянно забравям думата " Благодаря ти". В живота нямам проблем с никоя от думите, извинявам се и съжалявам, когато има за какво, когато обичам, казвам че обичам, когато благодаря, благодаря.....а тук просто не се сещам за думата. Започвам да я мисля и така. И малко ми е трудно с концентрацията на другите мисли, да се средоточа в проблема, то изникват и нови и нови и в един момент забравям за какво съм мислила  Laughing.
Но пък някакси дават спокойствие тези думички. В началото докато ги казвах сърцето нещо започна да бие лудо, но после се успокоих и дори съм заспала.
Днес продължавам.

Честит рожден ден, Лени!
Много усмивки и положителна енергия   bouquet.

# 475
  • В Балкана
Честит рожден ден, Лени!
Пожелавам ти много здраве, щастие и успешно сбъдване на мечтите!
Благодаря ти за всичко!
Обичам те!

На мен Вован ми оправи проблем с пералнята и тоалетната.  Laughing
Първия път свърших една работа в замяна, която си беше предизвикателство и за мен. Преизпълних нормата. Втория път ядохме бадеми.
За работа не бих го търсили. Не мисля, че това му влиза в задълженията. За работа бих се обърнала към Ангелите или Бог.
Иначе го помолих едни достатвици, да си изпълнят поетия ангажимент. Резултата беше 50 : 50, но  малко след молбата ми, се появи клиент с поръчка и добра цена.  Laughing
Не знам кой ми го прати, но Благодарих и на следващия ден танцувах.  Joy

Благодаря ви, дами!

п.п. На мен ми липсва Abies ...

# 476
  • София

Ей това ми е най-трудно, да се освободя от въпроса "как:. Особено ако се нуждая спешно от някаква парична сума, то и за това не ми се получава с парите  Sad
Честит Рожден Ден Лени, по много от всичко ти пожелавам, или както пишеше в една притча от старите теми, "достатъчно от всичко".
Моята дъщеря, имаше рожден вчера  Simple Smile.
Обичам ви всички и хубав ден,  Heart Eyes  bouquet

# 477
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛЕНИ  bouquet

Аз си мисля днес да се "оближа" - имам нужда от финикийски знаци .
От както съм със вас мили феи - някак си отвътре ми идва да благодаря всяка вечер като си лягам на Вселената и на Бог, че имам ........всичко , което искам да имам . Някак си ми олеква и заспивам със усмивка.

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 11:55 от klem4e

# 478
  • нейде там, където ....
Честит рожден ден, Лени! Желая ти достатъчно

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 13:09 от jd

# 479
  • В друго измерение
Честит рожден ден, прекрасна Лени  Hug
Все така бъди Слънце!

Общи условия

Активация на акаунт