Отговори
# 495
Привет на всички !!
 При мен се наблюдава нещо доста странно и затова моля за вашето мнение , особено към практикуващите ТЕС . Та с мен се случва следното :
 От три дни правя ето това  http://www.youtube.com/watch?v=g1LC-C3cy94&feature=related  , оообаче 20- 30 минути след като свърша с упражнението започва да ми става лошо , даже вчера и  "правих ревизия какво съм яла" , та чак до вечерта ми беше зле . Дали е нормална тази реакция . Аз си мислих , че е някакво съвпадение  newsm78 , после си мисля - дали е възможно ако правя нещо неправилно да има обратна реакция ????
 Таааа моля ви за вашето мнение  Praynig
 Нормално ли е ?

# 496
Да дам отчет  Simple Smile
Днес си поговорих с Вован, по точно аз говорих той слушаше. Казах му всичко, как се чувствам, какво искам, защо го искам - подробно.  Grinning Даже поставих срок, тук до два - три дни да има някакво развитие по въпроса, че да се поуспокоя. После му направих едно кафе (още го пия), попях му, потанцувах му и му сготвих супа. Това е първата супа която ми се получава така - аз супи не мога да готвя и рядко правя. Случвало се е да са се получавали, но тая стана един път.
Сега да видим, той кога ще си изпълни негова част от уговорката  Simple Smile

# 497
  • София
Абе, аз, като го гледам тоя Вован, не схващам защо всички му готвите и му слагате кафета, ми не вземете да му правите стриптийз?
Изглежда ми като да се зарадва максимално Mr. Green

# 498
  • Tам през Атлантическия океан
Кой е този Вова вЕ  newsm78 аз нещо ви изпуснах нишката и не ми се търси назад за него  Rolling Eyes
Някой с линк или две думи да каже  Wink

Hug

# 499
  • Добрич
Desss , не съм счела за необходимо да търся помощта му, но ето линк:

...

Вован: много популярен момък в руските форуми, където аз вирея доста от времето. Вован е "спешна помощ", така да се каже. Той е от типа бабаит, представйте си го малко ала мутренски, но е сладур. Можете да му звъните по всякакви устройства, които ви се виждат подходящи или са под ръка, даже химикалка. Говори малко на диалект и с него трябва да се общува "право куме в очи". Няма какво да го ласкаем и тем подобни, той е по практиката.  Laughing Аз съм муз въняла за шум от съседите, за неидващо превозно средство, за агресивно поведение от някого. Разговорът е от типа: "Воване, брат, помагай за... Аз пък в замяна..." Винаги нещо правете в замяна - танцувайте, пейте, аз съм подскачала на един крак, въртете обръч, готевете му, сипете му едно питие, каквото ви идва отвътре, само да е сдобро настроение. При мен (а и в руските форуми) действа много експедитивно Вован.

...

# 500
  • Добрич
Всъщност исках да дам линк за:

Пост за благоденствие на България и Българите 01-03.03. 2012

Пост за благоденствие на България и Българите 01-03.03. 2012

Мила Родино,
                                                                                                               ти си земен Рай ...

Последните десетилетия са трудни за Родината ни.
Връхлетяха ни всякакъв род кризи.
Потърсихме спасение в стачки, протести,
смяна на ръководни дейци,
но резултат няма.
Затова може би е време да се обърнем всички заедно
с молба за помощ към по-други инстанции,
инстанции от Божествен произход.
Наближава един от най-прекрасните месеци – март,
свързан с българските мартеници,
носещи здраве и радост на малки и големи;
националният ни празник – 3 март
и настъпването на Пролетта.
Бихме могли да обявим трите дни – 1, 2 и 3 март
за национален ПОСТ за БЛАГУВАНЕТО на България
и българите по света.

Който може през тези три дни да е само на вода,
а за когото е трудно - просто да се въздържа
от преяждане и животинска храна.

По отношение на мислите – през тези дни да се опитаме
да изпълним ума си само с позитивни и градивни мисли.
Които могат, нека да медитират
и да се молят за благото на България.
По отношение на чувствата – да се опитаме да не допускаме
страх, омраза, озлобление, завист
и всякаква негативност в сърцата си.
Да направим усилие за три дни да виждаме
красивото и доброто във всеки и във всичко около себе си.
По отношение на делата –
нека правим тези три дни само добри дела,
да се опитаме да не критикуваме
и да не допускаме никакви негативни думи в речта си.

През тези дни в 6 часа сутрин да казваме Молитвата за България
и през целия ден да се молим за добруването
и справянето с трудностите:

06:00
Молитва за България
Господи, Боже наш, Ти Който бдиш над света,
чуй нашата утринна молитва!
Озари ни с лъча на мощния Си Дух
и разпали в сърцата ни искрата, която Си вложил в нас!
Укрепи в гърдите ни пламъка на Свободата и Правдата!
Просвети ни да бъдем смели и доблестни българи,
достойни за своя славен род, за Твоята велика Милост!
Ти, Който Си вдъхновил за светли дела нашите духовни първенци;
Ти, Който Си благославял меча на нашия воин
и Си го водил към подвизи и величие,
Господи, Ти няма да забравиш и нас!
Простри Десницата Си над нас,
да вървим по Твоя Път с нашия избран народ
и нашите братя - Твои верни,
заседнали в своята земя по Твоята Воля.
Дай ни сила да живеем,
да работим за благото и величието на Отечеството ни!
Дай на нашата скъпа Родина
твърдост в изпитанията, воля за живот
и вяра в нейния устрем,
за да летим през вековете, водени от своя мъдър Баща
към победа и възход, към могъщество и вечност,
за Твоя слава.
Амин.

На обяд 12 часа и вечер 20 часа да казваме формулата:

12:00
20:00
Формула

Господи, запази България от вражески сили,
защото Ти си Любов, Мъдрост и Истина.
Ние обичаме България и ще й служим с Любов.
Господи, лъчът на Твоята Любов да озари цялата Земя!
Благостта и Милостта Божия да пробудят и помилват
всяка човешка душа!

Важно е и времето на молитвата.
В часовете 6 и 18 се решават въпросите на Любовта.
Тези часове са под влияние на планетата Венера
и нейните положителни сили и методи
за правилната проява на Любовта в живота.

През тези дни в 6 часа сутрин
да казваме Молитвата за България
и през целия ден да се молим за добруването
и справянето с трудностите.

“Бъди промените,които искаш да видиш в света.” Махатма Ганди

Има много примери през вековете, как цели народи са се спасявали от погиване чрез общ пост и молитва. Такъв е случая описан в Библията - Книга Естир. През V в. пр.н.е., с
тридневен пост, царицата спасява народа си от изтребление.
В наше време най-ярък пример е Махатма Ганди, който без насилие, чрез национален пост и всеобща молитва изгонил Британските Колониални власти от родината си.
Примери за излизане от критични ситуации чрез пост и молитва има и в нашата история. Така при опита на Лизимах (пълководец на Александър Велики) да превземе Варна, траките излизат срещу непобедимата му армия с песни и музика и я спират, без да е пролята кръв.
Византийски хронисти са описали как българските колобри са предизвиквали мъгла и са дезориентирали нападащите ги византийски войници, който побягвали ужасени от бойното поле…
Във Волжка България се помни как с пост и молитва българските колобри са спасявали народа си. Ятмал спуснал с помощта на Тангра мъгла над вражеската войска и тя се отдръпнала ужасена; Суваш-мъдреца предизвикал с молитва такава буря над езерото Елкюл, че то излязло от бреговете си и заляло врага...
Затова, нека и ние - техните наследници - се обърнем към вътрешната си сила и с пост, молитва и медитация да изменим посоката на живота си!

Това е кратка характеристика на трите дни, в които можем да приложим Познанието на Посветените и с пост, молитва и положителни мисли да подобрим своята Съдба и тази на своята Родина.

За дните от седмицата
Тези три дни - 1, 2 и 3 март (четвъртък, петък и събота) са според посветените:
Четвъртък е ден на волята на човека, на неговите сили, които могат да му помогнат.
Ден за себе си – да внесем нещо благородно в нас и да се пречистим от ненужния багаж.

Според лунния календар 1 март 2012 е 10-и лунен ден. Всеки 10-и лунен ден е обявен от
астролозите за успешен ден, съзидателен за всякакви начинания. Той е изпълнен с много
енергия и е добре тя да се насочи към мирни и щастливи събития. Денят е благоприятен
за медитация над собствената и националната карма.

Според науката за числата, денят 01.03.2012 е представен от числото 9. За него Учителят
Беинса Дуно казва: “Деветката представя човека, който мисли. Числото 9 е един
завършен резултат, един Божествен цикъл, съдържа всички добродетели. От него човек
може да се ползува. Като дойде 9 - не отлагай, защото ще дойде нещастието. При 9 не се
философствува…”

Петък (2 март) е под управление на планетата Венера. Енергията й е свързана
с емоционалния живот и дава импулс към всичко красиво и изящно, с красотата на
Идеала и с вътрешния подтик на Любовта, от който се нуждае всяко начало. Това е
ден на Вечното Слово, което те е озарило и те прави господар на твоята Съдба.
Според лунния календар 02.03.2012 е 11 лунен ден. Той е ден за щастлива промяна,
с много мощна енергия, подходящ за гладуване. Може да постигнете всичко,
което сте планували и да се поздравите с победа. Добре е да насочите енергията
си в положителна посока и да проявите загриженост и внимание към околните.
02. 03.2012 е представен от числото 10. За него Учителят Беинса Дуно обяснява: “Числото
десет е число чудо... То създаде всичките тайни на Битието. Означава да живееш заедно
с Бога и да вършиш Неговата воля.“

Събота (3 март) е под управление на планетата на съдбата и кармата - Сатурн.
Влиянието й върху живота на Земята и хората е изключително добро. Тя дава на човека
знание и мъдрост, учи го на търпение, твърдост и издръжливост, и как да се научи да
мисли и да се вслушва в своя вътрешен глас.
Това е ден за връзка и служене на Бога; ден на Природата, от която трябва да се учиш; ден
определен за твоята почивка, за да служиш на всички добродетели; ден за концентрация
и медитация, при която влизаш във връзка с Висши същества и слушаш от тях Словото
на Мъдростта.
Според лунния календар 03.03.2012 е 12-и лунен ден, в който молитвите се чуват.
Успешно може да се справиш с отрицателните емоции и да се радваш на живота. В този
ден прояви щедрост, не се оплаквай и бъди благодарен.
Денят 03.03.2012 е представен от числото 11. Според номерологията 11 е сложно
число, съставено от две единици, което усилва тяхното действие. Сумата им е двойка
- трансформация. Освен това, числото 11 е с голяма магична сила, символ на баланса и
равновесието у човека, известно и като полярност - Портал към висши светове.

ИЗТОЧНИК

# 501
  • Tам през Атлантическия океан
Вела  Wink мерси , прилича ми на същата работа като с Ангелите  Wink има даже тема където някои ги канеха на гости  Simple Smile покана , дата ,час и т.н.

# 502
Абе, аз, като го гледам тоя Вован, не схващам защо всички му готвите и му слагате кафета, ми не вземете да му правите стриптийз?
Аз ако му направя стриптийз ще избяга пожизнено от мен Joy hahaha

# 503
  • Добрич
Вела  Wink мерси , прилича ми на същата работа като с Ангелите  Wink има даже тема където някои ги канеха на гости  Simple Smile покана , дата ,час и т.н.

Да. Аз предпочитам да благодаря за помощта на ангелите. Може би защото не си падам по "лошите" момчета.  Laughing

# 504
  • София
Ай са недей да скромничиш Mr. Green

# 505
Момичета,да ви се оплача.Впоследно време задачите,задълженията растат главоломно.Появяват се и такива,които са много несвойствени за мен и ми отнемат много време да ги оправя-нещо като да накараш математик да пише книга..Няма как да ги откажа още 2-3 месеца съм зависима от началството и ща не ща му играя по свирката.Откажа ли още по зле.За капак децата си редуват вирусите и все някое е вкъщи.Не е нещо тревожно,но си искат вниманието.А точно сега съм в процес на решаване на може би най-голямото ми желание,по -точно на финалната права съм.И вместо да действам в тази посока аз се занимавам денонощно със служебни дела и за разнообразие бърша сополи.Вече свикнах да пия кафе повече от вода,да спя по 4-5 часа,но силите ми се поизчерпаха.И тъкмо леко да просветне и хоп още една задача,за която вече срокът е изтекъл...
Дори и да не предвиждах финализиране на това,което определяше последните ми 5 години(примерно не е дошъл момента,щото аз така си обяснявам ситуацията),пак всичко ми идва в повече.Много уроци извлякох от ситуацията,ама раздвижване няма и в мен се надигат едни чувства,които мислех ,че благодарение на тази тема съм ги изкоренила.

# 506
  • на острова на мечтите
ЛОРА ДР,ох как те разбирам Hug Сега, да ти дам моята рецепта(изпитана лично) Peace Аз като зацикля в такъв омагьосан крък, слагам ръце на кръста, обръщам глава нагоре и му заявявам на Главния Шеф, че така не може Naughty Изморена съм, имам други идеи и т.н. все в тоя дух! Ако зацепването на нещата се дължи на "неговите подчинени", които от време на време ме вземат на мерник, нещата се уреждат в много кратък срок, но ако е нещо,което се случва,за да ме предпази от решения,които аз смятам за правилни,но дори не предполагам, че се отлагат за мое добро,защото могат да доведат до нещо,което ще ми навреди,тогава нищо не се променя Grinning Не съм за психиатър,макар че, както се знае,който е работил с деца повече от 5 години е ЛУД за връзване,но пък ти опитай да го сгълчиш, оня Главния, той ще те разбере  Mr. Green Когато заявих на една моя много близка приятелка как се разправям с горе споменатият Шеф, отначало онемя,после,след като изпробвала моята луда идея и открила,че действа, се посмяхме! аз дори не се замислих,че отстрани е налудничаво като начин да разрешиш проблем newsm78 Хайде кураж,ще се справиш, все пак си Жена и знаеш, че имаме неизчерпаеми  ресурси Heart Eyes

# 507
Въх, на мене като ми случи едно малко чудо, ми дойде отвътре да танцувам на Мадона и да остана по боди...дали не избяга заради това, защото два-три пъти го търся после, ама ядец... Joy

# 508
  • София
Lenny ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!! (на патерица).

Пожелавам ти здраве, любов и сбъднати мечти в изобилие!!  bouquet

Розииииииии, уби ме с това папапапапа... Joy
Днес самата аз си казах поне три пъти, че съм гъска, пардон... голяма бяла птица (звучи по-интелигентно  Wink)

Утре със ставането си омазвам личната карта. Става ли с ягодово сладко?
Ще гледам да не ме види никой от домашните, че след като им показвах червените прашки на полюлея (от линка, не моите Laughing), вече съвсем ме гледат с подозрение.

На Вован не се обаждах днес, но утре и с него ще се разправям.

Лека нощ! Отивам да си лягам, че денят беше тежък и дълъг...

# 509

Общи условия

Активация на акаунт