Отговори
# 615
  • на брега на морето
Лени, душичко Hug

Когато човек иска нещо - трябва да се бори за него докато не го получи или...не му омръзнe Mr. Green

Дессс, как ми уцелваш емоциите не знам  

# 616
  • на брега на морето
ДЕЛФ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  ДА ПОЛУЧИШ ВСИЧКО, КОЕТО ИСКА СЪРЦЕТО ТИ!

# 617
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЧКАТА! ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА ДА СИ!  bouquet

Zilla скоро бях споделила, че преди да предприема каквото и да е действие си повтарях "Аз обичам себе си"/по съвет от лекциите на Луиз Хей/ и резултатите бяха, че всичко което направих беше от изходната позиция, понеже обичам себе си, аз.......примерно няма да си изпусна нервите и ще се отнеса търпеливо към еди си кой, който заслужава моето внимание и обич. В друга ситуация, за която тук поисках съвет, отново от същата позиция си казах "понеже обичам себе си, ще си кажа на друг човек, че не ми минават неговите номера" и стана скандал, за това обаче изобщо не съжелявам, почувствах се по-добре отколкото, ако бях премълчала както обикновено при срещите ми с въпросния човек. Когато изхождам от тази позиция аз обичам себе си, като че ли постъпвам най-честно спрямо собствената си съвест. Ако искаш опитай. Успех!

# 618
  • Universe

Наздравица за Делфи Hug
Желая ти това, което ти сама си пожелаваш!

# 619
  • Universe
Симоронски ритуали за отслабване  Laughing Laughing Laughing

Ти си това, което мислиш

- Кой съм аз? - попитало момче един старец.
- Ти си това, което мислиш - отвърнал старецът. - Ще ти го обясня с приказка: Една вечер в полумрака на улицата можело да се видят силуетите на двама души, които се прегръщат.
"Това са майка и татко" - мисли си детето.
"Това са двама влюбени" - мисли девойка, която мечтае за любов.
"Това са приятели, които не са се срещали дълго време" - мисли човекът, който се чувства самотен.
"Това са двама търговци, сключили добра сделка" - мисли алчният за пари.
"Родител прегръща детето си, което се е завърнало у дома след дълго странстване" - мисли майката.
"Това са двама, които се борят до смърт" - мисли убиецът.
"Кой ги знае защо се прегръщат?" - мисли безчувственият човек.
- Всеки мисли нещо, завършил старецът, в зависимост от това кой е и какво носи в себе си.

Проникни в мислите си  и ще можеш да кажеш за себе си повече от всеки друг.

източник

# 620
  • София
Делфина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

newsm59 newsm67  party023 Tada

Бъди здрава, щастлива и обичана!

Пожелавам ти много КЪСМЕТ,  останалото ще си го набавиш!  newsm51

# 621
  • най-шареното място
Делфина, бъди здрава и усмихната, мечтай, забавлявай се, обичай и другото си е твое както го поискаш!

Изникна неочаквана възможност за нещо, което исках, но почти бях зарязала. Като бонус дойде.  Първо се притесних ще се получи ли, сега гледам да му помогна да се случи.

Някой бил казал, че неделята - 4-ти март е неблагоприятен ден и макар да го приех като инфо само се изсипаха куп неприятности. И при приятелка също без да знае дори. Как беше при вас? За щастие последици след деня почти няма.Но беше тежък неприятен ден. И минал. Simple Smile

# 622
  • I want it all and I want it now.

ЧРД Делфина Много здраве и сбъднати мечти.

~ Колкото повече достигам, толкава повече израствам.
Колкото повече търся, толкова по-далеч мога да стигна.
Колкото повече се вглеждам, толкова повече виждам.
Колкото повече мечтая, толкова повече мога да бъда... (Карън Равън)

# 623
Делфина ЧРД, желая ти най-вече здраве и много сбъднати мечти  bouquet

П.П. От най-готината зодия си - моята Hug

арт мама, добре, че съм нямала това инфо за неделя-та, аз изкарах страхотен неделен ден Hug

При мен разни чудеса не се случват, но пък откакто ви чета ми е едно спокойно, чак не мога да се позная, а няма никаква причина да ми е спокойно, но нервите няма да ми оправят нещата я Peace

# 624
Честит Рожден ден, на рожденичката.Бъди здрава, щастлива и много сбъднати желания!

Денят е такъв какъвто си го направиш...

Днес е Срядата на добрите дела. Днес и всяка сряда е денят, в който да попълниш сметката си за добри дела в Банката на Вселената. Вдъхвай кураж на всички наоколо. Бъди мил. Кажи добри думи на всички, които срещаш и с които говориш. Остави по-голям бакшиш днес. Направи подарък без повод. Отвори вратата пред някого. Вземи кафе на някого през обедната почивка. Направи комплимент. Усмихвай се на всички. Обърни истински внимание на хората, които днес те обслужват. Дай цялото си внимание и на онези, които са близо до теб. Дръж се любезно с останалите шофьори. Отстъпи мястото си, стани, за да може да седне някой друг. Търси възможности да направиш нещо добро за останалите и законът за привличането ще изпълни твоята Сряда на добрите дела с изобилие от радост.
Когато дадеш всичко от себе си през своята Сряда на добрите дела, Вселената ще ти отвърне и за теб това ще стане най-хубавия ден от седмицата.

# 625
  • Пазарджик
Делфина  Hug Честит Рожден Ден !!! Желая ти много много щастие , защото когато човек е щастлив всичко др му се наред  Hug Hug Hug

И за мен неделята беше много тежка от емосионална страна.Изпитах огромна нужда да отида и да се помоля и го направих и някак си ми олекна и цялата седмица ми тръгна на добре.

Страхотен ритуал за "стопяване на мазнинките" ще пробвам пък да видим.

# 626
Делфи,......

# 627
Това не е съвсем по темата ,има нещо общо с въпроса за критиката,който скоро се бистреше

Татко забравя
    У. Ливингстън Ларнд

Слушай, синко: казвам това, докато ти спиш, едната ти ръчичка е свита под бузата, а русите къдрици са залепнали на влажното ти челце. Промъкнах се крадешком в стаята ти. Само преди няколко минути си седях и си четях вестника в библиотеката и изведнъж ме споходи чувство за вина. Разкаян, дохдох при леглото ти.
Ето какво си мислех, сине. Бях лош към теб. Скарах ти се, когато се обличаше за училище, само защото си позабърса лицето с кърпата. Скарах ти се, че не си си лъснал обувките. Креснах ти ядосано, задето беше захвърлил някакви свои неща на пода.
На закуска също намерих за какво да ти се скарам. Разливаше ту това, ту онова, ядеше лакомо, без да сдъвкваш добре, слагаше лактите на масата. Намаза си прекалено много масло на филията. Когато тръгна да си играеш, а аз – да хвана влака, ти се обърна, помаха ми и ми извика: “Довиждане, татко!”. А аз се намръщих и отвърнах: “Какво си се прегърбил!”
Следобед всичко започна отначало. Още като идвах по пътя те видях да играеш на топчета, коленичил на земята. Беше си скъсал чорапите. Засрамих те пред приятелите ти, като те подкарах пред себе си към къщи. Казах ти, че чорапите струват пари и ако трябва сам да ги купуваш, ще внимаваш повече. Представяш ли си сине, един баща да каже такова нещо!
Спомняш ли си, по-късно, докато четях в библиотеката, ти влезе плахо с някаква болка в погледа? Аз те изгледах над вестника, недоволен, че си ме прекъснал, и ти спря на вратата. “Какво искаш?” – кисело попитах аз.
Ти нищо не каза, но се втурна през стаята, обви ръце около врата ми и ме целуна. Малките ти ръчички ме прегърнаха с обич, която Бог е запалил в сърцето ти и която дори пренебрежението ми не може да угаси. А после избяга нагоре по стълбите.
Синко, малко след това вестникът се изплъзна от ръцете ми и ме обхвана ужасен, сковаващ страх. Какво е направил с мен навикът? Навикът да търся недостатъци, да упреквам – това бе моята награда за теб като дете. Не че не те обичам, просто очаквам прекалено много от теб. Меря те с аршина на собствените си години.
Твоят характер е белязан с толкова доброта, проницателност и преданост. Сърчицето ти е великодушно и чисто като изгрева над планините. Затова се върна спонтанно да ме целунеш за лека нощ. Всичко друга загуби за мен значение тази вечер, сине. Дойдох при леглото ти в тъмното и коленичих засрамен тук!
Това е жалка компенсация. Знам, че не би разбрал тези неща, ако ти ги кажа, когато си буден. Но утре ще бъда истински татко! Ще бъдем приятели, ще страдам, когато ти страдаш, ще се смея, когато ти се смееш. Ще прехапвам език, когато думите напират нетърпеливи. Ще си повтарям като в ритуал: “Той е само дете – едно малко дете!”
Страхувам се, че си мислех за теб като за голям човек. А като те гледам сега, синко, сгушил се в креватчето, виждам, че си още съвсем мъничък. До вчера майка ти те носеше на ръце и ти отпускаше главичка на рамото й. Прекалено много исках от теб, прекалено много.

Вместо да съдим хората, да се опитаме да ги разберем. Да се опитаме да си представим защо постъпват по един или друг начин. Това е много по-полезно и по-интересно от критиката. Освен това поражда съчувствие, търпимост и доброта. “Да знаеш всичко означава да прощаваш всичко”.
Дейл Карнеги “Как да печелим приятели и да влияем на другите”
Издателство “Кибеа”, 1996

# 628
  • на острова на мечтите
Делфиначестит рожден ден!
Арт мама добре завърнала се!
Точно тия дни си мислрх, че доста са се позагубили от темата newsm78

# 629
Честит рожден ден Делфина.
Аз ви следя,но не ми остава много време да пиша.Прегръщам ви всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт