Отговори
# 195
  • София
Valentinals,

ако знаеш колко искам да я прочета и все не мога да я намеря.
И в нета я няма за сваляне, иначе съм напълно съгласна с теб.
Попадна ми в ръцете във фризьорския салон и като се зачетох, не можах да спра. И оттогава все я търся и все я няма.
Прекрасен Ден на всички....  bouquet

# 196
# 197
"Любов" я няма качена никъде. Но мисля,че това е книга, която просто заслужава да бъде купена, а не "свалена"   Wink  
Пълна с мъдрост, уникална, разтърсваща...  Heart Eyes

"Това, което ти търсиш, те и търси теб" - Руми ♥♥♥

# 198
  • Пловдив
Lenny_Pld ॐ (With love), благодаря за предложената книга! Hug Hug Hug
Тази книга и "Любов" ще ги купя в края на седмицата, но четенето ще стане след 25, че до тогава имам изпити.

Мили феи, пожелавам ви един слънчев ден! В Пловдив грее любимото ми слънчице!

# 199
  • София
Карта на желания може да се прави на всяко новолуние, но има най-силно въздействие когато новолунието е в Овен.
Според моя календар тази година Новолуние в Овен настъпва на 22.03 от 16.37ч.
Моля някой да ме провери  Laughing и ако няма грешка, да се напише на първа страница, както до сега.
Защото подозирам, че много хора ще искат да си направят.  Grinning

Проверих. Абсолютно точен час с координати за Варна. Peace

Ето намерих поста със датата

Извинявам се, че така нахълтвам в темата, но тъй като новолунието в Овен го чакаме от доста време, ми се иска да няма колебание за датата и затова се включвам с моето "четене" на фазите на Луната. От години се ръководя от календара, който Дани Аврамова е дала, за лунната диета, която спазвам... Та надписите от този сайт са следните:

Фазата на луната на 22 март 2012 четвъртък е Новолуние.
Луната е в зодиакален знак Риби .
Фазата на луната на 21 април 2012 събота е Новолуние.
Луната е в зодиакален знак Овен .

А точния час може да проверите тук
Мисля си, че объркването идва от Слънцето. Т.е. на 21-ви март Слънцето влиза в Овен и остава там до 22 или 23 април - по време на целия зодиакален знак. Докато Луната минава от един знак в друг през 2-3 дни.
Това е моето мнение, нека да се включат и други. Защото ми се струва, че точно зодиакалните знаци ни правят белята тука, и не можем да уточним Новолунието...
А явно на всички ни трябва поне една стабилна патерица  Wink

# 200
  • Universe
Вчера за пръв път гледах Тайната. Доколкото си спомням преди време на 1-ва страница на темата имаше линк от сорта на "Десетте неща, които не се споменават в Тайната"...не помня точно как беше формулирано, надявам се някоя от вас си спомня.

Caipirinha ,  Hug ето ги - http://dreamland-bg.com/index.php/topic,65.msg208.html#msg208   Peace

Инелия Бенц даде интервю  за България (на който му е интересно  Wink)    bouquet

Господи, дай ми с душевно спокойствие да посрещна всичко, което ще ми донесе настъпващият ден. Дай ми всецяло да се предам на Твоята свята воля. През всеки час на тоя ден ме наставлявай и подкрепяй. Каквито и вести да стигнат до мен през деня, научи ме да ги приема със спокойна душа и с твърдото убеждение, че всичко това е според Твоята свята воля.

Във всички мои думи и дела ръководи мислите и чувствата ми.
При всички непредвидени случаи не позволявай да забравя,
че всичко е изпратено от Теб.

Научи ме да постъпвам правилно и разумно с всеки член на семейството ми, като не смущавам и не огорчавам никого.

Господи, дай ми сили да понеса умората на настъпващия ден и всички събития през деня.
Ръководи моята воля и ме научи да се кая, да се моля, да вярвам, да се надявам, да търпя, да прощавам, да благодаря и да обичам всички. Амин.

Молитва на последните оптински старци

# 201
# 202
Къде мога да видя интервюто за България?

# 203
Лелеее , как ще чакам до април месец , та аз съм почти готова с картата... newsm78 Ще си я сложа на декстопа , а на 21 април ще добавя още нещо и .....така става ли ? Wink

# 204
Извинявам се, че така нахълтвам в темата, но тъй като новолунието в Овен го чакаме от доста време, ми се иска да няма колебание за датата и затова се включвам с моето "четене" на фазите на Луната. От години се ръководя от календара, който Дани Аврамова е дала, за лунната диета, която спазвам... Та надписите от този сайт са следните:

Фазата на луната на 22 март 2012 четвъртък е Новолуние.
Луната е в зодиакален знак Риби .
Фазата на луната на 21 април 2012 събота е Новолуние.
Луната е в зодиакален знак Овен .

Няма объркване. Вече съм посочила и часа на новолунието в Овен. И то е точно тогава, когато е писала Рейн, с координати за Варна, повтарям. Разликата в градовете е с няколко минути. Ако много държите на нея, може да се провери и това.

Става дума за новолунието в Овен и си има програми за тази цел, които изчисляват с абсолютна
точност нещата. Сайтове като този за мен не са ориентир, там не можеш да следиш в кой час Луната сменя знака си.
Нещо явно не ти е ясно, затова ще се опитам да обясня. Определено си разбрала поне, че Луната се движи по-бързо от Слънцето.

Новолунието, което се случва през тази година в Овен попада в 3-я градус на знака. Този период се счита за важен преход, както и зареждащо начало за много действия и енергията е много силна тогава. Всъщност това е пролетното равноденствие, природата се възражда и си е астрономическо понятие. Символиката, която е вложена в него идва от това, че Овенът е огнен знак, който смело работи за осъществяването на своите желания. Това е като първата глътка въздух за годината и бележи динамика, ентусиазъм, сила и възможности. С тези неща няма да се отплесвам повече.

На 6 април има пълнолуние в Овен.

Тази година Слънцето влиза в Телец на 19 април. И новолунието в този знак се случва два дни по-късно, тоест на 21 април. Имаме новолуние, когато се образува съвпад между двете светила в съответния знак. Тоест няма как да стане да са в два съседни и да се говори за нова Луна.
Луната на 21 април е в Овен, в последни градуси, но до съвсем ранните часове на деня. После преминава в Телец. Ето това като информация не можеш да видиш на сайтове като този.  

Няма недоразумение, разминаване, беля, всичко е точно. Накратко новолунието си е уточнено отдавна.  Laughing А ти решаваш кое и как да правиш.    

# 205
Карта на желания може да се прави на всяко новолуние, но има най-силно въздействие когато новолунието е в Овен.
Според моя календар тази година Новолуние в Овен настъпва на 22.03 от 16.37ч.
Моля някой да ме провери  Laughing и ако няма грешка, да се напише на първа страница, както до сега.
Защото подозирам, че много хора ще искат да си направят.  Grinning

Проверих. Абсолютно точен час с координати за Варна. Peace

Ето намерих поста със датата

Дата и час са посочени тук. Ако ви се чака до април, чакайте си, но тогава вече новолунието е в Телец. Ама пък е добро за желания за придобивки и материални успехи.  Wink

# 206
  • София
Ясно, значи имаме Новолуние в Овен, когато Слънцето е в Овен, а Луната е максимално празна. Това е добро уточнение, защото винаги до сега съм имала някакви съмнения, защото съм вземала под внимание Луната в кой знак е, а не Слънцето, а ето ти ги изпари Simple Smile
Благодаря!   bouquet

# 207
  • София
Феи, в неделя са местни заговезни, т.е. последен ден с консумация на месо. Ще има ли постещи в темата? Номерих си календарче и в кои дни храненето е строг пост-без олио. Досега съм постила няколко пъти, но съм включвала олио. Сега ще съм по канона, живот и здраве! Настройвам се и психически. Спирам кафето и цигарите, пожелайте ми успех! 

# 208
  • Балчик-Сливен
Елиф Шафак и "Любов"-наистина е незабравимо удоволствие да се прочете и всички 40 правила всеки да ги пречупи през своя опит.Всички книжки идват при мен тогава,когато са ми много необходими с истините си,за което благодаря .
Ето,днес прочетох за книгата на Дорийн Върчу  "Ефектът йо-йо при диетите"  и си я поръчвам,защото и моето убеждение е ,че в повечето случаи определена храна замества липсваща емоция в живота ни .

# 209

Общи условия

Активация на акаунт