Отговори
# 360
 А аз като се опитам да го облагородя и той ми казва да престана с моите глупости #2gunfire

# 361
А аз като се опитам да го облагородя и той ми казва да престана с моите глупости #2gunfire

Леле, почти всички мъжа са едни и същи   Crossing Arms, старая се да не му обръщам внимание, но като каже това "кви са тия глупости, наистина ли вярваш в това" и ми иде да го смажа, имам чувството, че проваля всичко, и  ми става едно такова глупаво  Tired

# 362
Има ли връзка "Краят на света" с всички познания, които имате? Как тълкувате този "край"? Как го тълкуват всички мислители, които цитирате тук, че помагат, насочват ....?
Аз се страхувам от този край. Страхувам се и за себе си и за семейството си. Преодолява ли се това?
Една позната твърди, ч моето състояние (когато все едно не съм в тялото си) е следствие от пренастройването на организма ми за "края". Друга пък не попита: "Запитай се защо астралното ти тяло се опитва да те напусне"
А аз се чувствам зле физически: отпаднала съм, безразлична, без хъс за живот, все ми се спи, имам болки и задух в гръдната кост и обръч под гърдите, често ме боли глава, вдигам кръвно, а имам дни, вкоито просто не мога да стана от кревата - по цял ден.
ИСКАМ ДА СЕ ОТЪРВА ОТ ТОВА!

# 363
  • при моите деца .....
Да бъдеш щастлив не означава, всичко да е съвършено. Да бъдеш щастлив означава, че си решил да погледнеш отвъд несъвършенствата.

# 364
  • Добрич
kassii, за какъв край на света говориш? Имам малко познания по хиромантия и уверявам те на хората линиите на живота им не свършват нито през 2012, нито през 2013 год.

Ако това предизвиква у теб страх и те кара да се чувстваш дискомфортно, просто трябва да решиш, че ще го преодолееш. Не си позволявай да отделяш от времето си за такива мисли. Когато все пак дойдат, като неканени гости, ги прогони и веднага ги замени с нещо, което обичаш, което ти носи радост и те кара да се чувстваш щастлива. Направи го заради себе си и заради семейството си.

Ако искаш пробвай с Хоопонопоно. Можеш да си повтаряш "Обичам те! Съжалявам! Прости ми! Благодаря!" Насочи думите към себе си или към Вселената. Действа много добре и много бързо.

Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

* Боби * , хубава мисъл.

# 365
на никого вече не позволявам да ми навлиза в полето, освен на сина ми. Дори тези, с които споделям техники, са на ръка разстояние, защото половината са адкси негативни хора изначално, а аз имам нужда от енергията си.

Браво за всички, на които Вован е помогнал!  Hug

Любимата ми молитва за мен и моето дете:

Ей така ще се загърна
и настрани ще се обърна.
Богородица добра
ще ме пази през нощта.  Heart Eyes

Специално към Богородица за мен молитвите са нещо свято и на мен са ми помагали безброй пъти.

# 366
Ей така ще се загърна
и настрани ще се обърна.
Богородица добра
ще ме пази през нощта.  Love
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>БЛАГОДАРЯ!!!!

# 367
Лошите мисли ме нападат постоянно, чак ги визуализирам и не мога да се отърва от тях. Опитвала съм да ги изхвърля и с мисли и с действия, но те се връщат. Не, не са лоши, те са отчайващо пагубно отвратително гадни.
Опитвала съм с благодарност, прошка, молитва. Докато го правя - действа. В мига, в който спра - пак ме нападат. Болно ми е съзнанието.
А защо когато искам да мисля добро ми е толкова трудно и не мога да си го представя?
Защо когато ме връхлети нещо хубаво, толкова лесно си го избивам от мислите? Защо изобщо инстинктивно си го избивам от главата - за секунда изчезва? А с лошотията не е така?
Защо ме е страх да бъда щастлива? Богата? Здрава?
Вярвате ли ми, че се боря с това от 1 година? Нямам успехи. Чета, гледам филми ... Най-силно ми повлия книгата "Тайната" и после "Излекувай живота си" Но, не мога да се преборя, а и виждам някои несъответствия ...
Явно трябва да уча този урок цял живот. И чак след това да си отида от този свят. Е, това ме успокоява, че ще живея дълго, защото има още МНОГО да уча ...

# 368
Писах, цял ферман  ви написах и какво натиснах-изчезна.Явно не е имало нужда от него.Междувременно се появил поста на kassii,та реших на нея поне да кажа 2-3 неща:от всяка дума струи негативизъм;второ-въпросите ''защо'' до никъде не водят.И като прочете двете книжки как пък точно в противоречията в тях се хвана.То колкото по-четеш повече ще откриваш,ама ти не затова ги четеш,а нещо полезно за себе си да извличаш.А и разгледали  толкова многото информация на първа страница,все някоя техника ще се окаже твоята.Ти сама казваш,че докато правиш някои неща положението временно се подобрява-ами не спирай ,допълни с нови и с времето те ще се превърнат в навик и няма да ти тежат,защото аз с такова убеждение оставам.Аз много остра станах,ама ако си чела назад темите,тук момичетата споделят как с промяна в мислите,настройката,подсъзнанието, постигат такива големи успехи- това не те ли мотивира да се отърсиш от депресията,в която си.Сигурна съм,че не всичко край теб е толкова безнадеждно сиво,ако не друго семейство имаш-те не са ли ти достатъчен стимул за действие.
Иначе конкретни техники много има,ама поорентирай се сама  кои най ще ти паснат, при всеки различни неща действат .Горе главата,никакъв край не идва,предстои ни това,което сами сме си пожелали.

# 369
Току що прочетох това от Луиз Хей и много ми хареса:
''Оправяне на нещата

Любовта към себе си е магическата ми пръчица.

Любовта е всичко, което ми е необходимо, за да оправя света около мен.

Всеки ден става по-лесно да се погледна в очите в огледалото и да кажа: "Обичам те точно такава, каквато си!" Живота ми се подобрява без аз да го оправям. Навремето бях човек, който оправяше всичко. Оправях отношенията си с хората. Оправях банковата си сметка. Оправях отношенията си с шефа, здравето си и творческите си способности. И тогава един ден открих едно вълшебство. Ако успея да обикна себе си, наистина да обикна всяка една частица от себе си, невероятни неща биха се случили в живота ми. Проблемите ми сякаш се стопиха във въздуха и не остана нищо за оправяне. Така че вниманието ми се съсредоточи от оправянето на проблемите към любовта към себе си и доверието във Вселената, която ми доставя всичко, което ми е необходимо и всичко, което желая.''

# 370
  • Пловдив
Аз се обичам и нямам намерение да се променям. След болестта се научих да се обичам, такава каквато съм с физическия ми недостатък след операцията. Това не ме прави по-различна от другите, прави ме по-силна. Прави ми впечатления, че когато съм в дупка, не мога да мечтая и не ми се случва нищо добро. Връщам се, към стария си начин на живот, преди 2 месеца, много пъти съм стигала до извод, че колкото повече се притеснявам и съм напрегната нещата за циклят още повече. Казвам майната му. На моменти съм егоист(пак заради рака) и тогава се чувствам добре. Обичам себе си, обичам сина си, семейството си,обичам Бог приятелите си, вас мили феи, дружките ми, с които сме от една порода...
Всичко ще мине и на моята улица, ще изгрее любимото ми слънце!
А сега мили феи да ви помоля да ми стискате палци, че утре имам изпит.
Лека вечер и приятни сънища.

Животът е твърде кратък, че да си позволим лукса да имаме негативни мисли.
Какви ли хубави неща ще ми се случат днес!/Мечо Пух/

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 23:40 от vanichka75

# 371
Да, и аз се уча да обичам себе си. Много правилно го е казала Луиз Хей.
vanichka75 успех утре.

# 372
  • Добрич
vanichka75, успех и от мен!

# 373
Феички, ако имате положително отношение към присъединяването на хората с аутизъм към активния живот, това са мои познати, които работят в Канада по програма за помощ на аутични деца. Зачетете и се присъединете, ако прецените за удачно.

Има възможности за хората с аутизъм.... Благодаря ви!

# 374
Има ли връзка "Краят на света" с всички познания, които имате? Как тълкувате този "край"? Как го тълкуват всички мислители, които цитирате тук, че помагат, насочват ....?
Аз се страхувам от този край. Страхувам се и за себе си и за семейството си. Преодолява ли се това?
Една позната твърди, ч моето състояние (когато все едно не съм в тялото си) е следствие от пренастройването на организма ми за "края". Друга пък не попита: "Запитай се защо астралното ти тяло се опитва да те напусне"
А аз се чувствам зле физически: отпаднала съм, безразлична, без хъс за живот, все ми се спи, имам болки и задух в гръдната кост и обръч под гърдите, често ме боли глава, вдигам кръвно, а имам дни, вкоито просто не мога да стана от кревата - по цял ден.
ИСКАМ ДА СЕ ОТЪРВА ОТ ТОВА!

Твоят проблем е че не живееш в настоящето а в бъдещето. Повечето хора изкарват целия си живот така - или съжаляват за пропуснатите възможности в миналото или мислят със страх за бъдещето. Настоящето им не съществува.После като дойде бъдещето започват пак да съжаляват за пропуснатото минало, което е сегашното настояще и така до безкрай.Изобщо животът им е един буден сън. Затова са депресиите и паническите разтройства. Няма нужда да се страхуваме от края на света , като с нашите мисли и поведение си го създаваме сами. На нас и на хората които живеят с нас.

Момичета , не се опитвайте да променяте мъжете си, ние единствено можем да променим само себе си. Но вашата промяна със сигурност ще доведе и до промяна на хората с които живеете. Изпитано и доказано. Животът се променя неузнаваемо .  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт