Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 469
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Какви емоции какви чудеса аз съм станала без душа и сърце  Cry Снощи пак бях на купон до сутринта 2 поредни нощи само шоу , но усещам някаква празнина в себе си има нещо което ме тормози! Дали е гузна съвест или страх от самота  или просто равносметка или утайките в душата ми останали от влиянието на БНД отново ме връщат назад .... не знам какво е само знам че не се чувствам добре, въпреки че имам верни приятели , имам работа имам здраво дете и аз съм здрава имам покрив над главата и страхотни родители ... има ми нещо  Thinking
Мери, така като те чета ми се струва, че се обвиняваш за нещо?
Смяташ, че не заслужаваш да си щастлива? Thinking
Не мисля, че самотата ще ти помогне някак.

# 601
Морг от както се разделих с БНД мога всичко нямам скрупули и съвест Embarassed

Май и при мен така ще стане.

# 602

А аз откакто се разделих с бившия съм точно на другата крайност - монахиня, близо година вече Rolling Eyes Embarassed

# 603
Ти си знаеш Дани, на сила нищо не става.   bouquet
И аз не съм тръгнала да си лягам с който падне, но май взе да става човек от мене, стига с голямата бяла птица, която си мисли, че в 21 век, все има някой, който 1) спи с жена си, и 2) само с нея Wink.

# 604
Абе не знам има ли такива мъже, но пък гарантирам, че има такива жени Naughty

# 605
и аз за жените гарантирам , но за мъжете нееееееее  #2gunfire

# 606
Риъл, не съм го замисляла така да се случи. Но нещо се пречупи и вече знам, човешките връзки са проза. Излязох от романтиката. Rolling Eyes
И аз си мислех, че повечето мъже са верни на жените си Stop Вече ми е все тая, изобщо не ме интересува дали са или не са верни. Знам само, че тия неща идват отвътре, и в двата случая.
Скрупули, съвест, морал...нямам. Ама не се е появил никой, който да ме впечатли, така че въздържам не от такива мотиви.

# 607
Мери , някой да не ти е направил пак някоя квалификация ? Tired

А аз откакто се разделих с бившия съм точно на другата крайност - монахиня, близо година вече Rolling Eyes Embarassed

И аз така , но аз откакто съм майка ! Мъжете просто спряха да ме вълнуват като пол ...
Не че имам скрупули , просто не ме интересуват .
Но аз имах доста бурна младост , така , че и това има значение . Embarassed Embarassed Embarassed
Просто никой вече не може да ме впечатли с нещо ! Blush

Брили , ти кого разкара , мила ? Thinking

# 608

Брили , ти кого разкара , мила ? Thinking
оня  txtloves не е познал нещо #2gunfire

# 609
Хепита, е как така забрави скорошните си любовни трепети Thinking

Браво, Брил Peace

# 610
Хепита, е как така забрави скорошните си любовни трепети Thinking

Браво, Брил Peace

Пепи , там отношенията са от преди да имам дете и освен това вече са повече приятелски , по ред причини . Peace Ти знаеш , защо пак ме питаш ? Thinking

Брил , браво на теб ! Heart Eyes

# 611
Аз знам, че са отпреди, но мислех, че не са точно приятелски, а все пак има пламък Peace

# 612
Аз знам, че са отпреди, но мислех, че не са точно приятелски, а все пак има пламък Peace

Ама тук за секс говорим , мила , не се прави на разсеяна ! smile3534
Пламъка е едно , а другото е друго ! newsm08

# 613
Хепи, туй че не е станало, означава ли, че не искаш и този мъж не те вълнува Thinking

Ако кажеш спирам да ръчкам, да не вземеш да ми се обидиш, че ще се гръмна Peace

# 614
Хепи то като мойта работа с бившия  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт