Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 471
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз такова хоро да сме 2 не играя, (поне не съм разбрала) нещо ми  е много криво, било то и за несериозно Sunglasses За двама ок-егоист съм Mr. Green но пък ме хващат  newsm62
Брилче, откак се разделих с БНД ми е все тая...Ако е за некоите нужди само хич и не пука дали има друга или не...Важното е нуждите да се решат...
Но аз пък не мога с двама...те това ми е дефекта, щото съм гоУема беУа птица....ама не лебед Wink

# 586
Морг от както се разделих с БНД мога всичко нямам скрупули и съвест  Embarassed

# 587
Ей, мацки, докато ви изчета всичко от снощи насам, и те страниците се увеличиха Simple Smile
...
Много свежи размисли за сантиметри, двойни и тройни стандарти, цигулки и други такива Simple Smile

Чак ми дойде пак... и музата де:

"Принцо- принцо- принцопад,
принц отред, принц отзад,
принц отляво, принц отдясно
все за мен са - тй е ясно! Simple Smile))"

bowuu

... А студа не го мислете, няма къде да ходи, ще си ходи, след има-няма две седмици... А тогава и моят принц ще го довеят топлите ветрове насам, та пак май ще спра да пиша... за малко Simple Smile

... На Брил, Кам и други разочаровани дами, които са се разделили с "младежите" - кураж, момичета, колелото се върти, днес едни се разделят, а други се кефят на готини връзки,
утре - всичко е обратно, за добро или не...

# 588
  • София
Морг от както се разделих с БНД мога всичко нямам скрупули и съвест  Embarassed
Аз откак съм се разделила с БНД изобщо емоционално не съм се ангажирала щото не искам...Та това за двамата едновременно ми е в далечното минало...Но познавайки себе си знам, че не мога емоционално да съм ангажирана на две места. Независимо за какво...аз и затова не исках второ дете....

# 589
Какви емоции какви чудеса аз съм станала без душа и сърце  Cry Снощи пак бях на купон до сутринта 2 поредни нощи само шоу , но усещам някаква празнина в себе си има нещо което ме тормози! Дали е гузна съвест или страх от самота  или просто равносметка или утайките в душата ми останали от влиянието на БНД отново ме връщат назад .... не знам какво е само знам че не се чувствам добре, въпреки че имам верни приятели , имам работа имам здраво дете и аз съм здрава имам покрив над главата и страхотни родители ... има ми нещо  Thinking

# 590
Мери, просто може би трябва да прекарваш повече време с детенцето си!
И аз, като почна да се давя в някаква странна, безпричинна депресия, понякога почти насила се заставям да отделя повече внимание на малката.
Знаеш как е - човек понякога има чувството, че не иска точно сега да се занимава с детето, защото си има някакви възрастни тормози...
Но само след пет минути искрена игра и смях с малкото идиотченце, и ... заблудата се пръсва, а светът става отново прекрасен! Без преувеличение! Simple Smile  bouquet

# 591
И при мен го има Мери но аз знам какво е Peace

# 592
И при мен го има Мери но аз знам какво е Peace
Какво е при теб Брили сподели че съм изпуснала много от темата с това пиене 2 дни  Embarassed

# 593
Мери, просто може би трябва да прекарваш повече време с детенцето си!
И аз, като почна да се давя в някаква странна, безпричинна депресия, понякога почти насила се заставям да отделя повече внимание на малката.
Знаеш как е - човек понякога има чувството, че не иска точно сега да се занимава с детето, защото си има някакви възрастни тормози...
Но само след пет минути искрена игра и смях с малкото идиотченце, и ... заблудата се пръсва, а светът става отново прекрасен! Без преувеличение! Simple Smile  bouquet
Още след малко като се събуди зарязвам всичко друго и ще изпробвам метода ти   bouquet

# 594
Е аз не съм го споделяла тук, та и да четеш няма да го намериш. Heart Eyes

# 595
Е аз не съм го споделяла тук, та и да четеш няма да го намериш. Heart Eyes

Е, стана ми интересно Simple Smile Дай жокер, моля? Simple Smile))  bowuu

Мери, пожелавам ти успех и много веселба Simple Smile

# 596
Сдухах  се и това не съм аз  newsm78 Мисля да прекратя всякакви срещи с мъже , защото и те ме депресират също , да спра да се занимавам с тях и да си стоя сама във всяко едно отношение оже да помогне  newsm78

# 597
Ми отговарям си на зодията Рак -  Thinking та.....
Намерила съм отговора който търси Мери, за себе си Laughing

# 598
Мери, ай стига и ти. Сама, дрън, дрън, ще отмине и този момент Peace

# 599
Аз съм овен БНД е рак  винаги в зодиите е пишело че сме една от най-неподходящите комбинации

http://www.zodiq.com/zodiq/10.htm  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт