Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 490
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Риъл, време се намира, желание да има. Терен - също...Сега, въпросът с гаджето е по-сложен ....ако живеят заедно. Ако са само вижданки - отиваш му на гости и какво толкова? newsm78
Живеят заедно, че  и с нейните родители на всичкото отгоре. Ей го на, Пепси скочи веднага Wink.

# 571
  • София
Пепи, човека ще си измие зъбите, няма да е от гаджето та при нашата мома, я!
Риъл, ама тоя става само за чук и бег явно...Ти детенце не го ли пращаш при БНД? Тогава някак? newsm78 И аз преди години имах такъв един хубостник - кога дребната заминеше при баба/дядо и той понякога идваше на гости...ако не е с момата (щото той пък имаше некво гадже от 100 години дето нито се събираха, нито се разделяха)...Ама го разкарах щото нещо беше взел да ми пили нервите....

# 572
Пепи, човека ще си измие зъбите, няма да е от гаджето та при нашата мома, я!
Риъл, ама тоя става само за чук и бег явно...Ти детенце не го ли пращаш при БНД? Тогава някак? newsm78 И аз преди години имах такъв един хубостник - кога дребната заминеше при баба/дядо и той понякога идваше на гости...ако не е с момата (щото той пък имаше некво гадже от 100 години дето нито се събираха, нито се разделяха)...Ама го разкарах щото нещо беше взел да ми пили нервите....
Морг, чувствам че ще измислим нещо с твоя помощ, но аз живея с моите родители и трябва да ги подготвя първо някак. Mr. Green

# 573

И при мен мандалото хлопна Mr. Green Mr. Green
Втора след Кам, още има ли за тази опашка smile3534

На хотел Риал Simple Smile) стига да го искате и двамата , има начин. Ама 2-ра цигулка -недейййй

# 574
И при мен мандалото хлопна Mr. Green Mr. Green Втора след Кам, още има ли за тази опашка smile3534

така, така  Mr. Green Mr. Greenче те иначе се научават на главите ни хоро да играят, ругатните ме хванаха ако някой не се е усетил  Mr. Green Mr. Green

# 575
  • София
Брилче, моята история беше отпреди 5-6 години. С момъка доста време се гонихме насам-натам...И накрая се хванахме. Но друг един познат, който мисля, че усети какво става услужливо ми каза, че въпросния господин има девойка. Но понеже в различни градове той и девойката...и нашия си шеташе тук  Wink Wink Wink До тук - добре. Втора цигулка - ок, за мен беше само за разнообразие и некои нужди. Ама като се почна в последния момент да звъни - ааа, нема да дойда, че девойката непременно иска да ме види и пътувам..и.....запътува и той...Та така Wink Wink Wink

# 576
край на ваканцията. официално оповестено от Министерството на образованието.
кметовете по местоживеене може да я удължат , но при определени условия.

# 577
  • София

Къде го прочете? Моля те, дай линк...щото аз ровя насам-натам и нищо няма за София....

# 578
Брилче, моята история беше отпреди 5-6 години. С момъка доста време се гонихме насам-натам...И накрая се хванахме. Но друг един познат, който мисля, че усети какво става услужливо ми каза, че въпросния господин има девойка. Но понеже в различни градове той и девойката...и нашия си шеташе тук  Wink Wink Wink До тук - добре. Втора цигулка - ок, за мен беше само за разнообразие и некои нужди. Ама като се почна в последния момент да звъни - ааа, нема да дойда, че девойката непременно иска да ме види и пътувам..и.....запътува и той...Та така Wink Wink Wink
Ми да тя тая работа с двата стана не е за всеки, иска се интелигентност и майсторлък  Mr. Green

За хотел аз нещо не мога да се настроя, щото то ако се случва нещо, ще е през деня и ми е тъпо, да вляза в хотел за 2 часа, имам чувството че на челото ми ще пише какви ги върша.

# 579
  • София
Ми да тя тая работа с двата стана не е за всеки, иска се интелигентност и майсторлък  Mr. Green
БНД-то го умееше...и май на повече от два стана тъчеше...Ама накрая се изтъка Joy Joy Joy

# 580
Аз такова хоро да сме 2 не играя, (поне не съм разбрала) нещо ми  е много криво, било то и за несериозно Sunglasses За двама ок-егоист съм Mr. Green но пък ме хващат  newsm62

# 581
Аз такова хоро да сме 2 не играя, (поне не съм разбрала) нещо ми  е много криво, било то и за несериозно Sunglasses За двама ок-егоист съм Mr. Green но пък ме хващат  newsm62
двоен стандарт, ах ти Mr. Green

# 582
Добър ден !!  Whistling  Whistling  Whistling

# 583
Добре дошла!

# 584

Къде го прочете? Моля те, дай линк...щото аз ровя насам-натам и нищо няма за София....
току що го чух по ТВ-то като цитират министъра на образованието.
от утре всички на училище пр положение че няма належащи условия за отлагането което се преценява от кметовете за дадена община

Общи условия

Активация на акаунт