Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
А, девойките вие искате разни над 20 сантима...кака е скромна и 14-15 й стигат Wink Wink Wink
Абе ако бяхме девойки, нямаше да си мечтаем точно за такива размери.  hahaha  Mr. Green
Но майтапът настрана, и 20 стигат, само мъжът да е свестен. И пич. Wink

# 556
Още малко ще свалите и ще стигнете до нормалните 16-17 Wink

# 557
Какви сте ги заформили тук  Joy Joy 26см. много бре hahaha

Кам Браво на теб Hugсилна жена си, аз съм по мекушава Embarassed

И на мен като на Снежето ми е много студено....

# 558
  • София
Какви сте ги заформили тук  Joy Joy 26см. много бре hahaha

А започнаха от 20 ....  Grinning Grinning

# 559
  • София
А, девойките вие искате разни над 20 сантима...кака е скромна и 14-15 й стигат Wink Wink Wink
Абе ако бяхме девойки, нямаше да си мечтаем точно за такива размери.  hahaha  Mr. Green
Но майтапът настрана, и 20 стигат, само мъжът да е свестен. И пич. Wink
Кам, веднъж съм имала..по-скоро първото ми гадже беше някъде 18-19 см - е, няма такъв ужас!  ShockedЕдна от причините за раздялата ми беше точно това...та то не беше кеф, беше мъка някаква! А най-можещия младеж, който съм имала беше доста, доста скромен на размер...но на можене...мммм Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 560
Няма ваканция ! Peace
Нашето училище излезе с официално съобщение .

За см - аз като Морг ,  съм скромна - големите ме плашат ! Embarassed

Обаче за градусите , най-добре съм на 35 + ! Grinning

Кам , браво на теб !  bouquet Един неудачник може само да ти бъде спирачка и да те дърпа назад ...

# 561
  • Ispania
Здравейте девойки Hug,
Гледам се оплаквате от студеното(наминах да ви видя).Преди една седмица се завьрнах и аз от 4 дни на този непоносим студ и си обещах,4е пове4е зимата никакви идеии за екскурзии Rolling Eyes.
Направо като гледах по новините , то не е сняг не е студ, не е 4удо.....ужас.
Поздрави на вси4ки които все още си спомнят за мен Laughing.И на тези,които не си спомнят "де" Sunglasses

# 562
  • София
А, Вал..как си бе, кака? Къде изчезна? то, че си на топло е ясно..ама що спря да пишеш тук? Я разкажи с думи прости дойде принцът? Hug Hug Hug

# 563
  • На черешата
Val ,къде зачезна толкова време, наскоро си мислех за теб ?  Hug
Как сте, всичко наред ли е?

# 564
Вал , толкова се радвам да те видя ! Heart Eyes
Къде се изгуби , бе момиче ? Sunglasses

Къде си сега , в БГ или в Испания ? Не разбрах къде си се завърнала ? newsm78
Как си , разказвай ,  похвали се нещо ! Hug Hug Hug

# 565
Мъж и жена се развеждат. След известно време, мъжът среща бившата си съпруга на улицата, придружена от новия й приятел. Бившият, с насмешка пита сегашният:

- Е, как е втората употреба?
Другият също с насмешка отговаря:

- Абе, втора употреба до осмия сантиметър, ама оттам навътре си е чисто нова...
Страшен виц
 Laughing Laughing Laughing
Аз за размера, и аз не искам много грамаден, че както вече съм казвала, съм нещо плитка. Екс колегата ми, с който все виртуално се каним, реално да правим уж секс, и той вика, че не му бил много голям. Викам екстра. Ей така си почивам пак днешната неделя  Embarassed

# 566
  • София
Аз за размера, и аз не искам много грамаден, че както вече съм казвала, съм нещо плитка. Екс колегата ми, с който все виртуално се каним, реално да правим уж секс, и той вика, че не му бил много голям. Викам екстра. Ей така си почивам пак днешната неделя  Embarassed
Ми хайде де, поканете се реално..нали си real woman..стига се помотва smile3534 smile3534 smile3534

# 567
Ми хайде де, поканете се реално..нали си real woman..стига се помотва smile3534 smile3534 smile3534
Оф кво да то кажа, време нямало, терен нямало, че той си има гадже и така... Иначе от юни миналата година ми говори, че ме иска.

# 568
  • София
Риъл, време се намира, желание да има. Терен - също...Сега, въпросът с гаджето е по-сложен ....ако живеят заедно. Ако са само вижданки - отиваш му на гости и какво толкова? newsm78

# 569
Хич не ги разбирам тия. Той си има гадже, пък аз ще спя с него. Явно съм много гнуслива, не мога да си представя да го целуна, като преди това са си смукали лигите с гаджето Sick

Общи условия

Активация на акаунт